Amin sagolun.
Ne kadar cekebilirsen kasimpatim benim sayim var ona dahil edicem.
Yenacim senmi sorduydun oglani daha iyi gibide duzelmedi ben biliyorum. Bacaklarina vurdu bogazin agrisi. Ama yatmiyoda akli fikri filmlerde.
Son yazililar toparliycagi yere saliyo deli ediyo beni.
Film izlemeye hep vakti var ama. Oyle iste bir dokun bin ah isit.
Mayo almissin gormedim sanma :)
Amin sagolun.
Ne kadar cekebilirsen kasimpatim benim sayim var ona dahil edicem.
Yenacim senmi sorduydun oglani daha iyi gibide duzelmedi ben biliyorum. Bacaklarina vurdu bogazin agrisi. Ama yatmiyoda akli fikri filmlerde.
Son yazililar toparliycagi yere saliyo deli ediyo beni.
Film izlemeye hep vakti var ama. Oyle iste bir dokun bin ah isit.
Mayo almissin gormedim sanma :)
Bakliyatlarrrr
Iyi geceler arkadaşlar
Allah rahatlik versin..
Birinide sevmiyeydik bari her turlusunu seviyoruz.Niye bu kadar lezzetlilerkii
Azcik lezzetsiz olaydilar yaaa,yesilcay gibinn
Amiiin ins kasimpatim iyi geceler.Iyi geceler topramm..
Ben de cikiyorum arkadaşlar,gözlerim fena aciyor bugun.
Hepinize iyi geceler,yarin daha hafif ve saglikli bir güne uyanalim inşallah.
Hanım hanııımmm, senin dilin ne söylüyoMasallah herkes iyi gidiyor aman bozmayin gozunuzu sevim. Hic bana bakmayin 1-2 gunluk boşlama bir gevseklik hali yasiyorum ama toparliycam.
Canım Hoşbulduk âmin Allah Razı olsun hepinizden. Duanızı eksik etmeyin. Çok zormuş böyle beklemek..Eejaken yanlis yazdim sa afedersin hosgeldin insallah bircok bebek isteyen arkadaslarimiz gibi sende tez zamanda saglikla bebegini kucagina alirsin
Nothing sonuclarin ciktimi acaba
Burcu cilek 1 yasindan sonra veriliyor
Simdi yogurtla kayisi kiraz baska mevsiminin guzel meyvelerini kullanarak cam rendede rendeleyip tattirabilirsin meyveli yogurtla baslarsin.
Baharcım onerin ve yoklugumu farkettigin icin tesekkurlerBurcu bugun ugramamis mi
Iyi geceler canim, saglikla gelsin. Hic canini sikma ultrason bir yere kadar bilgi veriyor Rabbim Hayırlı sekilde kucagina almayi nasip etsinIyi geceler kizlar
Gecen kontrolde 2800du simdi 2970 olmus kilosu biraz az ama bizim icin onemli olan 2500un uzerinde olmasi dedi
Bi de gecen gittigimde karin cevresi biraz az olculuyor demisti simdi bakti bidaha pozisyonundan dolayi olcemedi ama boyu uzun dedi
Belki boyu uzun kiloda biraz az olunca karin cevresi az cikmistir diye tahmin ediyorum insallah bi sikintisi yoktur sagligi yerindedir
Cumartesi gunum bitiyor dedim o zamana dogum oazsa c.tesi nstye gel dedi dogum olna kadar gun asiri nstye gelirsin dedi eger hala dogum olmazsa tekrar konusuruz dedi
Bakalim yasayip gorcez Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Bu arada iceriden eminenin sesi geliyo sohbet ediyo annemle uyumamak icin bakalim kacta uyuycak iyice gece kusu oldu o da ben ondan once uyurum herhalde ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?