bende aynıyım hayriyecim eksi bekliyorum ama artıyim. Yılmak yok mücadeleye devam.Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun
benimde anlam veremediğim şekilde eksiye düşemyorum dikkat ediyorum malum dönemdende çıktım ha bugün ha yarın sabredyorum eksi olacak diyeSelamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun
Valla bende işe geldiğim için mecburen canlanıyorum.Yoksa aynen canım bende sen gibi nemrutumdur.Lkain satış temsilcisi olduğum için herdaim şebekHanımlar sizdeki bu enerjiden bana da ecük gönderin. Ben sabahları pek Nemrut oluyorum. Akşama doğru anca kendime geliyorum :) ama yattığımı sanmayın yani sabah 9:15 de çıkıyorum evden.
Kilo veremeyen bi arkadaş yazmış. Ara öğünlerde yoğurt yesin yatmadan 2 saat önce Ananas ve cevizi birlikte yesin 1 hafta sonra görüşelimAnanas hem ödem attırıyor hem yağ yakımına yardımcı.
Hangi sektördesin? Ben satışı hep çok zor bulurum. Yani ben bi noktada cırlayabilirim bazen öyle insancıklar oluyor kiValla bende işe geldiğim için mecburen canlanıyorum.Yoksa aynen canım bende sen gibi nemrutumdur.Lkain satış temsilcisi olduğum için herdaim şebekgibi gülen bir yüzüm olmalı bende kendi kendimi gazlaya gazlayaa iyi olamaya çalışıyorum
Canım ev yapı grubu inşaat malzeme çalışıyorum .Hangi sektördesin? Ben satışı hep çok zor bulurum. Yani ben bi noktada cırlayabilirim bazen öyle insancıklar oluyor kiaha böyle olurum yani
Tünaydınlar canım iyi olmana sevindim.Hadii inşallah etkinlikte kaçamak yapmazsın inşallahherkesciklere tünaydınlaaarrrr nasılsınız kızlar ben iyiyim dün gezmedeydim. gelip hal hatır soramadım. umarım herşey yolundadır. bugün oğlumun anneler günü etkinliği var. oraya gidicem. beni özleyin zira ben sizi çok özlüyorum...
Hehe numuneleri geçir kafalarınaCanım ev yapı grubu inşaat malzeme çalışıyorum .valla sorma bende ıssırıyorum bazen öyle saçma sapan şeyler soranlar oluyor ki Hele en gıcık gittiğim tipler yavru ördek gibi konuşanlar kibar olacam derken vakk vakk ördek gibi oluyorlar haberleri yok
valla öyle bi plan yok bildiğim varsada akşam telafi edicem. cumayı iple çekiyorum bugün 81.2 gördüm 79 a az kaldıTünaydınlar canım iyi olmana sevindim.Hadii inşallah etkinlikte kaçamak yapmazsın inşallah
Hahahaa valla bazen aklımdan geçmiyor değilde öte tarafa gider kesin en ufak numuneyi geçirsemHehe numuneleri geçir kafalarına
Ooooo canım gene maşallahın var iyisin ben ohooooo o rakamlara gelmem için bayağı vaktim var.Allahtan boyum varda kimse anlamıyor hatta ben bile tartıya çıkana kadar anlamamıştımvalla öyle bi plan yok bildiğim varsada akşam telafi edicem. cumayı iple çekiyorum bugün 81.2 gördüm 79 a az kaldı
Boyun kac canimOoooo canım gene maşallahın var iyisin ben ohooooo o rakamlara gelmem için bayağı vaktim var.Allahtan boyum varda kimse anlamıyor hatta ben bile tartıya çıkana kadar anlamamıştım
1.70 canım birde kemiklerde iri mazallah şükür ki rabbim eşit dağıtmış ama gel gelelim kg almış başını gitmişBoyun kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?