Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibe kontrol nasil gecti. ?

fridacim guzel gunlerde giyin cicilerini..
Ben de elbise mayo siparis ettim netten bakalım nasil bisey gelicek..
Ay nilüş çok merak ettim benimde mayom yok geçen yaz bile bol geliyordu ben geçen yaza göre on kilo daha zayıfım şöyle biraz düzgün dursun yeter eşyların gelsinde özelden konuşalım memnun kalırsan bende bakarım ......

Sen kızımızın mezuniyet kıyafetini naptın ?

Sende cicilerini güle güle kullan bende hiç neten giyim almadım aayyy çok dinazorum çook :))))

Blüzümü değiştiremedim cumrtesiye kaldı ...

Iyi akşamlar

sabah yediklerimi yazmıştım
öğlen 2-3 çatal taze fasulye
2-3 çatal makarna

bir top dondurma

diyet kraterbirkaç ttane
2 bardak yeşil çay
2.5litre su

yürüyüş de saat 4:10 da evden çıktım
eve geldiğimde saat 7.35 idi
işteo kkadar da yürüdüm

Şimdi de ayaklarimi dikti havaya yatıyorum

Derin bayağı yoruldun sende dinlen canım iyi bir dr. Denk gelirsin inş.yalnız bişey diycem kendinini spor yapamıyorum zayıflıyamıyorum diye şartlama en azından dilimizle beynimizi kodlamayalım tabiki spor yapmak kilo vermeye yardımcı ve yapılabilirse çok daha iyi oluyor vucudunda şekili oluyor ama bence kilo vermenin gerçeği yemeği dengelemek ..,,

Gününde iyi geçmiş ben beğendiim :)

vuuuuv bayağı yürümüşsün :)

Ayyy ben hep sporla kilo verdiğim için o kadar uzuluyorumki yapamadigima yürüyüş ve spor..haklisin sartlandirdim kendimi herhalde.....dolmayi bugün kendime bulgurlu yaptim çokta güzel oldu eşime pirinçli yaptim...
Bu çocuklar beni delirtecek dolma yemedikleri için sulu köfte yaptim onu da yemiyolar

ben şimdi yeşil çay eşliğinde biraz bağdem kuru üzüm ve bir kreker yedim hani domatesli fesleğenli bişeydi akşama yemek yemem biraz kuru yemiş veya bir elma filan olur atıştırma şeklinde
Afiyet olsun canim bayagi sessizlesti ortalik :)

Güle güle kullan aldıklarını, alıştın mı iş hayatına
Hasibe kontrol nasil gecti. ?

fridacim guzel gunlerde giyin cicilerini..
Ben de elbise mayo siparis ettim netten bakalım nasil bisey gelicek..
İnşallah umduğun gibi olur aldıkların, güle güle kullan
Geçmiş olsun derin..

Hayırlı akşamlar
Bugün uzun yürüyüş planım arkadaş çağırınca yattı yarım saat yürüdüm ancak
Menü
Sabah sağlam kahvaltı
Arada bol karpuz çilek
Akşam 1 tabak barbunya
Nerden aklıma geldiyse barbunya yaptım bugün :)
74FRIDA adaş Güle güle kullan aldıklarını canım YENA senin siparis istediğin gibi gelir inşallah dafi resimler çok güzel

Aferin valla canim dedigin gibii sağlam yürümüssun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…