Allah kolaylık versin abla
ev işi çok nankör yap yap iki saat sonra hiic bir şey yapılmamış gibi
Geçmiş olsun ablacım havadan olabilir.Bayağı fazla işin var şimdiden kolay gelsin sana çabucak biter inşallah :)
Sağol un kızlar Allah razı olsun
Bugün sakin bende arka tarafta sürekli ıstıcı yanındayım.kimsecikler yok galiba
o kadar soğuk muuBugün sakin bende arka tarafta sürekli ıstıcı yanındayım.Es Es bugün çokkk soğuk dondum yaww :)))
Valla hava yağdı yağacak galiba benimde mide boş olunca ondan mı üşüyorum nediro kadar soğuk muu
burada ısındı gibi sanki
malesef onun da etkisi var.Valla hava yağdı yağacak galiba benimde mide boş olunca ondan mı üşüyorum nedirAma yok ya genel olarak herkes polarlı hırkalı
çay felan yok muuBencedeee açımm açççDonuyorumm
İçiyorum canım sağolasınçay felan yok muu
şu an kepekli yoğurt yiyorum senin sevdiğinden
cydnz_1 Bugün benim bura kuruduu kurudu hiç bir şey almadan sallana sallana gelmişim Dışarıda çıkamıyorum canım ara öğünde olmayınca çok açıktım yaw bugün
Sağol canım
Valla bende akşam yürüyerek döneyim dedim eve inşallah bir aksilik çıkmazsa yürüyeceğim canım inşallah gazınız kısa sürede açılır çok zor gaz olmadan hiçbir şeyyapılmazHava kapalı bugün de yağmur da var ama şimdi biraz açtı gibi yürümek istiyorum aslında da bakalım
Arkadasa gittim çay içtim 3 çatal sütlü tatlı yedim bir de
Akşama yemek yok canım da istemiyor
Zaten gaz da kesik :))işime geliyor
Cuma günü doğalgazcılar kontrol edip apartmanın gazını kestiler kaçak neyin varmış
Apartmanın borular değişiyor bizim evde de sofben tesisat değişecek bir sürü Kırım döküm iş beni bekler mutfak ayağa kalkacak
hıı kötü olmuş
ben de yanımda bişey getirmediğimde çok zorlanıyorum .su , kahve falan da bi yere kadar tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?