Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kavuştum kavuştum bir hafta sonra filan konyaya gidicek karşımda oturuyor :)
Yarın bir aksilik olmasa istinye park götürcek bizii

Cumartesi de sabah işe götürdü kahvaltı filan yaptık cicim günlerindeyiz :)))
Gözün aydın adaş
Cicim günlerinin tadını çıkarın :)

Allah kabul etsin adaş keşke bir yol olsa sana desek ki şöyle yapta geçsin bitsin bu çok üzülüyorum sıkıntın her neyse Allah sana ferahlık huzur versin artık benimde sıkıntıların var az çok dertsiz insan yok zatende bu aralar sadece kendimi düşünüyorum lütfen sende kendini düşün canım ne yapmak istiyorsa onu yap elalem ne der diye düşünme bu hayat bizim bu kadar sıkıntı çekiyordu diye kimse bize madalyada takmıycak inan ....

İnsanlar suçluyken seni üzüpte zeytin yağı gibi üste çıkmalarına izin verme komşum var 70 yaşında keşkelerle yaşıyor bana ne istiyorsan onu yap diyor eve kitlendim kaldım diyor şimdi eşi hasta alzaymır bunca yıl kayıtlarına bakmış etmiş evlendirmiş ev sahibi iş sahibi yapmış kimse kapılarını çalmıyor birde üstüne üstlük kadına ağbim yanlışlıkla kendini balkondan filan atarsa senden biliriz diye laf söylüyorlar ....

Ben yeniyim sizi tanımıyorum ama her ne derdiniz varsa Rabbim hayırlı Kapılar açsın önünüzde.

Yazik kimseye yaranilmiyo gercekten.

Yazik kimseye yaranilmiyo gercekten.
Gerçekten yaranılmıyo geçenlerde biliyorsun 10 gün yaşlılara baktım ama ne yaşlı ne eşim memnun kaldı nede yaşlılar sankii... eltim ben bakmam dedi zaten haklıydıda bir amelyat arifesindeydi vee bende bakma dedim zaten .....

Velhasili bir laf vardır birini 40 yıl sırtında taşı bir gün indir ne zaman taşıdınki denir.

nasıl bır sıkıntı böyle bilmiyorum ama canım ablacm seni bu kadar üzdügne göre büyük bır şey var ama şunu unutmaki hiçbır şey çaresiz değildir elbet bır gün her şey yoluna girecek ama suan imtihandasin ve bunu inşallah kazanacaksin sadece Rabbim Her şeyi gören bunu biliyorsun bunuda görüyor ve bu dertlerin bitecek sadece sabret ve çaresiz olarak görme kendini ablacim çaresizlerin çaresi olan yüce allah seni sevdiği için kalbine hüzün verdi imtihandasin abla allaha yönel ondan iste bende artık özel olarak dua edicem senin için üzme kendini lütfen

Asum gecenin bu saatinde Rabbim senin için dua etmemi istediki mesajını okuttu bana
MevlahiteAlâ herne sıkıntın varsa gidersin, gönlüne ferahlık versin, yavrularınıda korusun kollasın tüm kötülüklerden uzak tutsun inşallah
Aleyküm selam ablacim Allah kavustursun misafirlerini yorulmussundur.
Amiin
Sağol canım gelen sevdiğim bir arkadaşım. Hiç yorgunluk hissetmedim. Gelinide gelmişti. Sağolsun bana ne sofra toplantı ne servis yaptırdı. Gezmeye çıktığımızdada dışarıda yedik. Onun için hiç yorulmadım.

aleykümselam dafim

şükür iyiyiz sen nasılsın?
bugün benimde bol misafirliydi :)
Bende iyiyim çok şükür canım. Rabbim evimizi misafirsiz, bereketsiz bırakmasın. Misafir bereketi başka oluyor. Kandil günü etin yanında hububat pişirdim. Apartmanda verecek fakir sayılacak kimse yoktu. mevlam misafire ikram etmeyi nasibetti çok şükür. Bir kez daha inandımki sen Nuh as.gibi gemi yap dendiğinde su nerede demeden,karada gimi yapmaya başlarsan, AllahuteÂlâ suyu senin ayağına gönderiyor elhamdülillah

asumgunlerdir aklimdasin sen bisey yazmayinca birseyde diyemedim canim çaresizlerin caresi rabbim gecenin en karanlik kismi sabaha en yakin olanidir lutfen duayi birakma sen hep dualarimdasin canim rabbim guzel gonlunu ferahlaticak sıkıntılarını unutturacak mutluluklar verecek insallah
Canim bide besmeleli lahavle cekelim insallah sıķıntıları giderir insallah
Seni cokkkk seviyorum canim benim

Dun iftarda biraz fazla kacirmisim sanirim sabah hic acikmadan uyandim kahvaltiyi gec yapicam bugun yurumek istiyorum bugun insallah olur islerde cok sobayi kaldiricaktim bugun ama aksam cok sogultu gind yaktik biraz gozume batip duruyo resmen utum cok vbirikti onlari bitirmem lazim allahim nekadar cok isim var pofff

Hayırlı sabahlar Mutlu haftalar dilerim
Tek tek alıntı yapmadım hepinizden Allah razı olsun Rabbimden asla ümit kesmedim kestirmesin Allah çok şükür inancım tam ama yaşamak zor tabii
Hepimizin hatası eksiği var ama yapacak bişey yok gercekten
Adaş dediğin doğru da uygulama zor be canım malesef
Kimseden fayda yok bence de
Allah tüm sıkıntısı olanlara ferahlık kolaylık versin
Bundan sonra ben de elimden geldiğince daha rahat olmaya çalışacağım kafamdan atamadigim şeyler olsa da Susup anı yaşamaya bakacağım inşallah basarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…