hoşgelmiş sefa gelmiş bebişcikk sağlıkla büyüsün analı babalı inşallah opuyorumnanaktanGÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
olsun canımcım nasıl olsa geçici olan bunlar biz kalıcı olanlardan i kurtulsakk :bbo:rica ederim ne demek
bu ara bende bozmadım ama yorgunluğum filan var bide şiştim ki sormayın gitsin umarım yarın tartıda delirmem
yağmurgözlüüü günaydın sen nasılsın[/QUOT
günaydın canım sorma bendede birkaç gündür acayip şişlik vardı sebebi az önce belli oldu :kedi:regl olmuşum daha vardı erken oldu yarın tartıda belli kesin + mafoldumben
canımmm ne demekkk Şenizbu arada çıtır güzel hatunlar ben bonusssss aplamı merak ettim haber alan var mı?
tursari aplam bi kaç gündür geçemedim kk ya
geçen gece içinde cidden özür elektirik gitmişti yaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ...kaç gündür internet bağlantım yoktu gelemedim kusura bakmayın bu arada büyük konuştum herhalde benim kilo verme durdu galiba neyse artık yarın kilomu tartılır bildiririm...bu gün misafirlerim var yarına yazarım, hoşçakalın:))))
canımsın haftaya verirsin sende yahuu vazgeçme iddiandan boşverr bu hafta olmazsa haftayaa inşallahhh:lepi::dance:
Günaydın kıslarrr,
hayırlı cumalar ...
ben 700 gram daha vermişim.
83.7 oldum....kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar ben 80-89 topicinden bizimkiler hala uyanamadıkları için size sorayım dedim ben çizelgemi değiştiremiyorum bana yardım edebilirmisiniz lütfen pın girdikten sonra ne yapmalıyım
sağol canımmm teşekkürlerrgunaydın hatunlar
yağmur gözlüm gözün aydın canımm
günaydın ablacım tebriklerrropuyorumnanaktanGünaydın arkadaşlar. günler ne çabuk geçiyor cuma gelmiş bile. kilom 89 ama şu var bu dünki tartım bu gün sabah tartılmadım. cuma olduğunu unutmuştum.Citol cüğüm bilgilerinize..
Aminnnn canımmm tebriklerrr kapışmak yaradı bak kilolarımız aynı olmuş:jeyyar::jeyyar:slm kızlarr ilk bildirim benden 109 akannehir
yagmurgözlü göün aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin
bir cocuga edilecek en güzel dua :Saruboceq:
Günaydın kıslarrr,
hayırlı cumalar ...
ben 700 gram daha vermişim.
83.7 oldum....kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydınnnnnnnn hayırlı cumalarrrrr
geçen hafta..109,6
bugün..109
giden..600
ben tekrar yaptım çizelgeyi ama profile yapıştıramıyorum formata uygun değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?