Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
hediye gönderimlerimizi biz mi ödeyelim yoksa ödemelimi gönderelim
sonucta herkes kendine göre yapmasın
şimdi hem ödemeli alıp hediyeyi hemde kendi öedeyipte gönderen bir kişinin cnı sıkılmasın dimi
tursarı ile konuştuk
kargolar karşı taraf ödemeli gönderilsin dedik
herkese uyarsa sorun yok
ptt ucuz diye biliyorum ( ama karşı taraf ödemelisi yokmuş sanrım)
birde normal kargo ilede pazarlık yapılabilir
indirim yapıyolar o zaman
görüşlerinizi bekliyorum

selam kızlar
ben misafirleri yolculadım...
herkes iyi mi? diyetler nasıl ?ben bozmadım misafire rağmen...kaydirigubbakcemile2
artık buradayım herkes iyi inşallah geçmişi okuyacağım birara...
okurrrrrrrrrrrr hamile misin?
tebrikler arkadaşım....Allah hayırlı ise kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

[/COLben şunu düşündüğüm için karşı ödemeli dedim ama sonrada yanlış anlaşılırmı acaba diye düşündüm yani yük olmayalım hediye verelim derken kimsecikler :1no2:OR]

Son düzenleme:

YURDUŞCUĞUM.....Özledik seni yokluğun çok belli canım.Kolay gelsin işlerin hayatım...
Ah ah benim başıma gelenlerin seninde başına gelmesine izin verme lütfen...Uzun süre diyet yapınca böyle patlamalar oluyor.Allah yardım ederde inşallah direnebilirsin....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

BEYZUS,hörmetler..
Annadın sen şşşştt...:)))
Şışşşşşşt....Biz birbirimizi biliriz..Annadım kurban.....
günayyyydddııınnn kızlarrrr nasılsınızzzzz neler yapıyonuzzz hayırlı günler dilerim hepin,ze

bonustan haber varmı ne durumda merak eettimmm

öpüyom hepinizi bol kalorisiz günlerrr
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmegi ve 1 haşlanmış yumurta yeim
şimdide elmalı çayımı içiyorum
muckssss
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydınlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Merhabalar canımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz.
Oooooo harika vallahi.Bana çok uyar......

Sonuçta karşı taraf ödemeli göndersekte;bizede bir arkadaşımız gönderecek ve bizde ödeme yapacağız.Mesafeden dolayı 2-3 fark olabilir ama sonuçta hepimiz kargo ücreti ödemiş olacağız.Bana sorarsanız gönderen ödesin derim ama göremediğim bir yönü vardır ve tersini uygulamak daha uygundur ben her iki türlüde kabul ederim.....
[/COLben şunu düşündüğüm için karşı ödemeli dedim ama sonrada yanlış anlaşılırmı acaba diye düşündüm yani yük olmayalım hediye verelim derken kimsecikler :1no2:OR]

Niye yanlış anlaşılsın hayatım.....Hepimiz için uygun olanı uygulamak istiyoruz.....

ben gönderen ödesin derim cnm yinede çoğunluk ne derse uyarım sorun değilopuyorumnanaktan

ablacımmm nasılsınnnopuyorumnanaktan

ablacımmm nasılsınnnopuyorumnanaktan

Sağol Yağmurgözlüm;umarım sende iyisindir....

Biraz daha kendimi toparlayıp kilo verme aşamasını tekrar tutturabilsem daha iyi olacağım..Ne oluyor bilmiyorum beynim direniyor adeta.Tamam börekler,çörekler yemiyorum ama kilo kaybedecek gibi de beslenemiyorum.Allahım nerede bu devlet nerede bu millet....
Arada bir kulağımı çekin siz benim....
Şeniz

selamlar beyzus abla ve tursari nasılsınız bugün öğle yemeğinde nuhutlu buğdaylı çorba içtim fakat teyzemin kızı çağırmıştı oturmaya orada kaçamak yaptım tost söyledi dışarıdan geldi. bende ne zamandır yememiştim ayvalık tostu belki buraya gelipte yiyen olmuştur . çok severimde ama akşam yemeği yemeyeceğim artık

