Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si.............................................-2.5 kg.................................................. DERIN

HAFTANIN 2.si.............................................- 1.5 kg............................................... 74FRIDA

HAFTANIN 3.sü..........................................- 0.8 kg......................................... BENGISU022

Sağol canım önümüzdeki birkaç hafta çok dikkatli olmalıyım 99.9 u ucundan gördüm inşallah haftaya sizlere karşı mahçup olmam sürekli korku sürekli korku işte ......

Teşekkürler vakit ayırdınız uğraştınız sağolun :)

Başta spor yapan güzeleri olmak üzere tüm incelmek için. çabalayan arkadaşları kutluyorum :)

Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi.
Canm hic merak etme.yaptığım spor bosa gidiyo diye üzülme.tartida fazla farketmezse bile vücut sıkılaşıyo.

Bugünün manşeti biricik fridacığımızn ikili rakamlat görmesi.yürekten tebrik ediyorum ce diger arkadaşların da yetismesini ümit ediyorum.eminim frida ayağını sürerek çıkmıştır 3 lü rakamlardan

Valla öyle canım ya malesef hastalıkla geçti.
Bugün serbest gün ilan ettim kendime annem bi sürü salata yapmış bi de tatlı yapmış onları yemezsem Olmaz ayıp olur yani sırf ondan
Ben de cuma günlerini kendime serbest gün ilan ettim.tabi cok da aşırıya kaçmayalm.

Sağol canım teşekürler fena ayağımı sürüdüm arkadaşlarımda gelsin arkamdan inşallah :)

Sağol canım..arkadaş kurbani olduk canim gelirse inşallah mucize olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…