canım kararlı olunca girersin tabii o kıyafetlere...
afferin bak ne güzel demişsin ...yapacağına inanıyorum ben...[/Q
İnşallah canım yaza kadar veririm sporada giderim nisan ayında kızımda büyür o zamana kadar geçen ay spora başladım olmadı bıraktım kızım durmuyormuş anneannede şimdi boğazımı tutarak ne kadar verebilirsem veririm artık
canım bende yapmıyorum artık yapsamda dağıtıyorum evde bırakmıyorum bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üst katta erkek kardeşim en üstte anne baba yaptıklarım onlara gidiyor hatta bazen komşulara bile veriyorum oğlumun sevdiği bişey olursa ayırıyorum yoksa dayanamam gözüm dönercokacimcoook ben zavallı o güzel şeyleri yaparım çoğu zaman tadına bile bakmamam yinede kiloluyum tatlı isteğimi elma,kuru kayısı,kuru erik,mandalinayla bastırıyorum bazende nutella dan kaçamak yapıyorum:kedi::kedi: ama sadece 1 çay kaşığı regl döneminde çok zor oluyor tatlılar uçuşuyor gözümdecokacimcoook
bravo yapıpta tadına bakmıyorsan bende haftasonu misafir vardı etimek tatlısı yaptım dayanamadım yedim vallahi ne yalan söyliyayim ama hiç oturmuyorum çok hareketliyimde kilo almamışım haftasonu kaçtı çünki misafir olunca bende senin gibi kalan ikramların hepsini babama yolladım gerçi oda diyette ama oda yemiş hepsişni eşim yemez kalanlerı ben yerim hep bende babama yolluyorum artık benim mıymıntılarda [kayınvalide kayınpeder]yemez ikram türlerini