citol bende çok severim canım çemeni kahvaltıda reçel tereyağı yemeyince çemen ilaç gibi geliyor vallahi kayınvalidem yapmış kayserili eşim oradan getirtiyorlar malzemesinide

anladım kızlar
birazda bu konuyu açmamızın sebebi
herkes ya ödesin göndersin
ya ödemeli
tek tip herkes aynı şeyi yapsınki
eşit olsun dimi
o zaman herkes ödesin göndersin
anlaştık

citolll nasılsın nasıl gidiyo diyet?
ya kaç saattir giremiyom siteye sinir bastı

anladım kızlar
birazda bu konuyu açmamızın sebebi
herkes ya ödesin göndersin
ya ödemeli
tek tip herkes aynı şeyi yapsınki
eşit olsun dimi
o zaman herkes ödesin göndersin
anlaştık

tamam benden ok kaydirigubbakcemile5itirazı olan şimdi konuşsun yoksa ebediyen sussun kaydirigubbakcemile3

kısss çitol ben sana bayram hedayesi yollayam çemen istersen kıssssss canım yeterki bi yerin şişmesin burada tokat çemeni meşhur kocam yese bende yicemde yemiyo aceba çemen aş eriyom desmmiki:)))))

madımak diye bir ot varya kesin biliyondur sen gerç,i onu çemenlen pişiriyolar

ben iyiyim canım sen ve bebişin nasıllar Şeniz

herkese slmlarrr bayram telaşımız başladı benim annem panik olduğundan işler yetişmez telaşı var derken makinaya doldurdu çamaşırları ama nasıl mutlu kadın temizliğe başladık yaaa ama sular kesildi:):):) ne kadar temiz kalpliymişimki bugün cam silesim yoktu:):):):) dün arkadaşa gittim telefonla aradılar gitmicektim gene dayanamadım makarna salatası ve börek yedim daha bitmedi akşamda yiğenimle kokareç yedim falakayı tam hak ettim ben bu hafta kesin fazla çıkıcam :):) neyse daha bitmedi üstüne bide görücü vakam çıktı bayramdan sonrasına erteledim bununla bitse gene iyi yan komum babamı çekmiş senin kızın hastamı bu kadar kilo verdi demiş :):):) bakalım yarın neler olucak :):):)

saol cnm amın cumlemızee

ben iyiyim canım sen ve bebişin nasıllar Şeniz

naber tursarii
garibim senden baska kımse yok yalnız mı kaldınn

bugun carsıya gıttım bı etek aldım kendıme begendım guzel banada yakıştı

eşim görünce bunun içine kaç kişi gireceksınız demez mı orda erıdım bıttım ee adam haklı gerıden bakınca gercekten cok buyuk duruyo

Allahım şu dönemi hayırlısıyla gecırmemı nasıp eder inş.
ufak tefek şeylere kafasını cok takan bırıyım naparım kı

şimdi ne dinliyorum bılıyormusunuz
iclal aydın ------NE OLACAK HALİMM
2-3 gundur pc yı acınca bunu dınlıyorumm

beni özleyin anacımmm
öptümm:tomato:

efet yaa kendimine kendimine kaldım kaydirigubbakcemile3 bugün gıcık oldum zaten siteye girilmiyordu ki herhalde açamayanlar denemediler herhalde bende bir iki kere girebildim ondada yazdım çıktım. kocanın dediklerinden hep duyduk anacım hepimiz napalım yapabileceğimiz kilo vermeye çalışmakkaydirigubbakcemile2 ki sen çok çabuk kilo verdin ama kısmet işte bebiş geliyor artıkın seneye send aramıza katılırsın opuyorumnanaktan

Günaydın canlarım, bugün nasılsınız bakalım.
Ben sabah miscorn flakes yedim 1 bardak çay içtim.
Şimdilik kuzu kuzu oturuyorum, bu saatte gelen giden yok.
Yeni bir diyete başlamayı düşünüyorum arkadaşla, ne yapabiliriz bilmiyorum.
Yardım lütfen........
D U Y U R U L U R

Günaydın kıslarrrr,
secillll afiyet olsun diyelim bari ne diyelim opuyorumnanaktan

YURDUSUM günaydın,
sen şimdiye kadar nasıl bir liste takip ediyodun ? kalorisi filan belli miydi hani ona göre bişi yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…