Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]547dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut776[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]190 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]145 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]kasimpati35[/TD]
[TD]90 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]30 dk [/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Minik bir duzeltme....

HAFTANIN 1.si...........................................- 1.3 kg....................................................YST38

HAFTANIN 2.si...................................- 1.2 kg....................................74FRIDA & ELIF1503

HAFTANIN 3.sü........................................- 1.1 kg..................................BROKENANGEL23

Kasimpati el8ne saglik canim kilo veren gayret eden herkesi tebrik ederim

AYIN 1.si..............................................-3 kg...................................ELIF1503 & BURCU1983

AYIN 2.si......................................................-2.5 kg................................................... BONUS

AYIN 3.sü...................................................-2.4 kg.................................................. 74FRIDA

Son düzenleme:
Öylemiii,ben bildirimini görmedim ama plynna kusura bakmayasin canim,bildirimin gözümden kacmis..Düzenlerim ins daha sonra..

Bonus listeler için teşekkür ederiz,ellerine saglik..
önemli değil canım benim sizinle olmak benim için önemli olan.zaten aman Amanda bır eksi değil ilk 3ü etkilemiyor sonuçta

Anlayisin için cok teşekkür ederim plynna,gecmis cok fazla birikince gözden kacirmisim..

Daha sonra düzenlerim ins.
Aslinda bildirimleri seni ve bonusu etiketliyerek yapsak senin isin daha kolay olur gibi sanki cunku kalabalik oluyoruz gitgide sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…