Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bazen takımlarda görüyorsun 60 kiloyum 55 olmak istiyorum diye fıttırmamak elde değil. ama o bedende mutlu değilse kendini sevmiyorsa beğenmiyorsa kg nun önemi yok. bizim burdaki önceliğimiz hep sağlığımız. sonra güzelleşme. ben güzelleşmeyi daha yeni yeni düşünür oldum. 100 kg iken aa bu kilolara gelince gardrobımı yenileyeceğim derdim nerde çöp almadım dolaba daha. teyzelerimden arkadaşlarımdan aldığım kıyafetlerle geçiriyorum. günü kurtarıyorum. ama şükür sağ dizimdeki hareket kısıtlaması dışında bi sorunum yok.
hep korkardım bana bişi olsa nasıl olacak nasıl olacak diye. şükür hala korkuyorum ama daha az.

bu benim hayat felsefem haaa k8mse umrumda degil herseye kulaklarim kapali ben nasil istiyorsam oyle
Cok isim var hic kalkasim yok camazir attim yikaniyor bende yataga yattim yorganidacrktim uzerime bir yanimin bir bunalim takilasi var bir yanim yakisirmi sana kalk isine gucune bak gececek illa diyor
Poff
hayriş olur mu oyle sey kalk bakim yataktan bi elini yuzunu yika ogluna senin icin basardim demek icin bugun ilk adimi at ve kendine gel

Sagol canim biliyorum desteginiz olmasa ben hic yapamazdim malesef esim hep kadsi cikti bu duruma bide dr duyunca tum kestirdi atti ben seni yanimda saglikli istiyorum yavas ver ama ver saglikli ol dedi adam cagiz hep ama ben yapamadim 15 senedir
Annenin soyledigi o azmi kaybetmeseydim simdi 2 li rakamlardaydim ama kaybettim istd anlamadim nasil oldu ama insallah gelecek yeniden
Selamın aleyküm kizlar
kilom:91.8
spor:360 dk.

nasil ve neden kilo veremedim anlamis Degilim
yarin dolunay var sebeb o olabilitmis bikac sitedd yazmislar esracan bide cok yurudun kuzum asiri sporda etkiler diyor karatay

bu benim hayat felsefem haaa k8mse umrumda degil herseye kulaklarim kapali ben nasil istiyorsam oyle
hayriş olur mu oyle sey kalk bakim yataktan bi elini yuzunu yika ogluna senin icin basardim demek icin bugun ilk adimi at ve kendine gel
off seviyorum sizi cok seviyorum

Valla canım benimde var öyle kur pide arkadaslarim ayy gobegim cikti ayy yanim cikti diyolar yanima bende diyorum ki kiz sana surdan hor cikarcam gorecen neren çıkmış :))))) Aslında şiddete karşıyım ama hakediyorlar hahaa

canım bak çok yakın sayılırız aslında gelmiyormusun bu tarafa. gel görüşelim tanışalım hı?

YENA Topraaam,cirakligin ve heybetli cüssemin bana verdiği yetkiye dayanarak:) seni,kendimi,fridayi, ve bonus kişisini listeye sabitledim:)

74FRIDA Bonus YENA Amethyst_1 bu 4 hatun 99 lari görmeden listeden cikis yok,hertürlü mazeret,talep,istek dikkate alinmayacaktir,böyle bilineee

Ayriyetten OGULCUKLARIM canisiii,sen de listede sabitsin bundan sonra..Mazeret kabul etmiyorum hiçbirinizden..

valla Hayriye spordan mi oldu yoksa vitamin ve kan için iğne ve hap kullanıyorum ondan mi oldu anlamadım ama cidden sinir bozucu

sende bozma moralini lütfen başlamak bitirmenin yarisidir
seneye bu gün o zaman baslasaydim şimdi şu kiloda olacaktım diyeceğini
başladım ve başardım de insallah

Üzülme canim araa ara duraklamalar oluyor.Azmin daim olsun gidecek bu kglar
inşallah canım ama önce biraz inseydim de sonra duraklama olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…