Canım ağlama lütfen dr felab gitmissindir kesin ama gene bir git istersen kendi sağlığın için belki de hayatin da hir dönüş noktasi olacak.160 kiloyum canim ben cocuk ne dese hakli ben ona zaten kizmiyorum 5 yasindaki cocuga bunlari yasattigim icin kiziyorum ben
selamun aleykum
bugun gun vardı ardaydım sadece salatalardan yedım
gune hazırlanırken kucuk oglum kendı kemdıne konusuyordu bı kulak mısafırı oldum kılolu annem oldugu ıcın cok uzuluyorum dıyordu kendı kemdıne benım duydugumu anlayınca ama anne alı furkamın annesı hıc kılolu degıl ben kıloyu hıcsevmıyorum o yuzden zayıfım sende spor yapdan bıraz bak babammemde zayıf dedı bana beynımden vurulmusa dondum benı sevmıyormusun dedım hayır sevıyorum ama kılolu annem oldugu ıcın uzuluyorum dedı kendıme gelemedım duydugumdan berı ılk defa pısman oldum amelıyatı olup gelmedıgıme
İyi gecelerAsuman iyi geceler
Ne ameliyatı?160 kiloyum canim ben cocuk ne dese hakli ben ona zaten kizmiyorum 5 yasindaki cocuga bunlari yasattigim icin kiziyorum ben
Iyi geceler
Yediklerim:)
Sabah
2 tereyagli yumurta
Peynir
1 dilim wasa kraker
Ara
Sekersiz meyveli yoğurt + 1 dilim wasa kraker
Aksam
Haslanmis tavuk, sebze ve yeşilliklerle dolu salata
Yogurt
Ara
2 incir,2 hurma,ceviz + yeşil cay
Maalesef basarili bir protein günü değildi,tüm gün kendimi kastim nedense:) süreklide aciktigimdan dolayi ara yaptım..
Sanirim ben de ters etki yapti veya ben birseyleri yanlis yaptım
Spor yok
OGULCUKLARIM ben tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı 50 yaş üstünde olanı da gördüm. 132 kilodan diyetle 125 e sonra ameliyatla 80 e indim. 2 yıl oldu bu ameliyatı olalı. Geçen hafta 89 u gördüm tekrar. Bu vesileyle kilo bildirimi de yapayım Bonus 87.9 um spor toplasam 120 dk tabi hiç oturmadan hep koşturmaca bişeyler yapmak spordan sayılmıyorsa yürüyüşüm bu kadar. Konuma dönersem, eğer uzun süre diyet yapacak azmim motivasyonum yok dersen obezite cerrahisi düşünebilirsin. Ama bu ameliyatlar kesin çözüm değil işte canlı örnek burda bak ipin ucunu biraz kaçırınca geri kilo almaya başladım. Facede yığınla grup var yaşadıklarını süreçlerini paylaşıyorlar incelemek istersin belki ..
Iyi geceler
Yediklerim:)
Sabah
2 tereyagli yumurta
Peynir
1 dilim wasa kraker
Ara
Sekersiz meyveli yoğurt + 1 dilim wasa kraker
Aksam
Haslanmis tavuk, sebze ve yeşilliklerle dolu salata
Yogurt
Ara
2 incir,2 hurma,ceviz + yeşil cay
Maalesef basarili bir protein günü değildi,tüm gün kendimi kastim nedense:) süreklide aciktigimdan dolayi ara yaptım..
Sanirim ben de ters etki yapti veya ben birseyleri yanlis yaptım
Spor yok
Listeye girmeyeni kovuyor musunuzListeye gircekmisin? 2 hafta bildirim sarti var 2. Hafta yaziyoruz listeye. Kilo listesini kasimpati spor listesini ben yapiyorum :)
Listeye girmeyeni kovuyor musunuz
Benim bu düzenli yazma bildirim yapma konusunda sıkıntım var. Diyetisyen yediklerini yaz diye liste verirdi ben listede yazmadığı halde yediğim kaçamakları yazardım
O zaman şimdilik böyle yamanayım size. Ilerleyen günler bakalım ne gösterecekYok canim ne kovmasi babamizin topiki degil ya :)) liste biraz daha gaza getiriyo tatli bi yaris hali oluyo. Yoksa listeye dahil olmadanda aramizda olursun hic sorun degil :))
Listeler bizim icin cok degerli. Haftalik aylik takip oluyo bizde vakit ayirip yaziyoruz falan oyle yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?