- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Sağol canım önümüzdeki birkaç hafta çok dikkatli olmalıyım 99.9 u ucundan gördüm inşallah haftaya sizlere karşı mahçup olmam sürekli korku sürekli korku işte ......@YENA topramm,bayildim baris pasa ile konusmaniza:) kaosunu sevsinler romantik pasa'nin:) minciklayarak öpmek vardi simdi onu istemesede:)bayiliyorum barisa:)
Ayriyetten,resim ve elbise harika:) hedef konulacak cinsten yane:)
Dilerim rahatlıkla elbiseni giyebileceğin günler tez gelsin..
@nhtylz bebeğiniz hayirli olsun canim,Allah bahtini güzel kilsin,anne babasi ile hayirli,uzun ömrü olsun inşallah.
74FRIDA canimm,cokca tebrik ediyorum senii Azmin daimi olsun 90-80-70 derken ideal kilona tez vakitte düs inşallah..
Basarin ümit ve moral oldu bize,3 hanelileri bir daha görme inşallah..
Bonus liste için cok tebrik ederiz efenim,ellerinize saglik..
Sportmen hatunlarida çokça tebrik ederimm
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]455 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Aylüh[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR]
Hah simdi oldu :)[/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]
İşşallah ya rebbimSağol canım önümüzdeki birkaç hafta çok dikkatli olmalıyım 99.9 u ucundan gördüm inşallah haftaya sizlere karşı mahçup olmam sürekli korku sürekli korku işte ......
Canm hic merak etme.yaptığım spor bosa gidiyo diye üzülme.tartida fazla farketmezse bile vücut sıkılaşıyo.Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi.
Ben de cuma günlerini kendime serbest gün ilan ettim.tabi cok da aşırıya kaçmayalm.Valla öyle canım ya malesef hastalıkla geçti.
Bugün serbest gün ilan ettim kendime annem bi sürü salata yapmış bi de tatlı yapmış onları yemezsem Olmaz ayıp olur yani sırf ondan
Insaallah canm.kararlıyım bu defa kilo verecem.gelecege biraz daha umutla bskmak istiyorum.once kilo gitsin sonra yeni bebis gelsin hayırlısıyla..Herkesleri tebrik ederim.
Bengisuuuu seni sahalarda gormek guzel :))
Ins daha iyi olucaksin olucaz hep birlikte.
Sağol canım teşekürler fena ayağımı sürüdüm arkadaşlarımda gelsin arkamdan inşallah :)Canm hic merak etme.yaptığım spor bosa gidiyo diye üzülme.tartida fazla farketmezse bile vücut sıkılaşıyo.
Bugünün manşeti biricik fridacığımızn ikili rakamlat görmesi.yürekten tebrik ediyorum ce diger arkadaşların da yetismesini ümit ediyorum.eminim frida ayağını sürerek çıkmıştır 3 lü rakamlardan
Allah razı olsun 20 yıl sonra normal insan boyutlarında hisediyorum kendimiii gibi gibiiiİşşallah ya rebbim
Ben de seni sefiyom bonuscan
Tatil güzeldi,netten uzak doga ile ic içeydi diyim sen anla:) Biz esimle yildizli otellere tikilip kalmayi cok sevmediğimizden camping alanlarini daha cok tercih ediyoruz..
Sen naparsin,kuzular nasillar?
Cok geçmiş olsun derin,nasil bir toplum oluyoruz giderekinşallah telafi edebilirsiniz zararinizi..
Toprammmm,nasil güzel fincanin,güle güle kullan inşallah..
Sezen en sevdiğim,en cok sevdigimm..Tesekkürler elifcim.
Cok geçmiş olsun burcu,Allah sifa-i acili ihsan eylesin prensese..
Bengisu,canim benimm dilerim bu zor günler tez geçsin,güzel günlere gebe olsun senin için..Allah kaybettiğinden daha hayirli evlatlar ile seni müjdelesin tez vakitte..
Broken,canimm Allah sana da evladinin acisini unutturacak saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte..
Bonus ve frida ne güzel,ne cok hüzünlüydü videolar,cok duygulandim
Gelir inşallah geri sıkıntılarınızı atarsınız derin ....Sağol canım..arkadaş kurbani olduk canim gelirse inşallah mucize olucak
İnşallah canim bekliyoruz bakalim ne olacak...arkadasi merak etme abi alicaz diyor sürekli ama hala bir haber yok...Gelir inşallah geri sıkıntılarınızı atarsınız derin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?