Hahhaa bencede yollamak lazımm belki uyanırBonuss uyan uyansimdi brokenangel sana bir muzik yollar uyanirsin
Şimdi temizlikte bitti şükür hazır ve nazır emirlerinize amadeyim komutanımBroken daha ise gelmemistir yollardadir :)))
Ben dogancani diyniyorum simdilik az enerji alayim guleyim sonra tevhidlerimi cekecegim.
Bu da ben gibi işibaşında isyandaki canlarıma gelsin
Aynen canım işe güce isyan sözleri ama oynak tarzdanI love you dancee
süperrr
Gunaydin
Esim evde bugun giremem aksam gorusuruz opuldunuz
günaydınnn hayırlı mutlu huzurlu sabahlarrrr
gece maalesef çok katılamıyorum konuşmalara erkenden uyuyorum ,sabah erkenciyim
Bu da ben gibi işibaşında isyandaki canlarıma gelsin
Evet pazartesi sonuç aldığım gün endokrin gönderdi.Dünden beri uyguluyorum zaten ilk etkiler için 15 gün dedi şu an yediklerim benim gözüme çok geliyor.tabiki kafaen rahatım diyetisyen çok bilgili ne sorarsan cevaplıyor uzun saçlı küpeli dövmeli entel :) ama işinde iyi olduğu referanslarından belli inşallah sonuç alırım.yasmincim bahsettigin diyetisyenle gorustunmu..
daha iyi gibisin dimi. En azindan kafan rahatladi.
hulya avsar bunu ellemisti dimi programin da :)
Hım mezuniyet töreni olmasından iyi olmuş benimki bile şimdiden taktı 8. Sınıfların törenlerini takip ediyor nasıl oluyor diyee Geneli okul spor salonunda yapıyormuş buda benim işime geliyor daha bir sene var :)):)) afiyet olsun
fridacim gerekli cogunluk saglanmadigi icin iptal edildi sadece okulda olacak onun disin da sinavdan sonra grupca birseyler yapicaklarmis...
Ne kotu olmus.. Allah rahmet eylesin..
cekebilorsem ben de iletirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?