Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay tribine
Sagol canim benim.burcu1983 iyi akşamlar canim ee dikkat ediyorsun ndn arti cikiyor ki acaba su mu tutuyor bünyen..
Yarin once kendi ümüğümü sonra sizinkini şeetcem ben.
senden beteride var Asu rahat olHayırlı akşamlar
Bugün geç kahvaltı sonrası uzun bir yürüyüş yaptık sonrasında da dışarda yemek faslı oldu ve daha da var çekirdekle dizi izlendi
yoo suc bastirmak icin ciktiHay tribineümük yuzundenmi cikti o dil :))
Sanada iyi geceler canim..İyi geceer güzel ler
Misafir geldi aniden yeni gittiler bende yatarım.
bol eksili sporlu, motivasyon lu yeni bir hafta dilerim
İyi geceler canımİyi geceer güzel ler
Misafir geldi aniden yeni gittiler bende yatarım.
bol eksili sporlu, motivasyon lu yeni bir hafta dilerim
Inşallah çok teşekkür ederimyasemincim insallah guzel cikar sonuclarin
amin bonusum cok dellenince falan beni dusun yalniz degilsin
hosgeldin canim insallah sende kisa zamanda kilolarini verip bebegine kavusursun
aslında kendi sancımla doğum yaptım suni sancı değildi herkes kendi sancımla doğum yapmama kolay diyo ama işte doğumun kolayı nasıl oluyosa öyle işte.Hayırlı akşamlar canlar
Sagol cnm aksam yemegini çok gece kaldigimdan ve keyfim olmadigindan yemedim. Ama buna ragmen 1 kilodan fazla artidaydim. Bugun yediklerimle ne olur yarin halim bilmem
Hayırlı ve sağlıklı sekilde gelsin insallah. Eminede baya bekletmis ben 40+2 de dogum yaptim okadar bile beklemek zor geldi
Canim tmm hep beraber yapariz ozaman
Sen neden korkuyorsun, zor bir dogummuydu![]()
Kaç yaşında bilmiyorum ama içebilirse akşam uyku saatine yakın ayran içir uyku yapar![]()
Hayırlı akşamlar canlar
Sagol cnm aksam yemegini çok gece kaldigimdan ve keyfim olmadigindan yemedim. Ama buna ragmen 1 kilodan fazla artidaydim. Bugun yediklerimle ne olur yarin halim bilmem
Hayırlı ve sağlıklı sekilde gelsin insallah. Eminede baya bekletmis ben 40+2 de dogum yaptim okadar bile beklemek zor geldi
Canim tmm hep beraber yapariz ozaman
Sen neden korkuyorsun, zor bir dogummuydu![]()