Günaydın hepinize..Merak ettim özledim hepinizi...İnşallah iyisinizdir..
Yazdıklarınızı okudum tutamadım kendimi halada toparlanmış değilim..
Güzel dilekleriniz ve yürekleriniz kadar güzel hayatlar sizin olsun inşallah.
Teşekkür ederim hepinize...YENA sende benim için özelsin iletişime gerek yok his öyle bir şey ki zaman mekan engel tanımıyo...
Bir insanın kalbinden bir başkası için bir sıcaklık bir güzellik çıkıyosa mutlaka girmesi gereken kalbe giriyo...
Mahrem ve Sİyah Süt' ü okudum Şehrin Aynalarına başladım. Aklıma geliyosun okurken. Leman Sam - Ağıt parçasını dinle bi ara...öyle içimden geçti...
Merak ediyosunuz biliyorum ne oldu ne olucak ben nasılım diye..Ben iyi sayılırım iyi olmak istiyorum. İlacıma devam ediyorum uykum düzene girmişti diye bırakmıştım düzenleyen ilacı şimdi yine sabahlıyorum bi sonraki kontrolde söyliycem böyle devam ederse.
Önümü göremiyorumki size bişeyler söyliyim...Ayrılığa doğru gidiyorum sanırım...
Hep düşünürdüm istenmediğimi ama bu kadar içimden de hissetmemiştim. Artık bende istemiyorum sanırım...Herşey düzelse bile insan nasıl unutur istenmediğini...
Oğlum elimi kolumu çok fena bağlıyo kıpırdayamıyorum. Neyin doğru olduğunuda bilmiyorum.
Bildiğim tek şey önceki gibi korkmuyorum boşanmaktan. Hayırlısı doğrusu hangisi ben bilemiyorum göremiyorum Rabbim önüme koysun göstersin inşallah.
Hepinize hayırlı güzel bayramlar olsun...Kendinize çok iyi bakın kilo vermeyede devam edin.
Gelirim yine inşallah gripti temizlikti yoğunum çok pc dende soğudum zaten...Göürşürüz