• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bırakmasınlar canım ara ara insanız bazen geliyolar sağlı sollu diyorum hayır bir karar verdin :KK70: :KK70: Sen bana göre canım gene iyisin kg olarak ben bitmişim:KK53::KK53: ben ölmişim :KK17::KK17: nasıl sıkmıyım ümüğümü :KK70: :KK70:
canım bazen takımlarda görüyorsun 60 kiloyum 55 olmak istiyorum diye fıttırmamak elde değil. ama o bedende mutlu değilse kendini sevmiyorsa beğenmiyorsa kg nun önemi yok. bizim burdaki önceliğimiz hep sağlığımız. sonra güzelleşme. ben güzelleşmeyi daha yeni yeni düşünür oldum. 100 kg iken aa bu kilolara gelince gardrobımı yenileyeceğim derdim nerde çöp almadım dolaba daha. teyzelerimden arkadaşlarımdan aldığım kıyafetlerle geçiriyorum. günü kurtarıyorum. ama şükür sağ dizimdeki hareket kısıtlaması dışında bi sorunum yok.
hep korkardım bana bişi olsa nasıl olacak nasıl olacak diye. şükür hala korkuyorum ama daha az.

bu benim hayat felsefem haaa k8mse umrumda degil herseye kulaklarim kapali ben nasil istiyorsam oyle
Cok isim var hic kalkasim yok camazir attim yikaniyor bende yataga yattim yorganidacrktim uzerime bir yanimin bir bunalim takilasi var bir yanim yakisirmi sana kalk isine gucune bak gececek illa diyor
Poff
hayriş olur mu oyle sey kalk bakim yataktan bi elini yuzunu yika ogluna senin icin basardim demek icin bugun ilk adimi at ve kendine gel:KK74:

canım dr la aranızda ne geçti bilmiyorum ama aileni soğutması kötü olmuş. biz netten araştırdık üstüne bi hamilelik geçirdim. oğlum 1 yaşına yakınken gittim ameliyatımı oldum erciyes ünv de. hoca da ağzını açıp 1 kelime etmedi nette ne okuduysan o dedi. benimle ay farkıyla ameliyat olanlarda oldu. ameliyat hemşiresinden tut lise mezunu bir kız, 64 yaşında bi teyze. güzellik için değil sağlık için herkesin çabası. az çok anlatıyorum küçük oğlumu en büyük korkum o oldu. ya ömrü boyunca bana muhtaç kalırsa ve ben daha kendimi taşıyamazken onu nasıl taşıycam diye yaptım bu işi. temmuzda 1 yıl olacak çok şükür hiç bir sorunum olmadı. ama kendimede sahip çıkmazsam eskiye döneceğimi biliyorum. bazen midem doysada beynim doymuyor. o zamanda geliyorum buraya. bu iş sadece mide işi değil bunu ameliyat olmayan herkes bilir. sigara gibi.
hem sana daha öncede demiştim annem senin azmine hayran diye. ameliyat ol akupunktur ol bitkisel ilaçlar iç ne yaparsan yap bu yolda yanlızsın. ama işte burdakiler var benim için siz varsınız. dışardakiler sadece ne kadar kilo almışın yada ne kadar zayıflamışını biliyor. ama içimizi biz biliyoruz.
ay yazacak çok şey var ya neyse. seviyorum burayı...

ooo sende böle diyosan :)

hııı bak işte yeni bişi daha
ameliyat oluncada lokmalarını sayacak aaa sen ameliyatlısın ne çok yiyorsun sanki havayla beslenecekmişin gibi davranacaklar. açık söyleyim benim en büyük destekçim eşimdi o durdu sonuna kadar arkamda. arkana eşini aldınmı hiçbişicik olmaz...
Sagol canim biliyorum desteginiz olmasa ben hic yapamazdim malesef esim hep kadsi cikti bu duruma bide dr duyunca tum kestirdi atti ben seni yanimda saglikli istiyorum yavas ver ama ver saglikli ol dedi adam cagiz hep ama ben yapamadim 15 senedir
Annenin soyledigi o azmi kaybetmeseydim simdi 2 li rakamlardaydim ama kaybettim istd anlamadim nasil oldu ama insallah gelecek yeniden
Selamın aleyküm kizlar
kilom:91.8 :KK34:
spor:360 dk.

