Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi sevindim valla.. diger klasik listelerden farki ne acep... paylas listelerini biz de nasiplenelim

barisin alerjisini takip eden daktir da bahsettigin profil de ve cok ilgili..

Zaten dovme yapmayanlari dovuyorlar artik. :)

Waaaawss bir diyetisyen sevmez olarak uzun saçlı küpeli entel diyetisyenlerin hastasıyıııım yaniiii

Bana niye böylesi denk gelmezkii aramak lazım bol bol gitmek lazım denedim denemedim mi adamın benimkinden büyük göbeği vardı üstelik kel

Ben olsun isterdim aslin da guzel bir anı olurdu..
Dedigin gibi belki boylesi daha iyi oldu..

sen yoldamisin iştemisin.

Iyi sevindim valla.. diger klasik listelerden farki ne acep... paylas listelerini biz de nasiplenelim

Sabah sabah amaaa içimi acıtınız benim dövmemde yok ...

4 diyetisyen denemem oldu Ama hic boyle ilgiliye denk gelmedim..

Hahahhaa ömürsün diyetisyende süpermiş

kuzu dün sabah kahvaltısı görsel paylaşmıştım akşamda yediklerimi yazmıştım paylaşmaya çalışıyorum

hehe yok Asum ya bu sanırım sporla v.s ilişkisi var gibi duruyor zaten normal diyetisyen değil endokrin ve onkoloji hastalarına bakıyor özellikle

Sabah sabah amaaa içimi acıtınız benim dövmemde yok ...

boşver napcan dövmeyi dövme öğğğ pis tuu kaka

Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun

Aleykum selam canım bahar temizliği yapmışssın tam iyi yorulmuşsundur.Valla şükür ben iyiyim hala azimle devam bakalım cumayı iple çekiyorum :)

Yelizcim eşin haftaiçimi tatil yapiyor. ?

yasmincim bahsettigin diyetisyenle gorustunmu..
daha iyi gibisin dimi. En azindan kafan rahatladi.

eyvallah :)

hulya avsar bunu ellemisti dimi programin da :)
evet yenacigim haftaicleri izinli gunleri haftasonlari calisiyo malesef

OGULCUKLARIM bayaannn nerdesiniz acep??
burdayim kuzum kosturmaca kv evini temizledim

canim iste kv evindeydim hic te bizmadim yenam hatta dun kayinbabam biz temizlik yapiyoruz diye kebeb soylemis hic ekmek yemedi ki bayilirim onun pidesine yanimda karpuz meyve yediler azimi surmedim ama anlamadim neden gitmiyor
Gidecek insallah bilmiyorum

Aleykum selam canım bahar temizliği yapmışssın tam iyi yorulmuşsundur.Valla şükür ben iyiyim hala azimle devam bakalım cumayı iple çekiyorum :)
ben senden umutluyum insallah canim maşallah cok guzel gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…