- 27 Kasım 2015
- 772
- 3.121
- 43
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele daya ne kadar artirican acepBonuscum ellerine sağlık canımHaftaya daha da azimle artıracağım inşallah
![]()
Kasimpati el8ne saglik canim kilo veren gayret eden herkesi tebrik ederimHAFTANIN 1.si...........................................- 1.3 kg....................................................YST38
HAFTANIN 2.si...................................- 1.2 kg....................................74FRIDA & ELIF1503
HAFTANIN 3.sü........................................- 1.1 kg..................................BROKENANGEL23![]()
101 i gormussun kuzu ben gordum gibi seviniyorum :))Kilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..Azminiz daimi olsun inşallah..
Vee tabisi listenin eksik ve kusurlari af ola..
Mutlu haftasonu diliyorum herkese![]()
önemli değil canım benim sizinle olmak benim için önemli olan.zaten aman Amanda bır eksi değil ilk 3ü etkilemiyor sonuçta
101 i gormussun kuzu ben gordum gibi seviniyorum :))
önemli değil canım benim sizinle olmak benim için önemli olan.zaten aman Amanda bır eksi değil ilk 3ü etkilemiyor sonuçta
Aslinda bildirimleri seni ve bonusu etiketliyerek yapsak senin isin daha kolay olur gibi sanki cunku kalabalik oluyoruz gitgide sukurAnlayisin için cok teşekkür ederim plynna,gecmis cok fazla birikince gözden kacirmisim..
Daha sonra düzenlerim ins.
Anlayisin için cok teşekkür ederim plynna,gecmis cok fazla birikince gözden kacirmisim..
Daha sonra düzenlerim ins.
bu ay kapandı kısmet bır dahaki aya inşallah daha güzel sonuçlar alırız inşallahOlsun hic kucumsemek yok eksilerimizi. Aylik rakami etkiliyo onlar![]()