Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

160 kiloyum canim ben cocuk ne dese hakli ben ona zaten kizmiyorum 5 yasindaki cocuga bunlari yasattigim icin kiziyorum ben
Canım ağlama lütfen dr felab gitmissindir kesin ama gene bir git istersen kendi sağlığın için belki de hayatin da hir dönüş noktasi olacak.

Hayriyecim üzülme lütfen..
Bence bu gerçekten uzulmeni gerektirecek bişey değil, çocuk bu der.. Ama seni çok iyi anlıyorum, ama lütfen üzülme, bu aralar sen çok duygusalsın nedense.. Arada hepimize olur böyle.
Beterin beteri var, ve hayat imtihan yeri böyle düşün, ya ellerimiz olmasaydı ya kollarımız ya bacaklarımız... Vs vs... Herşey nimet.
Allah verirse nimet vermezse hikmet...
Öpüyorum

Ogulcuklarim ayni olay benimde basima geldi oglum uzandigimda bana sarilmak istiyor gobegimden bana ulasamiyorki cocuk. Anne gobegin cok buyuk sarilamiyorim demisti

Mide tüp ameliyatimi ne ameliyatina yaş takildi

Elif listelerin guzel

Burcu piknik guzel gecti ve benim icin yorucu ama o hala eve geldik hala baska bir park istiyordu

Bonus temizlige basladinmi

OGULCUKLARIM ben tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı 50 yaş üstünde olanı da gördüm. 132 kilodan diyetle 125 e sonra ameliyatla 80 e indim. 2 yıl oldu bu ameliyatı olalı. Geçen hafta 89 u gördüm tekrar. Bu vesileyle kilo bildirimi de yapayım Bonus 87.9 um spor toplasam 120 dk tabi hiç oturmadan hep koşturmaca bişeyler yapmak spordan sayılmıyorsa yürüyüşüm bu kadar. Konuma dönersem, eğer uzun süre diyet yapacak azmim motivasyonum yok dersen obezite cerrahisi düşünebilirsin. Ama bu ameliyatlar kesin çözüm değil işte canlı örnek burda bak ipin ucunu biraz kaçırınca geri kilo almaya başladım. Facede yığınla grup var yaşadıklarını süreçlerini paylaşıyorlar incelemek istersin belki ..

Iyi geceler

Yediklerim:)

Sabah

2 tereyagli yumurta
Peynir
1 dilim wasa kraker

Ara
Sekersiz meyveli yoğurt + 1 dilim wasa kraker

Aksam

Haslanmis tavuk, sebze ve yeşilliklerle dolu salata
Yogurt

Ara
2 incir,2 hurma,ceviz + yeşil cay

Maalesef basarili bir protein günü değildi,tüm gün kendimi kastim nedense:) süreklide aciktigimdan dolayi ara yaptım..
Sanirim ben de ters etki yapti veya ben birseyleri yanlis yaptım

Spor yok

Yediklerinizin kalori hesabını yaptınız mı hiç? Ortalama 1600 kalori çıkar bayanlarda Bazal metabolizma. Bu hiç aktivite yapmamanız durumunda vücudunuzun ihtiyaç duyacağı enerjidir ve yediklerinizden birden çok kısmaya başlarsanız halsizlikle başlar saç dökülmesine Allah korusun çok daha kötü sonuçlara kadar ilerler. Mesela öğle yemeği yok listenizde. Belki öğle yemeği olsa bu kadar acıkmayabilirsiniz

Listeye gircekmisin? 2 hafta bildirim sarti var 2. Hafta yaziyoruz listeye. Kilo listesini kasimpati spor listesini ben yapiyorum :)

Bugun bende cok aciktim gecen haftalardaki daha basariliydi. Bir hafta gecti artik kasimpatim yeni haftaya 4 el ayak ne bulursak onunla sarilalim ins.

Listeye gircekmisin? 2 hafta bildirim sarti var 2. Hafta yaziyoruz listeye. Kilo listesini kasimpati spor listesini ben yapiyorum :)
Listeye girmeyeni kovuyor musunuz
Benim bu düzenli yazma bildirim yapma konusunda sıkıntım var. Diyetisyen yediklerini yaz diye liste verirdi ben listede yazmadığı halde yediğim kaçamakları yazardım

OGULCUKLARIM hayriyecim,ne cok üzüldüm yazdiklarina,bogazimda düğümlendi birseyler..

Aslinda hepimiz,tüm kilo problemi olanlar bu ve benzeri olaylara maruz kaliyor..Kimi esi,kimi evladi,kimi ailesi veya cevresi tarafından inciniyor,inciniyoruz maalesef..

En acisi da biz bu kilolar ile yasamaya devam ettiğimiz sürece bu olaylari yasamaya devam edecek olmamiz..

Sen daha önce 30 kilo vererek,istedigin zaman bunu başarabileceğini göstermiş birisin..Tekrar başarmaman için hiçbir sebep yok..Ben gönülden inanıyorum ki basaracaksin,basaracagiz..

Hadi bismillah diyip silkelenip tekrar ayağa kalkalim,küllerimizden yeniden dogalim..Basari gösterenlerden hiçbir seyimiz eksik değil bizim..

Dilerim yasadigin bu üzücü olay güzel seylere,fazla kilolarindan kurtulmana vesil olsun..

Listeye girmeyeni kovuyor musunuz
Benim bu düzenli yazma bildirim yapma konusunda sıkıntım var. Diyetisyen yediklerini yaz diye liste verirdi ben listede yazmadığı halde yediğim kaçamakları yazardım

Yok canim ne kovmasi babamizin topiki degil ya :)) liste biraz daha gaza getiriyo tatli bi yaris hali oluyo. Yoksa listeye dahil olmadanda aramizda olursun hic sorun degil :))

Listeler bizim icin cok degerli. Haftalik aylik takip oluyo bizde vakit ayirip yaziyoruz falan oyle yani :)

O zaman şimdilik böyle yamanayım size. Ilerleyen günler bakalım ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…