Sanırım takipçilerime açılıyor emin olamadımHemen baktım ama göremedim
Henuz karbonhidrat yemedim niye oyle dedin yaSanırım kimse saf protein yapmıyo... Ben saf protein yapıyorum o şekilde de günü tamamlayacağım inşallah
Ahh canım inan sevdiklerinden duymak böyle sözü tahmin ediyorum ki çok üzmüştür seni zaten bir karar aldın ve zayıflayacaksın daha çok küçük annesi kendini üzüp yıpratma azmettim vereceğiz bu kilolarıselamun aleykum
bugun gun vardı ardaydım sadece salatalardan yedım
gune hazırlanırken kucuk oglum kendı kemdıne konusuyordu bı kulak mısafırı oldum kılolu annem oldugu ıcın cok uzuluyorum dıyordu kendı kemdıne benım duydugumu anlayınca ama anne alı furkamın annesı hıc kılolu degıl ben kıloyu hıcsevmıyorum o yuzden zayıfım sende spor yapdan bıraz bak babammemde zayıf dedı bana beynımden vurulmusa dondum benı sevmıyormusun dedım hayır sevıyorum ama kılolu annem oldugu ıcın uzuluyorum dedı kendıme gelemedım duydugumdan berı ılk defa pısman oldum amelıyatı olup gelmedıgıme
160 kiloyum canim ben cocuk ne dese hakli ben ona zaten kizmiyorum 5 yasindaki cocuga bunlari yasattigim icin kiziyorum benOGULCUKLARIM senin boy ve kg kaçtı canım bak benim durum daha vahim düz 1.70 110 kg yum banada kardeşim annem baba hatta bazen de eşim bile kamyoncu göbeği gibi göbeğin var diyorlardı.Şİmdi azmettim ve burası sayesinde de milat oldu bana daha da hırslandım vereceğim bu kg yu dedim.O gün eşim diyo hasta olacan bu halinle de seviyorum.Kamyoncu göbeği derken alay ederken hiçç öyle gözükmüyordu sevgiden çok alay vardı
Aglama bende aglarim seninle. Ameliyat isini dusundunmu onceden hatirlayamadim.160 kiloyum canim ben cocuk ne dese hakli ben ona zaten kizmiyorum 5 yasindaki cocuga bunlari yasattigim icin kiziyorum ben
Geri dondum geldimya ankaradan yasin cok gec dedi diye cok kotuyum bonus kendime gelemiyorum beyninde hep soyledikleriAglama bende aglarim seninle. Ameliyat isini dusundunmu onceden hatirlayamadim.
Selam
Burcu karikatur guzeldi
Yena broken siz niye istesiniz bugun bayram ve tatil degilmi
Bonus cocukla yapilan islere bayildim bunlari yapabilen benim gozümde cookkk beceriklidir
Ve birazdan isi gucu birakip oglumu piknige baska bir parka götürcem ya bu ısler bitmiycek
Geri dondum geldimya ankaradan yasin cok gec dedi diye cok kotuyum bonus kendime gelemiyorum beyninde hep soyledikleri
Ablacım yok ya veremiyorum nedense... Anlamadımki bende gram gram gidiyo. Malum dönemdendir inşallah...Hayırlı akşamlar
Bugün tatil olunca kahvaltıdan sonra kızlarla kardeşime gittik ani bir kararla
Protein yapamadım
Kahvaltı fena değildi aslında biraz patates kızartması yedim o olmasa iyiydi
Kardesimde bikaç mercimek köftesi 1dilim kek 1 dilim börek
Dönüşte yarım saat yürüyüş
Bu hafta zaten eksi hiç görmedim yarın da görmem napıyım canım sağolsun deyim bari :)
Elifcim maşallah bu hafta çok iyi gittin sen yarın karşılığını alırsın inşallah
Hayriyecim belki de bu yasadigın senin dönüm noktan olacak
Ben de bunun gibi bir olayla dank edip karar almıştım 6 sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?