burada olduktan sonra yine verirsin merak etmeİyiyim canim. Simdilik zayif diyelim yakinda almaya baslarim
Oooo eş ile sağlam gidiyorsunuz kızz hadii bakalımmKızlar benim bughnluk menum sabah kahvaltıda 1 domates 1 saltalık 1 biber bir kk peynır bır kups cay ekmek yok ara yok oglen bır kase bulgur pilavı marul salatası ara bır porsıyon karpuz aksam saat 6 da fırında balık marul salatası gozlenmıs patlıcan salatası ekmek yok yasak
süper vallaKızlar benim bughnluk menum sabah kahvaltıda 1 domates 1 saltalık 1 biber bir kk peynır bır kups cay ekmek yok ara yok oglen bır kase bulgur pilavı marul salatası ara bır porsıyon karpuz aksam saat 6 da fırında balık marul salatası gozlenmıs patlıcan salatası ekmek yok yasak
Hoşgeldin canım uzun zamandır görmüyorum.Tatildemiydin ben meraklı melahat gibiİyiyim canim. Simdilik zayif diyelim yakinda almaya baslarim
bizde eşimle beraber başlamıştık ama suan ikimizde rahat takılıyorz.şu misafir işleri bitsin ancak diyete tam olarak dönerizOooo eş ile sağlam gidiyorsunuz kızz hadii bakalımm
Sagol canım Evet sağolsun moddayım gıtmıs 5 tane karpuz almıs ekmek yeme de karpuz ye dıyor tabı abartmadanOooo eş ile sağlam gidiyorsunuz kızz hadii bakalımm
Hadii inşallah azimle tekrar başlarsınız canım senin kg kaç sorması ayıp olmasın.bizde eşimle beraber başlamıştık ama suan ikimizde rahat takılıyorz.şu misafir işleri bitsin ancak diyete tam olarak döneriz
Kızz karpuzda çok yemee sakınn o da kilo aldırır.Aman diyim sadece nefsini körelt o da çok değilSagol canım Evet sağolsun moddayım gıtmıs 5 tane karpuz almıs ekmek yeme de karpuz ye dıyor tabı abartmadanbu hafta eksı goremedım ınsallah haftaya bugun bahceye attım kendımı evın ıcınde durdukca aklım yemekte yaktım ocaklıgımı topladım bıberlerımı bır sıse kıslık yogurtlu bıber ıcın bıber kavurdum kozde patlıcan kozledım koydum dolaba acıktımı bulunsun kenarda kalorısı az nede olsa krız anı ıcın
Beraber olunca ıyı oluyor rekabetteyız kım pes edıcek dıyebizde eşimle beraber başlamıştık ama suan ikimizde rahat takılıyorz.şu misafir işleri bitsin ancak diyete tam olarak döneriz
Evet canım duydum onuda yok gunde 1 porsıyon yıyom canımKızz karpuzda çok yemee sakınn o da kilo aldırır.Aman diyim sadece nefsini körelt o da çok değil
İnşallah yeni haftaya iyi başlar bol eksilerii görürüz canım valla ben acayip kırıldım bugün sadece 300 gramcıkkEvet canım duydum onuda yok gunde 1 porsıyon yıyom canım
76 canım buraya 92ile başladımHadii inşallah azimle tekrar başlarsınız canım senin kg kaç sorması ayıp olmasın.
100 gr vermeyede razıyım cnm yeterkı artı olmasınİnşallah yeni haftaya iyi başlar bol eksilerii görürüz canım valla ben acayip kırıldım bugün sadece 300 gramcıkk
Oooo sende iyi vermişssin canım maşallah76 canım buraya 92ile başladım
Verirsin canımm tam anlamıyla azmettin artık hep beraber hedefe kilitlendikk kaçış yokk gidecek bu kilolar100 gr vermeyede razıyım cnm yeterkı artı olmasın
aynen canım çok iyi oluyor gerçektenBeraber olunca ıyı oluyor rekabetteyız kım pes edıcek dıye
Hadii yaa hastalıktan ailene doyamadan dönecen canım yaa kızz boğazını tut hee sakın aman diyimTeşekkürler arkadaşlar Sağolun imza için de.
Bugün izmirde son günüm. Yarın yine İstanbul
Hiiic gidesim yok.
Dünden beri iyiyim.diyetimi mahvettim tabi iştahım acildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?