nasil ve neden kilo veremedim anlamis Degilim:cry:
yarin dolunay var sebeb o olabilitmis bikac sitedd yazmislar esracan bide cok yurudun kuzum asiri sporda etkiler diyor karatay

bu benim hayat felsefem haaa k8mse umrumda degil herseye kulaklarim kapali ben nasil istiyorsam oyle
hayriş olur mu oyle sey kalk bakim yataktan bi elini yuzunu yika ogluna senin icin basardim demek icin bugun ilk adimi at ve kendine gel:KK74:
:cry:off seviyorum sizi cok seviyorum:KK19:

canım bazen takımlarda görüyorsun 60 kiloyum 55 olmak istiyorum diye fıttırmamak elde değil. ama o bedende mutlu değilse kendini sevmiyorsa beğenmiyorsa kg nun önemi yok. bizim burdaki önceliğimiz hep sağlığımız. sonra güzelleşme. ben güzelleşmeyi daha yeni yeni düşünür oldum. 100 kg iken aa bu kilolara gelince gardrobımı yenileyeceğim derdim nerde çöp almadım dolaba daha. teyzelerimden arkadaşlarımdan aldığım kıyafetlerle geçiriyorum. günü kurtarıyorum. ama şükür sağ dizimdeki hareket kısıtlaması dışında bi sorunum yok.
hep korkardım bana bişi olsa nasıl olacak nasıl olacak diye. şükür hala korkuyorum ama daha az.
Valla canım benimde var öyle kur pide arkadaslarim ayy gobegim cikti ayy yanim cikti diyolar yanima bende diyorum ki kiz sana surdan hor cikarcam gorecen neren çıkmış :))))) Aslında şiddete karşıyım ama hakediyorlar hahaa

Sagol canim biliyorum desteginiz olmasa ben hic yapamazdim malesef esim hep kadsi cikti bu duruma bide dr duyunca tum kestirdi atti ben seni yanimda saglikli istiyorum yavas ver ama ver saglikli ol dedi adam cagiz hep ama ben yapamadim 15 senedir
Annenin soyledigi o azmi kaybetmeseydim simdi 2 li rakamlardaydim ama kaybettim istd anlamadim nasil oldu ama insallah gelecek yeniden
yarin dolunay var sebeb o olabilitmis bikac sitedd yazmislar esracan bide cok yurudun kuzum asiri sporda etkiler diyor karatay
canım bak çok yakın sayılırız aslında gelmiyormusun bu tarafa. gel görüşelim tanışalım hı?

FB_IMG_1463741205700.webp
Aminnnnn...

YENA YENA Topraaam,cirakligin ve heybetli cüssemin bana verdiği yetkiye dayanarak:) seni,kendimi,fridayi, ve bonus kişisini listeye sabitledim:)

74FRIDA 74FRIDA Bonus Bonus YENA YENA Amethyst_1 Amethyst_1 bu 4 hatun 99 lari görmeden listeden cikis yok,hertürlü mazeret,talep,istek dikkate alinmayacaktir,böyle bilineee:KK53:

Ayriyetten OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM canisiii,sen de listede sabitsin bundan sonra..Mazeret kabul etmiyorum hiçbirinizden..

valla Hayriye spordan mi oldu yoksa vitamin ve kan için iğne ve hap kullanıyorum ondan mi oldu anlamadım ama cidden sinir bozucu

sende bozma moralini lütfen başlamak bitirmenin yarisidir
seneye bu gün o zaman baslasaydim şimdi şu kiloda olacaktım diyeceğini
başladım ve başardım de insallah

Üzülme canim araa ara duraklamalar oluyor.Azmin daim olsun gidecek bu kglar
inşallah canım ama önce biraz inseydim de sonra duraklama olsaydı:KK12:

Back
X