Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum canim malum sey gelecekse niyetlenme bizulursa bide ona borclanacan ama daha bir iki gun var dersen evi bosver tut bence bu 2 gun cok fazileti var insallah ev herzaman olur bonusumAllah kabul etsin hayrişim :)
Ben sozde şiştim yine yedim az bisey. Oruca niyetlenmek istiyorum ayni zamanda malum şey her an gelebilir e biraz evlede ugrasmam lazim nasil olcek bilemedim.
allah korumuş ccanım çok geçmiş olsunSelam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.
allah kabul etsin gulumBende yediklerimi yazayim iftardan sonra kolumu kaldiramiyorum
Sahurda
2 yumurta peynir findik salatalik
Iftardada
Firinda kremali tavuk salata ayran
Yiycem insallah
Sahurda 1litre su ictim isallah 3 e tamalarim
Hayriye Allah kabul etsin canım bize de dua et![]()
amin canlarallah korumuş ccanım çok geçmiş olsun
hayatı aakışına bbırak ggeleceği veya ggeçmişi düşünme sadece bbugüne bakmaya çalış iinşallah ccanım ol deyince olduran Rabbimizvar unutma
allah kabul etsin gulum![]()
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]547dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut776[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]190 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]145 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]kasimpati35[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Minik bir duzeltme....
HAFTANIN 1.si...........................................- 1.3 kg....................................................YST38
HAFTANIN 2.si...................................- 1.2 kg....................................74FRIDA & ELIF1503
HAFTANIN 3.sü........................................- 1.1 kg..................................BROKENANGEL23![]()
AYIN 1.si..............................................-3 kg...................................ELIF1503 & BURCU1983
AYIN 2.si......................................................-2.5 kg................................................... BONUS
AYIN 3.sü...................................................-2.4 kg.................................................. 74FRIDA![]()
Frida seveyrum seni hep gulumsuyorum seni okurkenaz bi dellendim gecti sinirim yarin yapalim o dedigini. Birde kafayi bulalim yesil cayla
Baharnaz tembel oldugum dogrudur has bir balik burcuyumdur yazilan hersey dogrudur mevcuttur bende :))
Asuman ablam sendemi basladin yena gibi alttakilere hosgeldin demeye :)) cesitlerini sevsinler :)
Iyi geceler hepinize.![]()
bu çok güzelmiiiş :)
@YENA Topraaam,cirakligin ve heybetli cüssemin bana verdiği yetkiye dayanarak:) seni,kendimi,fridayi, ve bonus kişisini listeye sabitledim:)
74FRIDA
Bonus @YENA @kasimpati35 bu 4 hatun 99 lari görmeden listeden cikis yok,hertürlü mazeret,talep,istek dikkate alinmayacaktir,böyle bilineee
AyriyettenOGULCUKLARIM canisiii,sen de listede sabitsin bundan sonra..Mazeret kabul etmiyorum hiçbirinizden..
cımbızlıyarak arada karışık karışık buluyorum :)))Frida gecmisi zor okuyon listeyi nasil bulcan :))
AAAAAAAAAAAAA BU ÇOK GÜZEL
evet iyi yürümüşsün maşallah aynen devamIsyerime geldim kagidimi topladim.Haftalık spor 547 dakikaNe yurumusum maşallah bazi günler işe hem sabah hem aksam da yürüdüm.
geçmiş olsun derin şimdi nasıl dişin napcan dr. gittin mi apranax iyi geliyor diş ağrısınaBilmiyorum bonus yaaa kınaya gittim geldim...nisayı uyuturken ağrı başladı birden mahvediyor beni görünüşte çürük yok...ayağım aynı bir degisiklik yok..çarşambayi iple cekiyorum
ne güzel anlatmışsın yani bende şu kadar kilo verdim herkez bende daha iyi biliyor herkezin söyliyeceği bişey var yersin çok yedin derler yemesin şunu şu kadar yee derler ağzı olan konuşuyor yaniii bende anca irademle cebelleşiyorum ...canım dr la aranızda ne geçti bilmiyorum ama aileni soğutması kötü olmuş. biz netten araştırdık üstüne bi hamilelik geçirdim. oğlum 1 yaşına yakınken gittim ameliyatımı oldum erciyes ünv de. hoca da ağzını açıp 1 kelime etmedi nette ne okuduysan o dedi. benimle ay farkıyla ameliyat olanlarda oldu. ameliyat hemşiresinden tut lise mezunu bir kız, 64 yaşında bi teyze. güzellik için değil sağlık için herkesin çabası. az çok anlatıyorum küçük oğlumu en büyük korkum o oldu. ya ömrü boyunca bana muhtaç kalırsa ve ben daha kendimi taşıyamazken onu nasıl taşıycam diye yaptım bu işi. temmuzda 1 yıl olacak çok şükür hiç bir sorunum olmadı. ama kendimede sahip çıkmazsam eskiye döneceğimi biliyorum. bazen midem doysada beynim doymuyor. o zamanda geliyorum buraya. bu iş sadece mide işi değil bunu ameliyat olmayan herkes bilir. sigara gibi.
hem sana daha öncede demiştim annem senin azmine hayran diye. ameliyat ol akupunktur ol bitkisel ilaçlar iç ne yaparsan yap bu yolda yanlızsın. ama işte burdakiler var benim için siz varsınız. dışardakiler sadece ne kadar kilo almışın yada ne kadar zayıflamışını biliyor. ama içimizi biz biliyoruz.
ay yazacak çok şey var ya neyse. seviyorum burayı...
ooo sende böle diyosan :)
hııı bak işte yeni bişi daha
ameliyat oluncada lokmalarını sayacak aaa sen ameliyatlısın ne çok yiyorsun sanki havayla beslenecekmişin gibi davranacaklar. açık söyleyim benim en büyük destekçim eşimdi o durdu sonuna kadar arkamda. arkana eşini aldınmı hiçbişicik olmaz...
Yav saka gibi kilo alsan dert versen dert ablam simdi benzer seyleri yasiyo. Kilolu oldugu donem neler diyodu millet yengeler kendiyle kiyasliyo falan bi kuzenimiz uzun zaman gormemisti gordugundede kilo almis gorunce inna lillahi ve inna ileyhi raciun demisti unutmuyorum :)))ne güzel anlatmışsın yani bende şu kadar kilo verdim herkez bende daha iyi biliyor herkezin söyliyeceği bişey var yersin çok yedin derler yemesin şunu şu kadar yee derler ağzı olan konuşuyor yaniii bende anca irademle cebelleşiyorum ...
sağol bebem içiyorum büsürüde işim var hayırlısıyla bu gece oğlum geliyorYavri hosgeldin :) siyah cay verimmi :))