Insilin direnci oluncada veremiyosun.Ablacım yok ya veremiyorum nedense... Anlamadımki bende gram gram gidiyo. Malum dönemdendir inşallah...
Cuma bi kaçamak yaptım salıya kadar +1 devam etti, geçen haftaki bildirimime yeni düştüm bugün. Alırken çok hızlı alıyorum verirken öyle olmuyo.
Ama 100 gr bile olsa eksi görsem iyidir. Böyle devam etmesem alacaktım sürekli, en azından kendim için bişey yapıyorum bu beni motive ediyo..
Bence hiçbişey kaybetmemişsin canım.. Biraz fazla yemiş olabilirsin ama aman aman da zararlı şeyler değil bence... Yeşil çay iç yoğurt kürü yap bol su iç yatana kadar bence..Aksama kadar cok iyiydim ama aksam herkes acikti ve tutturdular patates tavuk patates kofte diyebikmadilar gitti.
Sinir oldum bende ben o kadar dikkat etmeye calisiyorum nolur azcikta onlar etse. Soyledigim uyardigim halde yok. Birde oglanda cok kilolu oldu yani kimse rahat degil kimseye yaramiycak.
Bende o sinirle aldiklari herseyi pisirdim. Kendimede ayri yapcak vaktim yoktu.
Nagit yedim sayisini bilmiyorum 10 tane olabilir 4-5 tanede inegol kofte bir iki catal yesil salata ve amerikan salatasi.
Butun gun ac olunca felaket sistim basima agri girdi. Su iccek yerim yok gibi. Epeyce az yemeye alismisim biraz kacsa mide fesadi geciriyom sanki
Ins arti cikmam. Bir hafta daha kaybettim.
Geri dondum geldimya ankaradan yasin cok gec dedi diye cok kotuyum bonus kendime gelemiyorum beyninde hep soyledikleri
Aksama kadar cok iyiydim ama aksam herkes acikti ve tutturdular patates tavuk patates kofte diyebikmadilar gitti.
Sinir oldum bende ben o kadar dikkat etmeye calisiyorum nolur azcikta onlar etse. Soyledigim uyardigim halde yok. Birde oglanda cok kilolu oldu yani kimse rahat degil kimseye yaramiycak.
Bende o sinirle aldiklari herseyi pisirdim. Kendimede ayri yapcak vaktim yoktu.
Nagit yedim sayisini bilmiyorum 10 tane olabilir 4-5 tanede inegol kofte bir iki catal yesil salata ve amerikan salatasi.
Butun gun ac olunca felaket sistim basima agri girdi. Su iccek yerim yok gibi. Epeyce az yemeye alismisim biraz kacsa mide fesadi geciriyom sanki
Ins arti cikmam. Bir hafta daha kaybettim.
İnşallah alırım bakalım.. Ayran inanılmaz tok tutuyo bundan sonra ayranı sadece protein gününde değil diğer günlerde de tüketeceğim inşallah.. Uyku yaptığı da var ama olsun :)elifçim güne çok iyi uymuşsun inşş karşılığını görürsün yarın..
ayran çok şişiriyor dimi ama fazla içince de enerjimi alıyor benim bezgin bekir modunda oluyorum :)
Bonusçum netice de protein almışsın nugett ler karbonhidrat içeriyor ama ekmek tüketmemişsin kızma kendine ben bugün pilav yedim..
Ben niye göremedimHatice
Ben sana bayıldım... MAşallahın var fıstık gibi olmuşsun yüzün ve gözlerinin güzelliği daha bi ortaya çıkmış..
Yenacım hiç çok değil inan yediklerin
Patronun antepli olması çok kötü
Salça ve yağ iyiymişEvet çok kötüüü.. Bir dilim daha hakkım var onu da yarın yiycem :))
Salça ve zeytinyağı getirtmiş..
Orada pişen yemeğe hazır salça kullandırtmıyor..
hayriyecim col uzuldum canim bende aglama lutfen banada bi benzeri olmustu sen ameliyati dusunme bence Allah korusun sen evlatlarina lazimsin boraz daha dikkat ederek bu isi basarirsin biz senin yanindayiz seni her firsatta uyaririz destek motivasyon saglarsin lutfen uzulmeselamun aleykum
bugun gun vardı ardaydım sadece salatalardan yedım
gune hazırlanırken kucuk oglum kendı kemdıne konusuyordu bı kulak mısafırı oldum kılolu annem oldugu ıcın cok uzuluyorum dıyordu kendı kemdıne benım duydugumu anlayınca ama anne alı furkamın annesı hıc kılolu degıl ben kıloyu hıcsevmıyorum o yuzden zayıfım sende spor yapdan bıraz bak babammemde zayıf dedı bana beynımden vurulmusa dondum benı sevmıyormusun dedım hayır sevıyorum ama kılolu annem oldugu ıcın uzuluyorum dedı kendıme gelemedım duydugumdan berı ılk defa pısman oldum amelıyatı olup gelmedıgıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?