Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende yapmıyorum artık yapsamda dağıtıyorum evde bırakmıyorum bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üst katta erkek kardeşim en üstte anne baba yaptıklarım onlara gidiyor hatta bazen komşulara bile veriyorum oğlumun sevdiği bişey olursa ayırıyorum yoksa dayanamam gözüm dönercokacimcoook ben zavallı o güzel şeyleri yaparım çoğu zaman tadına bile bakmamam yinede kiloluyum tatlı isteğimi elma,kuru kayısı,kuru erik,mandalinayla bastırıyorum bazende nutella dan kaçamak yapıyorum:kedi::kedi: ama sadece 1 çay kaşığı regl döneminde çok zor oluyor tatlılar uçuşuyor gözümdecokacimcoook

:nazar::nazar:

canım kararlı olunca girersin tabii o kıyafetlere...
afferin bak ne güzel demişsin ...yapacağına inanıyorum ben...[/Q
İnşallah canım yaza kadar veririm sporada giderim nisan ayında kızımda büyür o zamana kadar geçen ay spora başladım olmadı bıraktım kızım durmuyormuş anneannede şimdi boğazımı tutarak ne kadar verebilirsem veririm artık
canım bende yapmıyorum artık yapsamda dağıtıyorum evde bırakmıyorum bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üst katta erkek kardeşim en üstte anne baba yaptıklarım onlara gidiyor hatta bazen komşulara bile veriyorum oğlumun sevdiği bişey olursa ayırıyorum yoksa dayanamam gözüm dönercokacimcoook ben zavallı o güzel şeyleri yaparım çoğu zaman tadına bile bakmamam yinede kiloluyum tatlı isteğimi elma,kuru kayısı,kuru erik,mandalinayla bastırıyorum bazende nutella dan kaçamak yapıyorum:kedi::kedi: ama sadece 1 çay kaşığı regl döneminde çok zor oluyor tatlılar uçuşuyor gözümdecokacimcoook

bravo yapıpta tadına bakmıyorsan bende haftasonu misafir vardı etimek tatlısı yaptım dayanamadım yedim vallahi ne yalan söyliyayim ama hiç oturmuyorum çok hareketliyimde kilo almamışım haftasonu kaçtı çünki misafir olunca bende senin gibi kalan ikramların hepsini babama yolladım gerçi oda diyette ama oda yemiş hepsişni eşim yemez kalanlerı ben yerim hep bende babama yolluyorum artık benim mıymıntılarda [kayınvalide kayınpeder]yemez ikram türlerini

Bugünkü listem:
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
100 gr kadar tavuk şiş,salata,1 kepek ekmek
arada birazdan 2 mandalina yiyecğim
akşama da etli kabak yemeği 8 kaşık, 1 kepçe domates çorbası,salata
ara:1 elma 1 portakal ile günü kapatıcam

tarifler süper
aslında denemek lazım önceden
eger kabul edilirsem
zaten yarışmaya kadar yapıcam yemeklerin alıştırmalarını yapmam lazım:D

kendi resmi tariflerinmi
yoksa normal anam babam tariflermi kız

2 su bardagı kırmızı mercimek
yıkanıp düdüklüye konur
üstüne bir iri sogan dogranır
bir patates
( bazen yarım havuç ta atarım ama son 2 sinde katmadım.)
varsa kemikli et ( ama ben son 2 sinede katmadım )
üstüne su konuşur ve haşlanır
sonra süzgeçten geçer
kalan katı parçalar
robota çevrilir
tencereye tereyag konur eridikten sonra
içine dökülür çorba bir taşım kaynar
kenarda tavada tereyag eritilir içine toz biber atılır
hemen altı kapanır ..
servise hazır
üstüne karabiberle limonn hımmmmmmm

