canım aslında belli bır şey yoktu ama hiç bır şey yapmak gelmedi içimden ruh halim akşam esimde yansıyınca daha çok canım sıkıldı yaptığım kaçamaktan bu yana bır şey yemedim az önce cacık yedim 2kepçe..şimdi eşimin gönlünü almaya çalışıyorum sanırım hata bendeydiHayirdir inşallah canim neye sıkıldın kötü bir şey yoktur inşallah
Kıyamam ara ara oluyor canim.hepimizde boll köpüklü hir Türk kahvesi yap gönlünü al bari canim eşinin ..bak ne güzel kendinde öz elestiri yapabiliyorsun.Bol bol dua oku hir de canim acayip manevi olarak rahatliyorsun.canım aslında belli bır şey yoktu ama hiç bır şey yapmak gelmedi içimden ruh halim akşam esimde yansıyınca daha çok canım sıkıldı yaptığım kaçamaktan bu yana bır şey yemedim az önce cacık yedim 2kepçe..şimdi eşimin gönlünü almaya çalışıyorum sanırım hata bendeydi
akşam haberlerde gördüm bize 10dakikalık mesafede olmuş kaza.bonus bende alırım 1000taneKuzenimizin hocasi vefat etmis. Hocamiz yazmis ben tanimiyorum. Istanbulda bi tir kazasi olmus 25 arac falan
Yarin oglene kalkicakmis ogleden once iste.
Sayi alin belli olsun o vakite kadar cekersiniz dedi
Başınız sağolsun canim Allah taksirati affetsin mekani cennet kabri nur dolsun.Allahim geride kalanlara sabır versin.Kuzenimizin hocasi vefat etmis. Hocamiz yazmis ben tanimiyorum. Istanbulda bi tir kazasi olmus 25 arac falan
Sağol canım teşekkür ederim.ben yemek yemeyince oda yemedi şimdi uyandırdım.suan kendimi daha iyi hissediyorum.Kıyamam ara ara oluyor canim.hepimizde boll köpüklü hir Türk kahvesi yap gönlünü al bari canim eşinin ..bak ne güzel kendinde öz elestiri yapabiliyorsun.Bol bol dua oku hir de canim acayip manevi olarak rahatliyorsun.
Ne kadar olursa ablacim zorlanmadan cekebil optum seni.Allah rahmet eylesin bonuscum
Ben de alayım 1000 tane olur mu
Akşam.yemegim : tavuk burger
yulaf kepegi ile çakma hamburger ekmeği yaptim, arasına marul domates+ ızgara tavuk+ turşu ..
Ay nilüş çok merak ettim benimde mayom yok geçen yaz bile bol geliyordu ben geçen yaza göre on kilo daha zayıfım şöyle biraz düzgün dursun yeter eşyların gelsinde özelden konuşalım memnun kalırsan bende bakarım ......
Sen kızımızın mezuniyet kıyafetini naptın ?
Sende cicilerini güle güle kullan bende hiç neten giyim almadım aayyy çok dinazorum çook :))))
Blüzümü değiştiremedim cumrtesiye kaldı ...
Kuzenimizin hocasi vefat etmis. Hocamiz yazmis ben tanimiyorum. Istanbulda bi tir kazasi olmus 25 arac falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?