[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]455 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Aylüh[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD][/td][TD][/td][TD]
[TR]
[/TR]
[/td][/td][/TABLE][TD][TD][/td][/td][TD][TD][/td][/td]
Ayluh seni listeye dahil ettim. Daim olsun ins.
Canım iyi gezmelere diliyorum.Oooohh mis gibi deniz havasıı hiç iyi gelemz mi yaaa geçmiş olsun kendine dikkat et.Bendede tüm vücudum iğne iğne batıyor valla anam grip oldu bizede geçirdi galibaaGunaydin
Tatile gidemeyince cocuklar deniz krizine girdi. Yoldayim ins bir deniz yapip gelecegim
Teee semizkumda
Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz
Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.
Sağol bonuscum tesekkur ederım ınsallah tabı ınsan kendını lıstede gorunce bır hos oluyor[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]455 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Aylüh[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD][/td][TD][/td][TD]
[TR]
[/TR]
[/td][/td][/TABLE][TD][TD][/td][/td][TD][TD][/td][/td]
Ayluh seni listeye dahil ettim. Daim olsun ins.
Helall bakkKızlar gunaydın ben bugun musmutluyum tardıda eksi gordum taaam 700grcık ayyy ıkı gundur bır yudum ekmek yok bugun eksı gorunce dahada hırslandım su 9 dan bır kurtulsam hıc ekmek yememeye razı oldum esım aksam dıyet cıkolata getırdı ama yedırmedı kım 1 kılo verırse o yıycekmıs cıkolataya az kaldıbuarada sabah kahvaltım 1 domates 1 salatalık bır kk peynır 1 fıncan sekersız cay
Kızlar gunaydın ben bugun musmutluyum tardıda eksi gordum taaam 700grcık ayyy ıkı gundur bır yudum ekmek yok bugun eksı gorunce dahada hırslandım su 9 dan bır kurtulsam hıc ekmek yememeye razı oldum esım aksam dıyet cıkolata getırdı ama yedırmedı kım 1 kılo verırse o yıycekmıs cıkolataya az kaldıbuarada sabah kahvaltım 1 domates 1 salatalık bır kk peynır 1 fıncan sekersız cay ekmek yoook
Gunaydin
Tatile gidemeyince cocuklar deniz krizine girdi. Yoldayim ins bir deniz yapip gelecegim
Teee semizkumda
Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz
Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.
Sağoalsın canım hayırlı işlerin olsun sende ben gibisin dimiMutlu haftasonları
yeşim kolay gelsin yoldaş :))
----
y.o.l.c.u hep takipte ama yazamiyor sanirim :)
Sağoalsın canım hayırlı işlerin olsun sende ben gibisin dimi
Kahve den dir canım yoksa uyuklar gezersin.Valla insan bünyesi öyle tuhafki herşeye alışıyor bende ona şaşırıyorum.Ben mesela resmen robot gibiyim herşey saatli düzen gitti mi tam gidiyor.Bu hafta hep gec yattım.. onu düsunuyorum bunye alisiyor kesinlikle yoksa 4 saat uykuyla tum gun nasil ayık kalinaboliniyo :)
Gerci gun icin de paso kafein tuketiyorum...
Evet canım aynen cok neselıyım enerjığım ayyy ucuyom mutluluktan ekmek benım ıcın cok rısklıymıs demek esım 10 gun yemıycez sonra bırer dılım yıycez mıdemız kuculsun once dedı ama ben uzun bır sure yemek ıstemıyorum 5 kılo verınce odul kahvaltısı yapıcam sadeceHelall bakknasıl neşen geldi kızz daha iyi olacak inşallahh ekmek yemeyince bayağı etkili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?