- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gözün aydın adaşKavuştum kavuştum bir hafta sonra filan konyaya gidicek karşımda oturuyor :)
Yarın bir aksilik olmasa istinye park götürcek bizii
Cumartesi de sabah işe götürdü kahvaltı filan yaptık cicim günlerindeyiz :)))
Canımsınız sen de diğer topikdaslarim daAsuman ablam seni cok seviyorum biliyosun dimi :))
Allah kabul etsin adaş keşke bir yol olsa sana desek ki şöyle yapta geçsin bitsin bu çok üzülüyorum sıkıntın her neyse Allah sana ferahlık huzur versin artık benimde sıkıntıların var az çok dertsiz insan yok zatende bu aralar sadece kendimi düşünüyorum lütfen sende kendini düşün canım ne yapmak istiyorsa onu yap elalem ne der diye düşünme bu hayat bizim bu kadar sıkıntı çekiyordu diye kimse bize madalyada takmıycak inan ....Hayırlı geceler
Ben de 2 gündür niyetliydim fazla abartmadim ve dün de bugün de yürüdüm
Bonus yarın dengelersin inanıyorum ben sana
Ben nasılım diye sorarsanız iyi olacağım Allah ın yardımıyla inşallah
Sorunum var çözümüm yok bunu gördüm aylardır Rabbim sabır ve metanet verecek ve geçecek inşallah
Geçmese de dayanmam lazım başka çarem yok
Lafın özü çok kötü birkaç gün geçirdim şimdi birazcik da olsa rahatladim gibi ama hicbirsey değişmedi hayatımda hersey aynı ben ve çaresizlik
@brokenangel26 kızlar bende yoğurda karıştırıyorum biraz da ceviz atıyorum içine. Çok lezzetli oluyorBen krep yapıyorum ve tadını seviyorum bir denesene belki daha çok seversin
Ben yeniyim sizi tanımıyorum ama her ne derdiniz varsa Rabbim hayırlı Kapılar açsın önünüzde.Hayırlı geceler
Sorunum var çözümüm yok bunu gördüm aylardır Rabbim sabır ve metanet verecek ve geçecek inşallah
Lafın özü çok kötü birkaç gün geçirdim şimdi birazcik da olsa rahatladim gibi ama hicbirsey değişmedi hayatımda hersey aynı ben ve çaresizlik
Allah kabul etsin adaş keşke bir yol olsa sana desek ki şöyle yapta geçsin bitsin bu çok üzülüyorum sıkıntın her neyse Allah sana ferahlık huzur versin artık benimde sıkıntıların var az çok dertsiz insan yok zatende bu aralar sadece kendimi düşünüyorum lütfen sende kendini düşün canım ne yapmak istiyorsa onu yap elalem ne der diye düşünme bu hayat bizim bu kadar sıkıntı çekiyordu diye kimse bize madalyada takmıycak inan ....
İnsanlar suçluyken seni üzüpte zeytin yağı gibi üste çıkmalarına izin verme komşum var 70 yaşında keşkelerle yaşıyor bana ne istiyorsan onu yap diyor eve kitlendim kaldım diyor şimdi eşi hasta alzaymır bunca yıl kayıtlarına bakmış etmiş evlendirmiş ev sahibi iş sahibi yapmış kimse kapılarını çalmıyor birde üstüne üstlük kadına ağbim yanlışlıkla kendini balkondan filan atarsa senden biliriz diye laf söylüyorlar ....
Gerçekten yaranılmıyo geçenlerde biliyorsun 10 gün yaşlılara baktım ama ne yaşlı ne eşim memnun kaldı nede yaşlılar sankii... eltim ben bakmam dedi zaten haklıydıda bir amelyat arifesindeydi vee bende bakma dedim zaten .....Yazik kimseye yaranilmiyo gercekten.
Geldi canım sağol Allah tüm kuzularımızı sağlıklı uzun ömürlü yanımızda tutsun ...Kayseri
Aa bende oldum
Ellerine sağlık listeyi kalabalık görmek çok güzel
Ay çok mutlu oldum ellerine sağlık
Gözün aydın geldimi küçük kuzun
nasıl bır sıkıntı böyle bilmiyorum ama canım ablacm seni bu kadar üzdügne göre büyük bır şey var ama şunu unutmaki hiçbır şey çaresiz değildir elbet bır gün her şey yoluna girecek ama suan imtihandasin ve bunu inşallah kazanacaksin sadece Rabbim Her şeyi gören bunu biliyorsun bunuda görüyor ve bu dertlerin bitecek sadece sabret ve çaresiz olarak görme kendini ablacim çaresizlerin çaresi olan yüce allah seni sevdiği için kalbine hüzün verdi imtihandasin abla allaha yönel ondan iste bende artık özel olarak dua edicem senin için üzme kendini lütfenHayırlı geceler
AmiinAleyküm selam ablacim Allah kavustursun misafirlerini yorulmussundur.
Bende iyiyim çok şükür canım. Rabbim evimizi misafirsiz, bereketsiz bırakmasın. Misafir bereketi başka oluyor. Kandil günü etin yanında hububat pişirdim. Apartmanda verecek fakir sayılacak kimse yoktu. mevlam misafire ikram etmeyi nasibetti çok şükür. Bir kez daha inandımki sen Nuh as.gibi gemi yap dendiğinde su nerede demeden,karada gimi yapmaya başlarsan, AllahuteÂlâ suyu senin ayağına gönderiyor elhamdülillahaleykümselam dafim
şükür iyiyiz sen nasılsın?
bugün benimde bol misafirliydi :)
Allah kurtarsın canım sağlıkla gelsin meleğinIyi geceler kizlar
Bugunde iyiydik simdilik bi sikinti yok
Yarin esimin dersi 2de bitiyor gelip beni alip kontrole gitcez nstye bakalim ne diyecekler beklemedeyiz yine
asumHayırlı geceler
Ay kuzim gordum cok ozur dilerim msj lari gorunce aklim bulandi cok tesekkur ederim kuzumKiz ben bunu sana yazmadimmi niye gormedin ogulcuklarim kisisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?