kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne
ahhh canımmm çok geçmiş olsun doktora gittinmi aman ihmal etme ben neler çektimsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
ahhh canımmm çok geçmiş olsun doktora gittinmi aman ihmal etme ben neler çektimsenağlama
geçmiş olsun citolcum
aplam geçmiş olsun kıyamam bu sabah ablamınki de burkuldu onunla ilgileniyoruz maileeeeee sen de naz yap aplammmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
forumu açtım direk buraya daldım Çitol canım çok geçmiş olsunn
Hepinizin ve tüm islam aleminin bayramı kutlu olsun
Nursena'cım sanada geçmiş olsun
teşekkürler kızlar
gittim doktora acile
çatlak yada kırık varmı ben anlamam dedi
ortapediye gösterin sonra dedi ama
sanırım kötü burktum
ilaç verdi sardı igne yaptı
yatıoruz bakalım
çok zor ama
sag olsun eşim sabah kah. hazırladı bulaşıgı yıkadı
bir bakıma tam tati oldu babakaydirigubbakcemile3
bende doğumdo 30 kilo aldım yanı 102kiloydum şuan 90kiloyum 4.ayımıza girdim ne ileri ne geri anlamadım verirsin diyorlar ama ben bu yağların gideceğinden umudum yok vallah.ama nasıl getirdiysem bu yağçıkları kovkasınıda bilecem iyice sinir oldum fazla durmalarına....bende sizinleyim arkadaşlar.yarın başlıyorummmmmmmmmmm büyük zorlu maratona:)elvada pirofiterol elvadaaaaaaaaaa mayalılar,kabiki elvada bulgur pilavımmmmmmmmmmmmmmm![]()
yurdusum canım valla bizde çok oturduk, hatta sıkıldık.. memlekete gitmedik 5-6 komşu dışında kimse yoktu, bu bayram bana sanki uzun bir hafta sonuymuş gibi geldi
canım çok geçmiş olsun yaaa.bende ton balığı çok yerim korktum valla...slm kızlar nasılsınız uğrayamadım sizi çok özledimmm ton balıklı makarna yeddim kızımlannn öğlen 12 de akşamda 7 gibi yoğurt yedim ve ben zehirlenmişim istifrayla birlikte hamilelikte var kendimi hastane acilde buldum 2 güündür deli gibi yatıyom bugün az kendime geldimde lahana ile tatlımı yaptım daha yeni oturdum valla gurbet ne zor yaaaantek başına ölecem sandım kocada nöbetteydiii valla ailesiyla bayram yapanlar kıymetini bilsin
neyse öpüyom hepiniziiii iyi bayramlar allah bayramda tüm dileklerinizi kabul etsinnnnn
citol geçti mi bacım nasıl oldu ayağın?kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
hoşgeldin canmertcik...bende doğumdo 30 kilo aldım yanı 102kiloydum şuan 90kiloyum 4.ayımıza girdim ne ileri ne geri anlamadım verirsin diyorlar ama ben bu yağların gideceğinden umudum yok vallah.ama nasıl getirdiysem bu yağçıkları kovkasınıda bilecem iyice sinir oldum fazla durmalarına....bende sizinleyim arkadaşlar.yarın başlıyorummmmmmmmmmm büyük zorlu maratona:)elvada pirofiterol elvadaaaaaaaaaa mayalılar,kabiki elvada bulgur pilavımmmmmmmmmmmmmmm![]()
günaydııııııııngünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr