Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi riştah patlaması yaşıyorum
herif gene haklımı çıkacak nee
tüh yaa
ne yapsamki
seni tebrik ederim bu ara
helal sanaaaaaaaaaaaaaa
:lepi:
Tebrik ederim..:1closedeyes:
Kıskandımmı ne..:roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktanyena'm seni gördüm yahu, nasılsın,
bol bol tarifler maşallah.
Yagmurgozlum de pek marifetli maşallah
Bizim saat 11.00'de Bayramlaşma törenimiz var, sonra evlere dağılırız büyük ihtimalle.
Seni ve çocuklarını öpüyorum, eşine selamlar canım.
GÜNAYDIN, topiğiğin zarif bayanları, gününüz aydın, işiniz kolay,
mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
En güzel günlere kavuşmamız dileğiyleopuyorumnanaktan
herkeseee merhabaaaa
ben geldim bayanlar. arefe günü çıktım piyasayaa hal hatır sorayım bayramlaşayım dedim :)))
sağolun kızlar inşallah hepimiz vericez azcık duraklamada olanlar gaza gelin de halledelim artık şu kilo illetini... bu yaz miladımız olsun :lepi: :enbuyukkk:
merhabaa hoşgeldin kayıp nasılsın namemiz :ecrin_bebek:nasıl gelmişken bayramlaşalım canımmŞeniz
yena'm seni gördüm yahu, nasılsın,
bol bol tarifler maşallah.
Yagmurgozlum de pek marifetli maşallah
Bizim saat 11.00'de Bayramlaşma törenimiz var, sonra evlere dağılırız büyük ihtimalle.
Seni ve çocuklarını öpüyorum, eşine selamlar canım.
sürekli yaptığım bir tarif daha var hiç şaşmaz hazır alınmış sanıyolar
2 yumurta
yarım paket margarin(bu 1 tepsilik ölçü)
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı irmik
1 vanilya,1 kabartma tozu
şerbeti için
4 su bardağı şeker
5 su bardağı su
bir kaç damla limon suyu
tepsi de şerbette ılık olucak
tebrik ederim ablacım inşallah sonuç alınır...
ah canım ya.. sorma yani anlamıyorum onların yedikleri nereye gidiyor. 8dilim olmasına şaşırmadım ben de diyetisyene gittiğimde 7 dilim vermişti. ama işte ikram yeme ihtimaline karşılık 2 dilim eksiltirsen hem kaçamaklardan fazla etkilenmemiş hem de moral bozukluğu yaşamamış olursuna.s
metabolizmanın hızlanması için o ekmeklerin yenmesi gerekli demişti. yani sobaya odun atıyorsun ama çakmak yok soba yanarmı. bir diyet kitabında okumuştum. bende öle yapıyorum canım pilavı çok severim sıkda yapmam olduğu zaman hiç ekmek yemiyorum.
herkese iyi geceler...
ooyy gülüm ya sen anlatırken ben geçmişe gidip kendimi gördüm, bebek zor tüm zamanını alır, ben bebeği olanların evinde zibiller yürüse bile çok normal görürüm benim velet küçükken helede az ayaklandığında günde 4 defa süpürge çalıştırdığımı bilirim uykusuzluğu diğer işleri hiç demiyorum bile ...onun için anaların hakkı ödenmez derler ya rabbim sana güç kuvvet versin ki bebişine daha rahat bakabilesin, daha çok düşüp kalkıcak alışman lazım sende onunla ağlamışsın kıyamam sana canım, sen en iyisi şimdiden evde viks bulundur bir yere çarparsa hemen sürünce morarmayı ve şişkinliği engelliyor.....şimdiden bayramda kilo alırım diye endişelenip kendini şartlandırma yoksa yemesen bile kilo alırsın beynin neye inanırsa ona göre vücudun hareket ediyor..ay çok uzun yazdım he he he
slm kızlar nasılsınız uğrayamadım sizi çok özledimmm ton balıklı makarna yeddim kızımlannn öğlen 12 de akşamda 7 gibi yoğurt yedim ve ben zehirlenmişim istifrayla birlikte hamilelikte var kendimi hastane acilde buldum 2 güündür deli gibi yatıyom bugün az kendime geldimde lahana ile tatlımı yaptım daha yeni oturdum valla gurbet ne zor yaaaantek başına ölecem sandım kocada nöbetteydiii valla ailesiyla bayram yapanlar kıymetini bilsin
neyse öpüyom hepiniziiii iyi bayramlar allah bayramda tüm dileklerinizi kabul etsinnnnn
aayy
yedigin ton balık yüzündemi zehirlenmişin
hanid erler ya balık bayatsa yogurt ile birlikte yendiginde zehirler yoksa bişi olmazzmış
allah korumuş
geçmiş olsun Şeniza.s.
slm kızlar nasılsınız uğrayamadım sizi çok özledimmm ton balıklı makarna yeddim kızımlannn öğlen 12 de akşamda 7 gibi yoğurt yedim ve ben zehirlenmişim istifrayla birlikte hamilelikte var kendimi hastane acilde buldum 2 güündür deli gibi yatıyom bugün az kendime geldimde lahana ile tatlımı yaptım daha yeni oturdum valla gurbet ne zor yaaaantek başına ölecem sandım kocada nöbetteydiii valla ailesiyla bayram yapanlar kıymetini bilsin
neyse öpüyom hepiniziiii iyi bayramlar allah bayramda tüm dileklerinizi kabul etsinnnnn