Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar ...kaç gündür internet bağlantım yoktu gelemedim kusura bakmayın bu arada büyük konuştum herhalde benim kilo verme durdu galiba neyse artık yarın kilomu tartılır bildiririm...bu gün misafirlerim var yarına yazarım, hoşçakalın:))))

selam arkadaşlar,
yaw ayvalık tostu mu dediniz?cokacimcoook
bende çook severimmmm

ben dışarı çıkıyom kızlar yarın tartı sonrası görüşürüz ama bugünkü listem;
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
90 gr ton balıklı salata,1 kepek ekmek
arada dışarda olucam yanıma 3 diyet biskuvi alıyom
akşama ıspanak 6 kaşık,yarım kase yoğurt , 1kepek ekmek
ara:1 elma,1 mandalina
yemeyi planlıyom

GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
hoşgelmiş sefa gelmiş bebişcikk sağlıkla büyüsün analı babalı inşallah opuyorumnanaktan

Günaydın kıslarrr,
hayırlı cumalar ...
ben 700 gram daha vermişim.
83.7 oldum....kaydirigubbakcemile2

slm kızlarr ilk bildirim benden 109 akannehir

yagmurgözlü göün aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin
bir cocuga edilecek en güzel dua :Saruboceq:

advırtımın filmi bugun vizyona girdii :dance:
çıldırıyorum heyecandan :teytey::sm_cool:
sabah herifim geri dönmüş bu akşam seni advırtına götürcem diye geri dönmüşş
gönlünü fet ettim dimi diyo ardındadaa :asigim:
sevmek paylaşmaktırr

Günaydın arkadaşlar. günler ne çabuk geçiyor cuma gelmiş bile. kilom 89 ama şu var bu dünki tartım bu gün sabah tartılmadım. cuma olduğunu unutmuştum.Citol cüğüm bilgilerinize..

günaydın kızlar ben 80-89 topicinden bizimkiler hala uyanamadıkları için size sorayım dedim ben çizelgemi değiştiremiyorum bana yardım edebilirmisiniz lütfen pın girdikten sonra ne yapmalıyım

günaydın kızlar ben 80-89 topicinden bizimkiler hala uyanamadıkları için size sorayım dedim ben çizelgemi değiştiremiyorum bana yardım edebilirmisiniz lütfen pın girdikten sonra ne yapmalıyım

ben şu an kullanmıyorum çizelge ama
her seferinde yenisini yapıyodum ben
öyle daha kolayıma geliyodu
bi alıştımıda elin zaten :hulya:

gunaydın hatunlar
yağmur gözlüm gözün aydın canımm
sağol canımmm teşekkürlerr
Günaydın arkadaşlar. günler ne çabuk geçiyor cuma gelmiş bile. kilom 89 ama şu var bu dünki tartım bu gün sabah tartılmadım. cuma olduğunu unutmuştum.Citol cüğüm bilgilerinize..
günaydın ablacım tebriklerrropuyorumnanaktan
slm kızlarr ilk bildirim benden 109 akannehir

yagmurgözlü göün aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin
bir cocuga edilecek en güzel dua :Saruboceq:
Aminnnn canımmm tebriklerrr kapışmak yaradı bak kilolarımız aynı olmuş:jeyyar::jeyyar:
Günaydın kıslarrr,
hayırlı cumalar ...
ben 700 gram daha vermişim.
83.7 oldum....kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın herkeze ......
yağmur gözlü gözünaydın canım hala olmakta çok güzel bir duyguymuş . ben anne olduktan 35gün sonrada hala oldum çünki şu an kızım 4.5 yeğenimde 3.5 aylık
ben pazartesi regl olduğum için 124.5 çıkmıştım baskülde
bugün tartıldım 123.5:lepi:kaydirigubbakcemile2 yani bir kilo gitmiş bu hafta inşallah haftaya bayramıda kilo almadan atlatırsak çok iyi olacak
kızlar ben size ayvalık tostu yollayabilirim ama gelinceye kadar soğuyacako yüzden yaz tatilinde beklerim tostlar benden misafirim olursunuz.

bugün eşimin doğum günü hayatındaki en mutlu doğumgünü olacak çünki baba oldu o kadar mutluki sabaha kadar ben kalkıyorum kızıma oda benimle beraber kalkıyor geçen sene hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra doğumgünüydü ona çok güzel bir hediye olmuştu hamile kalmam dile kolay 12 sene sonra bu doğum günündedekızı kucağında olacak. şimdi ben bu adamcağıza pasta yapayımmı yapmayayımmı yaparsam bende yiyeceğim yapmak istemiyorum sabahtan beridir düşünüp duruyorum yada ufak bir pastamı alsam akşama yesin bitsin evde durmasın kendi iştahlı biri değil 70 kilo sonra ben yiyorum kalanları CADIARZUlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…