Sensiyaik etlisenin gibi yuruyemiyosam ip atlarim oldugum yerde
Yalniz dikkatli olmak gerekirmis dizlere yuk biniyormus epeyce asuman ablam hakli yani :)) ellerimide hic sevmem bu arada
Kızlar aranızda şu goji berry üzümünü deneyen var mı???? Acayip kg verdiriyor diye okudum şimdi kafam karıştı gerçek olabilir mii acabaa
Aynen bende kararlıyım canım valla gidecek bu kglar birbirimizi destekleye destekleye vereceğiz. Ben tartıya çıkasıya kadar o kdar kg aldığımı bilmiyordum tamam aldım ama o kadar çok değildir diyordum.Tartıya bir çıktımm pirr çıktımmm
Okuyayım canım valla kadınlara bir baktım.Before after ben şok ben iptalyok canım öyle süper kilo verdiriyor flaan değil.
çok yaralı. ben tatlı niyetine tüketiyorum. yoğurtla karıştırıp, kepekle yaptığım kurabiyelerde falan kullanıyorum.
goji berry diyeti diye bişey çıkmış çayı falan varmış. sabah aç karna 30 tane yenilyormş falan . sanmam yani.
metabolizmayı hızlandırıyormuş bir etkisi vardır da o kadar değil.
aşağıda faydaları yazıyor:
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2011/04/drdukanin-tavsiyesigoji-berrykurt-uzumu.html
Ne yumuk ne yumuk hee gorsen pambık gibiyalniz bu net yani ellerimi hic sevmem
Eneee ikizleirn mi var canım ayy ne güzel yaa maşallah kız mı erkek mi bayılırım ikizlere yaa Rabbim banada nasip etsin inşallahhhhhAynı hissi ikizleri dogurduktan sonra baskül 99.9 u görünce hissettim
Hayır dedim ben orda 100 u görürsem ölürüm dedim ve koşa koşa diyetisyen gittim o hızla iki ayda 87 ye düşmüştum
onlar dukan diyeti yapanlar olabilir. dukan diyeti sayesinde patladı goji berryOkuyayım canım valla kadınlara bir baktım.Before after ben şok ben iptalenemm dedim süper bir şiy mi ki bu acep ondan sordum.
Eneee ikizleirn mi var canım ayy ne güzel yaa maşallah kız mı erkek mi bayılırım ikizlere yaa Rabbim banada nasip etsin inşallahhhhhRüyamda görmüştüm isimleri bile bellii inşallah nasip olur bana da
Eneee ikizleirn mi var canım ayy ne güzel yaa maşallah kız mı erkek mi bayılırım ikizlere yaa Rabbim banada nasip etsin inşallahhhhhRüyamda görmüştüm isimleri bile bellii inşallah nasip olur bana da
Esrahec bebek poposu gormedi heee
Allah ilmini artirsinBonuscum tam 9 senedir günde kaçdefa ssayısını bile bilmediğim kadar cook görüyorum ben bebek poposunu
Uzmanlik alanim yani 100 metre oteden tanirim o popoyu
Kesinlikle ikizler çok zordur tahmin edebiliyorum canım Allah sağlıklı sıhhatli ömürler nasip hem senin hemde diğer annelerimizin yavrularına kocaman bir maşallahHangi isimler merak ettim
Kesinlikle ikizler çok zordur tahmin edebiliyorum canım Allah sağlıklı sıhhatli ömürler nasip hem senin hemde diğer annelerimizin yavrularına kocaman bir maşallahCanım Allah nasip kısmet ederse Toprak Ata ve Ateş Efe nedendir bilmem bilniçaltımın oyunumudur nedir rüyamda böyle gördüm.Ne bileyim belki de züğürt tesellisi ne diyeyim Hakk neyler neylerse güzel eyler.
Yok Est. canım daha fol yok yumurta yok bakalım nasip ölmez sağ kalırsam bende hele o güne geleyim nasiptir bu işler :)))Rabbim gönlüne göre versin canım
ama isimleri bir daha araştır ve bir daha düşün derim
haddim değil biliyorum ama söylemek istedim yanlış anlama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?