canım inş seçilirsin bizde izleriz hatta oy bilem yollarım kıss tarifleri denemeden olmaz sen işini bilirsin yerimseniben tariflerimin çoğu bana ait arkadaşlarımdan aldıklarım da var üzerinde dursam profesyonel bişeyler yaparımda pek oralı olmuyorum bu işe girmeden önce babam çok söyledi sana küçük bir ye açalım ev yemekleri yada pasta börek çörek filan gibi ama kafam çok karışıktı becerememekten korktum yeni boşanmıştım oğlum küçüktü kafam allak bullaktı şimdi olsa hayır demezdim neyse çenem düştü -tatlicadiarzu-çorba tarifini aldım kurbanda et gelirse deneyecem :roflol::roflol::roflol:ete para vermeyeyim bedavaya gelsin tarifi siteye ekleyeceğim iznin olursa kaydirigubbakcemile5

hayırlı akşamlar kızlarrr biz galiba yarında çalışacakmışız yarım gün zaten gelmesek olmazmı sanki mafoldumbenevde bayram hazırlığı adına bişey yapmadım neyse bu bayramda böyle geçsin napalım

Sevgili hanımlar;

güzel kardeşlerim;

hepinizin bayramını kutlar;

sağlık ve esenlikler dilerim.

Rabbim nice mürvetli

bayramlara kavuştursun

cümlemizi inşallah....

Hepinizi öpüyorum.....Şenizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım inş seçilirsin bizde izleriz hatta oy bilem yollarım kıss tarifleri denemeden olmaz sen işini bilirsin yerimseniben tariflerimin çoğu bana ait arkadaşlarımdan aldıklarım da var üzerinde dursam profesyonel bişeyler yaparımda pek oralı olmuyorum bu işe girmeden önce babam çok söyledi sana küçük bir ye açalım ev yemekleri yada pasta börek çörek filan gibi ama kafam çok karışıktı becerememekten korktum yeni boşanmıştım oğlum küçüktü kafam allak bullaktı şimdi olsa hayır demezdim neyse çenem düştü -tatlicadiarzu-çorba tarifini aldım kurbanda et gelirse deneyecem :roflol::roflol::roflol:ete para vermeyeyim bedavaya gelsin tarifi siteye ekleyeceğim iznin olursa kaydirigubbakcemile5
ekleyeblirsin tabi
en son yaptıgıma et atmadıgım halde süper olmuşş
hatta yiyen arkadaş et ilemi yaptın dedi
yaarsam yakında resimlerini çekerim
sende tabiki ekleyebilirsin sitene ne demek cnm
birde et yemegi tarifi istiyorums enden
ama şey
iye​
bilirsin pirzola deniyo sanıırm onun fırında şöle sklu degişik varsa tarifi

yenacım

kızz mercimek çorbasını süper yapıyoun diyolar aynı llokanta daki gibi oluyomuşş:D
ana yemek olarakta etli bişey istiyorum
belki iyelerden fırında şöyle bişeyler yada iinci k kebabı
yanına plav : hiç beceremem bu ara
patates püresi
salata olur işte
ara soguk veriyolar onu bilmiyorum hiç
bide tatlı konusunda karasızım
aslında harika yaş pasta yararım ama
sence ne olabilir

Mercimek çorbasına bayılırım..Menün güzel..ara soğuk börek olabilir..
Yaş pasta iyi fikir..benim fiks pandispanya tarifim var çok güzel oluyo onunla..
yazarım bir ara..

Mantarlı et falan yapabilirsin..Birde püre yaparsan içine kaşar rendele nefis oluyor..

canım,benim en büyük hayalim bana ait bir cafe tarzı yerin olması..
Ama piyasadan farklı olucak daha otantik kütüphanesi olan falan işte..

Sevgili hanımlar;

güzel kardeşlerim;

hepinizin bayramını kutlar;

sağlık ve esenlikler dilerim.

Rabbim nice mürvetli

bayramlara kavuştursun

cümlemizi inşallah....

Hepinizi öpüyorum.....Şenizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım,seninde bayramın mübarek olsun..
eşinle ve ailenle nice bayramlara..

