Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirdir inşallah canim neye sıkıldın kötü bir şey yoktur inşallah
canım aslında belli bır şey yoktu ama hiç bır şey yapmak gelmedi içimden ruh halim akşam esimde yansıyınca daha çok canım sıkıldı yaptığım kaçamaktan bu yana bır şey yemedim az önce cacık yedim 2kepçe..şimdi eşimin gönlünü almaya çalışıyorum sanırım hata bendeydi

Kıyamam ara ara oluyor canim.hepimizde boll köpüklü hir Türk kahvesi yap gönlünü al bari canim eşinin ..bak ne güzel kendinde öz elestiri yapabiliyorsun.Bol bol dua oku hir de canim acayip manevi olarak rahatliyorsun.

Kuzenimizin hocasi vefat etmis. Hocamiz yazmis ben tanimiyorum. Istanbulda bi tir kazasi olmus 25 arac falan
Yarin oglene kalkicakmis ogleden once iste.
Sayi alin belli olsun o vakite kadar cekersiniz dedi
akşam haberlerde gördüm bize 10dakikalık mesafede olmuş kaza.bonus bende alırım 1000tane

Kuzenimizin hocasi vefat etmis. Hocamiz yazmis ben tanimiyorum. Istanbulda bi tir kazasi olmus 25 arac falan
Başınız sağolsun canim Allah taksirati affetsin mekani cennet kabri nur dolsun.Allahim geride kalanlara sabır versin.

Kıyamam ara ara oluyor canim.hepimizde boll köpüklü hir Türk kahvesi yap gönlünü al bari canim eşinin ..bak ne güzel kendinde öz elestiri yapabiliyorsun.Bol bol dua oku hir de canim acayip manevi olarak rahatliyorsun.
Sağol canım teşekkür ederim.ben yemek yemeyince oda yemedi şimdi uyandırdım.suan kendimi daha iyi hissediyorum.

Bugün yediklerim

Sabah,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
Salça

Öğle,
kabak sandal (firinda kiymali besamelli )
Arpa şehriye pilavi

Akşam,
Mercimek corba
borülce salatasi

Aralarda yesilcay, tarcinli limonlu su kahve ve birkaç ćilek

45 dakika yuruyuş

Akşam.yemegim : tavuk burger
yulaf kepegi ile çakma hamburger ekmeği yaptim, arasına marul domates+ ızgara tavuk+ turşu ..

:)) afiyet olsun

fridacim gerekli cogunluk saglanmadigi icin iptal edildi sadece okulda olacak onun disin da sinavdan sonra grupca birseyler yapicaklarmis...

Ne kotu olmus.. Allah rahmet eylesin..
cekebilorsem ben de iletirim ...

iyi akşamlarrr

sabah kahvaltım görseldi paylaşmıştım

öğlen tavuğu çok anca 1 patetes olacak kadar patates yemeği ve salata 1 dilim ekmek

ara 4 kayısı 1 bardak yoğurt

akşam tavuk haslama ve ayran

ara 1 büyük kupa adaçayı ve 10 fındık 10 badem

öğle ve akşam yemeklerinden önce 2 şer ceviz ve 6-7 dal dereotu

yorgundum ama 35 dk tempolu yürüdüm geldim işten gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…