Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Malesef benim kaynana hangi mağaza da indirim var onu takip ediyo
ben bitarafima göre etek bulamıyorum

Esra nacizane fikrim kepez belediye spor kompleksinde ücretsiz spor kursları var çocukları 1 saat bırakabileceğin birisi varsa haziran 13 de yeni kayıtlar başlıycak takip et istersen :) zorunlu hareket açısından özellikle zumba

Ay canımbende cçok istiyorum hatta geçenggünkkonuştum eşimle cocukları anasınıfı na yazdirayim ilk işim buraya kayıt yaptırmak olcak

malesef annem çalışıyo Kızkardeşim çalışıyo kaynanam kızınıncçocuğuna bakiyo hastaneye bile yanımda goturuyorum çocukları
ben hep yanlız...

Hayırlı günler
Kahvaltıda karışık bazlama tost zeytin peynir domates yedim biraz da reçel
Bonus etkilenmek için başka topik leri ziyaret edeceksin demek alınsak mı napsak :)

Hayırlı günler asum
Rabbim seninde yüreğini ferahlatsin iinşallah selamete çıkarsın
hepinizin ne sıkıntı sı varsa gidersin mevlam

Bugün dizlerim çok ağrıyor havadanmı bilmiyorum. Çok işim var ama hareket güçlüğümde var. Sabah ilk iş banyoyu temizledim. Paspasları yıkadım. Şimdi bir makina nevresim attım bir makina daha olur. Sonrada ütü faslı var. Battaniyeler yıkanacak. Çok işim var çook

Allah kolaylık versin abla
ev işi çok nankör yap yap iki saat sonra hiic bir şey yapılmamış gibi

cydnz_607931 .!.:
sabah : 2 yumurta + kahve
öğlen bişey kebabı yedim ama hatırlamıyorum
sadece etleri yedim birazda yoğurt , azıcıkta karides yedim ne alakaysa
1 bardak yeşilçay içtim.

Bişey kebabı ve karides ve yesilcay
Enteresann

cocukluguna inmek lazim
kizim nasil bi travmaydi anlat aplana

Geçmiş olsun ablacım havadan olabilir.Bayağı fazla işin var şimdiden kolay gelsin sana çabucak biter inşallah :)

Bonus ben karatay teyzeye pek güvenmiyorum nedense
dukan diyetine baktın mı bilmiyorum ama öneririrm bir dukancı olarak
ben burdaki haftalık liste yerine bir de kendim 10 günlük liste tutuyorum da yediklerim kilo kaybı vs. 10 günde -2.4 oldu.
bi arada cayacak gibi oldum da dukandan tekrar ısındım

Ah ahh bu kilolar ömrümüzü yedi, aynaya bakınca ağlamak istiyorum... bulut776 inan bugün seninle aynı kafadayım esra...

Allah daha büyük dert vermesin de artık dışarı çıkmaktan giyinmekten alışverişten nefret eder oldum.. Kimseyi görmek falan istemiyorum. Ramazan bayramı geliyo ve stresi şimdiden sardı... Allahım irade ver güç ver hepimize

ben de artık siyah giymek istemiyorum cidden . karalar bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…