Canlarım gidip eylemimizi yaptık, bağırdık, çağırdık, bizi duyarlar mı bilmem,
Oh deşarj olduk valla.
Şimdi işyerine geldim.
Arkadaşlarla sohbetimizi yaptık, şimdi çıkıyoruz.
Hepinizi öpüyorum, şimdiden hayırlı bayramlar hepinize.
tebrik ederim ablacım inşallah sonuç alınır...
canım herşeyimiz ayrı herkez kendi evinde yiyip içiyor normal iki katlı ev gibi çok büyük ama haftanın bir iki günüberaber yiyoruz birde ne pişirse verir genelded hamurişi ağırlıklı yapar.

benim günde 8dilim ekmek yeme hakkım varmış diyetisyenim öle sölemiştisabah öğle ikindi akşam tabi çorba veya pilav varsa ekmeğin sayısı düşüyor ben şu anda o listeye göre yemeye çalışıyorum her zaman olmasada çünki bana özel hazırlamıştı zaten ben kızartma yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum yağlı asla yapmam zaten zeytınyağı kullanıyoruz.daha önce çoğu kez başarmıştım ama sporda vardı işin içinde ikisi bir arada olunca gayet güzel veriyordum şimdi eve kapalı kaldım evdeki hareketde yeterli gelmiyor biliyorsun işde biz kilolular biraz kaçırdıkmı hemen alıyoruz bak eşim her öğünde 1 ekmek yer reçelsiz sofraya oturmaz ne biliyim 70 kilo bizimki nasıl metabolizmaysa

ah canım ya.. sorma yani anlamıyorum onların yedikleri nereye gidiyor. 8dilim olmasına şaşırmadım ben de diyetisyene gittiğimde 7 dilim vermişti. ama işte ikram yeme ihtimaline karşılık 2 dilim eksiltirsen hem kaçamaklardan fazla etkilenmemiş hem de moral bozukluğu yaşamamış olursuna.s

herkese iyi geceler...

yağmurgözlü bendeki kremalı kadayıf daha farklı..
kadayıf kavruluyor..arasındaki kremada sadece un ve şekerle yapılıyor..

daha az masraflı,biliyosundur muhakak..

Gurme seni..:))

dilencii ne kadar var okulun bitmesine..?

1 PAKER HAZIR PİŞMİŞ KADAYIF
YARIM BARDAK ŞEKER
BİRAZ SIVI YAĞ
FINDIK(CEVİZ VS.)

BİR PAKET HAZIR KADAYIFI ELİNİZLE UFALIYORSUNUZ.SIVIYAĞ ŞEKER VE FINDIĞI DA KATIP BÜYÜK BİR TEFLON TAVADA PEMBELEŞENE KADAR KAVURUYORSUNUZ. ÇITIR ÇITIR OLUYOR. BUNUN YARISINI TATLININ ALTINA YARISINI ÜSTÜNE SERECEĞİZ.

MUHALLEBİSİ:
1 LİTRE SÜT
YARIM PAKET MARGARİN
1 BARDAK UN (Biraz fazla da kullanabilirsiniz.daha kıvamlı oluyor)
1 BARDAK ŞEKER
BU MALZEMEYİ TAVUK GÖĞSÜ PİŞİRİR GİBİ PİŞİRİYORSUNUZ. ÖNCE YAĞDA UNU KAVURUP ŞEKER VE SÜT EKLEYİP KARIŞTIRARAK KAYNATIN.OCAKTAN ALINCA 5-6 DAKİKA MİKSERLE ÇIRPIN.AYRI BİR KAPTA 1 PAKET KREM ŞANTİ,BİR ÇAY BARDAĞI SÜTÜ ÇIRPIN. TAVUK GÖĞSÜNE EKLEYİP BERABER ÇIRPIN.BÜYÜK DİKDÖRTGEN BORCAMIN ALTINA ÇITIR HARÇTAN ARASINA TAVUK GÖĞSÜ ÜZERİNE YİNE ÇITIR HARÇTAN KOYUP SOĞUMAYA

Ben bu tarifi yapıyorum çok hafif oluyor..Yalnız bu tarifte hazır kadayıf deniyor ama ben yaş kadayıf alıp
bir gece tepside bekletiyorum..Ertesi gün kuruyor sonra elimle ufaltıyorum..
Sonrada tarifteki gibi şekerle tavada esmerleşinceye kadar kavuruyorum...

