Evet pazartesi sonuç aldığım gün endokrin gönderdi.Dünden beri uyguluyorum zaten ilk etkiler için 15 gün dedi şu an yediklerim benim gözüme çok geliyor.tabiki kafaen rahatım diyetisyen çok bilgili ne sorarsan cevaplıyor uzun saçlı küpeli dövmeli entel :) ama işinde iyi olduğu referanslarından belli inşallah sonuç alırım.
Ricy Martin konusundadaaaa çok yaramazsınnn
Waaaawss bir diyetisyen sevmez olarak uzun saçlı küpeli entel diyetisyenlerin hastasıyıııım yaniiiiEvet pazartesi sonuç aldığım gün endokrin gönderdi.Dünden beri uyguluyorum zaten ilk etkiler için 15 gün dedi şu an yediklerim benim gözüme çok geliyor.tabiki kafaen rahatım diyetisyen çok bilgili ne sorarsan cevaplıyor uzun saçlı küpeli dövmeli entel :) ama işinde iyi olduğu referanslarından belli inşallah sonuç alırım.
Ricy Martin konusundadaaaa çok yaramazsınnn
Hım mezuniyet töreni olmasından iyi olmuş benimki bile şimdiden taktı 8. Sınıfların törenlerini takip ediyor nasıl oluyor diyee Geneli okul spor salonunda yapıyormuş buda benim işime geliyor daha bir sene var :))
Sabah sabah amaaa içimi acıtınız benim dövmemde yok ...Iyi sevindim valla.. diger klasik listelerden farki ne acep... paylas listelerini biz de nasiplenelim
barisin alerjisini takip eden daktir da bahsettigin profil de ve cok ilgili..
Zaten dovme yapmayanlari dovuyorlar artik. :)
Yoldayım geç gidiyorum biraz evde kahvaltı yaptım bölgeye çıkıyım biraz bugün bakalım :)Ben olsun isterdim aslin da guzel bir anı olurdu..
Dedigin gibi belki boylesi daha iyi oldu..
sen yoldamisin iştemisin.
Waaaawss bir diyetisyen sevmez olarak uzun saçlı küpeli entel diyetisyenlerin hastasıyıııım yaniiii
Bana niye böylesi denk gelmezkii aramak lazım bol bol gitmek lazım denedim denemedim mi adamın benimkinden büyük göbeği vardı üstelik kel
Yoldayım geç gidiyorum biraz evde kahvaltı yaptım bölgeye çıkıyım biraz bugün bakalım :)
Hahahhaa ömürsün diyetisyende süpermişWaaaawss bir diyetisyen sevmez olarak uzun saçlı küpeli entel diyetisyenlerin hastasıyıııım yaniiii
Bana niye böylesi denk gelmezkii aramak lazım bol bol gitmek lazım denedim denemedim mi adamın benimkinden büyük göbeği vardı üstelik kel
Iyi sevindim valla.. diger klasik listelerden farki ne acep... paylas listelerini biz de nasiplenelim
barisin alerjisini takip eden daktir da bahsettigin profil de ve cok ilgili..
Zaten dovme yapmayanlari dovuyorlar artik. :)
Waaaawss bir diyetisyen sevmez olarak uzun saçlı küpeli entel diyetisyenlerin hastasıyıııım yaniiii
Sabah sabah amaaa içimi acıtınız benim dövmemde yok ...
Aleykum selam canım bahar temizliği yapmışssın tam iyi yorulmuşsundur.Valla şükür ben iyiyim hala azimle devam bakalım cumayı iple çekiyorum :)Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun
evet yenacigim haftaicleri izinli gunleri haftasonlari calisiyo malesefYelizcim eşin haftaiçimi tatil yapiyor. ?
yasmincim bahsettigin diyetisyenle gorustunmu..
daha iyi gibisin dimi. En azindan kafan rahatladi.
eyvallah :)
hulya avsar bunu ellemisti dimi programin da :)
Bende aynı sen gibiyim Yelizcim bedenen ayakta ruhen yatakta bu şarkılar açıyor gözümü valla silkelenip kendime geliyorum.Muzikler superdi kizlar bedenim ayakta is yaparken ruhum yatakta uyuyo hala iyi geldi banada
burdayim kuzum kosturmaca kv evini temizledimOGULCUKLARIM bayaannn nerdesiniz acep??
Dün sevdigim iki arkadasim tartisdi..
bugun de gerginlik devam ediyor..
Ben ciktiktan sonra konusulmus halledilmis guya ama etkisi sanirim zamanla düzelir..
-----------
Hayriye ses et kuzu merak ediyoruz seni..
dikkat edemesen de planladigin gibi bizimle olmak ruhuna iyi gelir. Seni yargilamaya hakkkimiz yok çok sevdigimiz icin deger verdigimiz icin cabamiz birbirimize..
Her yokolusun donusun de daha bir artiyla donuyoruz bunu biliyosun..
Sana kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum..
ben senden umutluyum insallah canim maşallah cok guzel gidiyorsunAleykum selam canım bahar temizliği yapmışssın tam iyi yorulmuşsundur.Valla şükür ben iyiyim hala azimle devam bakalım cumayı iple çekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?