Pek güzelmiş Güle güle kullan canımEki Görüntüle 1833620 buda benim şalımın rengi :))
Sagol ablacim begendim diye ablamin hediyesi. Bende kullanmam bone bazen takiyorum oyle denk gelirse koyu renk ic basortusu olursa oyle daha iyi oluyo.Pek güzelmiş Güle güle kullan canım
Ben eşarp kullanıyorum şala geçiş yapamadım bone kullanamadigimdan
Canım yanlış hatırlamıyorsam benliyaver diyorlar dıbabamda annemde yukarıkepenli hangi köyki yeğeninin olduğu dafim
Misafir bereketi olmus masallah. Hosgeldin sende :))Hayırlı geceler güzeller
Buakşam geldim köyden yorucu ama güzel bir haftasonu oldu. Allah misafir bereketi verdi. Misafirlerimi ağırlamaya çalışırken bir baktım bütün gençler toplanıp bize geldi. Arka balkonum doluydu gençleri terasa aldım. Allahım ne kadar bereket verdi şaştım kaldım. Servis yapamayacağım kadar kalabalıktı. Bir cemiyette kahveci bardakları almıştım. Onları tepsilere koyup verdim ellerine. desenli kağıt servislerini çıkarttım. Böreği, mercimek köftesini, tepsiyle çıkartıp ortaya koydum. Diğerlerindende karışık koydum. Piknik gibiydi. Onca insan yedi, içti. Herkes gidince ortalığı topladım.sanki hiçbirşey yetmemiş. Bir sürü şey kalmış. Hiç bozulmamış tepsiler kaldı. Dondurucuya doldurdum geldim. Daha bir o kadar insan doyar. Sanki hiç yenmemişte üzerine ilave koyulmuş gibi.
Sabah deneyeceğim ben de seversem sık sık yaparım..ne demek :)
yulaf kepeği ile çok şey denedim ama en tuttuğum tarif bu .(bir de tava ekmeği var) çok lezzetli. 3 parça oluyor yaklaşık. kahvaltı da hepsini yediğimde o kadar doyuyorum ki sonra pişman oluyorum sanki diyeti bozmuşum gibi
Gözünaydın bitti sonunda. Geçmiş olsunDisciden geliyorum sukur bitti artık kurtuldum gelirkende yurudum biraz iyi oldu
Süpermiş yaaa orda her gün yürünür
Geçmiş olsun. Şalını güle güle kullan..Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Hayirlisi hasibecim saglikla gelsin ins.Iyi geceler kizlar
Gecmise biraz baktim ama bitiremedim daha 170 mesaj vardi bitmesine masallah
Bu gece zeynep daha bi degisik hareket ediyo bakmissiniz dogururmusum bu gece
Saka bi yana gercekten bu gece diger gecelerden daha farkli depiniyor hayirlisi..
Ben mayaliyorum canım iyi oluyordafi abla asuman abla hazir yogurtla sut mayaladinizmi hic?
Iyi olmaz biliyorum ama bugun bir maya bulamadim
Mayaladim bakim bi kac kere begenmediler corba falan yaptim ins bu iyi olur iyi oldugu dk yogurt almayi birakicamBen mayaliyorum canım iyi oluyor
Bugün de mayaladım hatta
Olur inşallah sen denemeye devam et :)Mayaladim bakim bi kac kere begenmediler corba falan yaptim ins bu iyi olur iyi oldugu dk yogurt almayi birakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?