selam hatuşlar bikaçgndür giremiyım bende pek keyfim yok sallana sallana bayram temizliği yapıyorum kaç gündür perdesi tülü camı falan filan dahada dağınık oturuyorum ne bilimm yaa bi enteresanım şu arra nedense neyse canım bu arada ben toparlıyom iki dakka sonra oğlum sağolsun dağıtıyor yaa dağınık oturmakta çokkkk canımı sıkıyor aslında ama şu ev bi toplansa artıkınn mafoldumben neyse işte yarın biter bütün işim offfff çok sıkıldımmm :bbo:

selam hatuşlar bikaçgndür giremiyım bende pek keyfim yok sallana sallana bayram temizliği yapıyorum kaç gündür perdesi tülü camı falan filan dahada dağınık oturuyorum ne bilimm yaa bi enteresanım şu arra nedense neyse canım bu arada ben toparlıyom iki dakka sonra oğlum sağolsun dağıtıyor yaa dağınık oturmakta çokkkk canımı sıkıyor aslında ama şu ev bi toplansa artıkınn mafoldumben neyse işte yarın biter bütün işim offfff çok sıkıldımmm :bbo:

Ben hafta sonu bitirdim..Sana kolay gelsin

Küçük çocukla çok zor oluyor valla

Bende çıkayım,gazete okuyayım..Sonrada uyuyayım..
İyi geceler..

sizler tatlıdan söz derken ben ortamı ekşittim galiba :roflol: neyse kusura bakmayın hatuncuklarrrrrropuyorumnanaktan

Ben hafta sonu bitirdim..Sana kolay gelsin

Küçük çocukla çok zor oluyor valla

Bende çıkayım,gazete okuyayım..Sonrada uyuyayım..
İyi geceler..

evettttt çok zor neyseki sende abla var babada var akşamları ben hep yalızım kimsecikler yardımcı olamıyor malesef :delphin:neyse canım sana iyi geceleropuyorumnanaktan

ekleyeblirsin tabi
en son yaptıgıma et atmadıgım halde süper olmuşş
hatta yiyen arkadaş et ilemi yaptın dedi
yaarsam yakında resimlerini çekerim
sende tabiki ekleyebilirsin sitene ne demek cnm
birde et yemegi tarifi istiyorums enden
ama şey
iye​
bilirsin pirzola deniyo sanıırm onun fırında şöle sklu degişik varsa tarifi
teşekkürler canım deneyip resmini çekip siteye ekleyeceğim bu yolladığım tariflerinde resimleri var ama ben resim eklemeyi bilmiyorum biri anlatırsa memnun olurum:kedi::kedi:

GÜVEÇTE SEBZELİ KÖFTE
250 GR KIYMA
2 PATATES
1 HAVUÇ
1 SU BARDAĞI BEZELYE
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
2 DOMATES
4 PATLICAN
MAYDANOZ TUZ KARABİBER

Yapılışı
1) kıyma maydanoz tuz karabiberle yoğrulur top köfteler yapılır

2) tencerede sırayla yemeklik doğranmış soğan havuç patates kavrulur ve salçası ilave edilir suyu konur

3) kaynayınca top hazırlanmış köfteler ilave edilir

4) pişince toprak güveçlere bölüştür

5) patlıcanları kızart güveçlerin üzerine yerleştir domates dilimleri ve biberleride ilave et

6) güveçlerin üstünü alüminyum folyoyla kapat fırın tepsisine diz 20 dk fırında pişir

7) servis yaparken üzerine maydanoz serpilir

MANTARLI TAVUK SARMA
4 tavuk göğsü
8,10 mantar
2 domates
2 sivribiber
1 bardak krema
1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
tuz,karabiber,1 yemekkaşığı sıvıyağ

Yapılışı
Tavuk etlerini döverek inceltelim(kasabınıza yaptırabilirsiniz)
mantarları ve domatesi küçük doğrayalım ve sıvıyağda soteleyelim.
ince kıyılmış maydanozu tuzunu karabiberini ekleyip ocaktan alalım.tuvuk göğüslerinin üzerine bu karışımı yayıp,kaşar peyniride serpip rulo biçiminde saralım.üstüne dilimlenmiş domatesi ve biberi kürdanla tutturup,üzerine kremayı ekleyip orta ısılı fırında pişirelim.afiyet olsun herkese:)

Back
X