Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He dun oldum ben. Kacinci gunun kac gunde oluyon gecikiyomu oda siskinlik yapar bende catliyorum su an.
Heralde olmam gerekiyordu bi arkadasim daha var oda olmus benimki duzensizlesiyor heralde anlamadim gecen ayda 2 gun geldi sonra kesildi kilo artik etkiliyor sanirim

günaydııınnn herkesee

Bonus tarçınlı su ciddi anlamda tatlı ihtiyacını kesiyor. Türk kahvesine azıcık şeker atardım . şimdi şekersiz yanında tarçınlı su ile tüketebliyorum :)

DelyDoly yulaf kepeğini ben çoğunlukla yoğurtla tüketiyorum .(bir de goji berry atıyorum içine)
krep, ekmek, tost ekmeğinde falan " yulaf kepeği karışımı " tükletiyorum . onunla daha kolay oluyor yapması.

dün :

kahvaltı : yulaf kepeğinden yaptığım ekmekle tost yaptım + 1 yumurta + yeşil çay
(45 dk yürüyüş , gezerken attığım yaklaşık 5bin adımı saymıyorum :))

öğle &akşam : ızgara köfte + közlenmiş patlıcan

dün dışardaydık aralarda yoğurt bile yiyemedim ve fena acıktım ama inat ettim eve gelince bişey yemedim geç oldu diye.

bu arada ben yeşil çayın o limonlu olanlarından tüketiyordum (sadenin tadını sevmediğim için)
2 gündür sade olanından içiyorum . iştahımı kesti valla

Valla canım ben direkt yogurtla tükettim.Lakin içine tarçın veya meyve doğramayı düşünüyorum :) Onları da bir deneyeyim çok teşekkür ederim canım

günaydın kızlaaarrr
bugün düzenli uyuyamadım uygun tartılamadım...
ama tartı 80.4 ama bence 79 a nmiştir.
canım daha öncede dedğim gibi olay mide de değil olay beyinde midem küçüldüğü için zayıflamıyorum öyle olsa şimdiye ideal kiloma inmem gerekirdi. olay beyinde bitiyor. ödem geçtiğinden beri çeşit çeşit diyetler deniyorum.
Geldi canım sağol Allah tüm kuzularımızı sağlıklı uzun ömürlü yanımızda tutsun ...
tekrardan gözün aydın canım

DelyDoly ben de resimler arasında farklı bişey arıyorum canım
pazartesileri pek sevmem ama nedense bu hafta bir hışımla geldim :)
Valla canım bende bugün hiç iyi değilim. Hava soğuk yağmurlu uykusuzum bakalım bugün nasıl olacak nasıl bitecek.Birde malum dönem yaklaştı sinirde var Resimlerin hepsi aynı da nasıl oldu da 3 oldu anlamadım

aman sakin benim de yeni bitti tartıdaki eksiyi görünce motive oldum
burası da kapalı arada atıştırıyor yağmur, yağmuru severim de bilgisayar başındayken güzel gitmiyor.

aman sakin benim de yeni bitti tartıdaki eksiyi görünce motive oldum
burası da kapalı arada atıştırıyor yağmur, yağmuru severim de bilgisayar başındayken güzel gitmiyor.

günaydın;
hayırlı günlerrr hayırlı haftalar olsun güzellerrrr
Valla canım inşallah sakin uslu uslu duracam

Günaydın arkadaşlar. Ben sekizinci takımdayim cuma yarışmalarında. Uzun suredir motivasyonum düştü. Size de takılabilir miyim?
Aramıza hoşgeldin canım

Broken simdi biz 3 keremi gunaydin diyecez
Valla aynen canım 3 hakkım var bol Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…