• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2.webp

Bizlere özel yeni çatal bıçak takımı :D :D :D Alsak mı napsak:halay::halay:

Geçmiş olsun canım.
Şeker yuklemesini böyle senin gibi bende yaptırdım biraz yorucu oluyor.
Çok saol canım. Yorucu değilde vücut şekere tepki verdi Meyram sanırım Allahtan pazardı

Esselamun aleykum mutlu huzurlu azimli bol bol eksili bir hafta olsun insallah :KK15::KK200::KK200:
Ve aleykümselam amin dileklerine

kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.

cuma ne yediğimi hatırlamıyorum sadece akşam börek yedim sac böreği. su 1.5 lt spor 30 dk yürüyüş
cumartesi sabah enfes bi aile kahvaltısı hazırladım çocuklara yedirmekten biraz domates salatalık peynir yedim sadece
öğlen kıymalı yedim 3 dlm
akşamda kıymalı yedim 1.5 dlm. ama ekmeklerini az yedim
yürüdümde saatini bilmiyorum
pazar sabah patatesli, kaşarlı, yumurta yaptım küçük tavanın 1/4 ini yedim.
gün içinde fındık badem fıstık yedim
akşam salata ve 1yk patlıcan yemeği 1 dlm kıymalı yedim
hastaydım hareket etmedim. uyukladım biraz

Selamun aleykümm.. Protein günü yapan var mı?
300 gr artim var senin? Bilmemki yapsakmi sey yapim diyodum ben kahvaltida tahilli ekmegmi yiyim oglen aksam yemim hatta proteinlu ogunler olursa daha iyi olurda ben dun bir barbunya yapmisim 3 gun yeter :KK53: barbunya gunu yapiyorum yani bitkisel protein :KK53:

300 gr artim var senin? Bilmemki yapsakmi sey yapim diyodum ben kahvaltida tahilli ekmegmi yiyim oglen aksam yemim hatta proteinlu ogunler olursa daha iyi olurda ben dun bir barbunya yapmisim 3 gun yeter :KK53: barbunya gunu yapiyorum yani bitkisel protein :KK53:
300 gr nedirki cancazim ceker ve gider

herkesler nerde acaba :)
Valla pazartesi sendromu herhalde canim :)
Guzellik uykusundaydim yav :21: calisanlardan ozur dileyerek :))

Arti 300 lanetimi vardir nedir :KK53: banada bulasmis.

Ödemdir o ödem :KK45:
Valla bonuscum herhalde öyle lakin ben bomba gibi basladim bugüne banka işleri bir 45 dakika daha tempolu sekilde yürüdüm. Daha bir de dönüşü var ;) Atm kart kaptirinca sirkete 2 kez döndüm

Back
X