Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En etkili çözümaaa süpermiş cidden![]()
![]()
hadi bakalım inşallah canımGÜNAYDIIIINNN
mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum kızlaarrr...
bugünki rakam 81.7 bu cumaya net 81 görmek umuduyla.
Çok saol canım. Yorucu değilde vücut şekere tepki verdi Meyram sanırım Allahtan pazardıGeçmiş olsun canım.
Şeker yuklemesini böyle senin gibi bende yaptırdım biraz yorucu oluyor.
Ve aleykümselam amin dileklerineEsselamun aleykum mutlu huzurlu azimli bol bol eksili bir hafta olsun insallah![]()
300 gr artim var senin? Bilmemki yapsakmi sey yapim diyodum ben kahvaltida tahilli ekmegmi yiyim oglen aksam yemim hatta proteinlu ogunler olursa daha iyi olurda ben dun bir barbunya yapmisim 3 gun yeterSelamun aleykümm.. Protein günü yapan var mı?
BennnnnSelamun aleykümm.. Protein günü yapan var mı?
300 gr nedirki cancazim ceker ve gider300 gr artim var senin? Bilmemki yapsakmi sey yapim diyodum ben kahvaltida tahilli ekmegmi yiyim oglen aksam yemim hatta proteinlu ogunler olursa daha iyi olurda ben dun bir barbunya yapmisim 3 gun yeterbarbunya gunu yapiyorum yani bitkisel protein
![]()
Valla pazartesi sendromu herhalde canim :)herkesler nerde acaba :)
Valla bonuscum herhalde öyle lakin ben bomba gibi basladim bugüne banka işleri bir 45 dakika daha tempolu sekilde yürüdüm. Daha bir de dönüşü varGuzellik uykusundaydim yavcalisanlardan ozur dileyerek :))
Arti 300 lanetimi vardir nedirbanada bulasmis.
Ödemdir o ödem![]()