Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlarrr
Aksama dayimin oglunun dugunu var oraya gitcez

Elinize sglik kizlarr
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum

Canım iyi gezmelere diliyorum.Oooohh mis gibi deniz havasıı hiç iyi gelemz mi yaaa geçmiş olsun kendine dikkat et.Bendede tüm vücudum iğne iğne batıyor valla anam grip oldu bizede geçirdi galibaa

Sağol bonuscum tesekkur ederım ınsallah tabı ınsan kendını lıstede gorunce bır hos oluyor

Kızlar gunaydın ben bugun musmutluyum tardıda eksi gordum taaam 700grcık ayyy ıkı gundur bır yudum ekmek yok bugun eksı gorunce dahada hırslandım su 9 dan bır kurtulsam hıc ekmek yememeye razı oldum esım aksam dıyet cıkolata getırdı ama yedırmedı kım 1 kılo verırse o yıycekmıs cıkolataya az kaldı buarada sabah kahvaltım 1 domates 1 salatalık bır kk peynır 1 fıncan sekersız cay ekmek yoook

Helall bakk nasıl neşen geldi kızz daha iyi olacak inşallahh ekmek yemeyince bayağı etkili oluyor

Gozler kalbin aynasidir ne kadan manali bakmissin

Ayluh o nasil kahvalti oyle 1 kk peynir olurmu kilolu insana ekmeksiz olur illakide peynirini cogaltabilirsin yumurta ekleyebilirsin.

Sen bi çim gel :)
hamileliginde de var di dimi agrin gecmis olsun.. geçici bir agrıdır umarim..

Sağoalsın canım hayırlı işlerin olsun sende ben gibisin dimi

Bu hafta hep gec yattım.. onu düsunuyorum bunye alisiyor kesinlikle yoksa 4 saat uykuyla tum gun nasil ayık kalinaboliniyo :)
Gerci gun icin de paso kafein tuketiyorum...

Bu hafta hep gec yattım.. onu düsunuyorum bunye alisiyor kesinlikle yoksa 4 saat uykuyla tum gun nasil ayık kalinaboliniyo :)
Gerci gun icin de paso kafein tuketiyorum...
Kahve den dir canım yoksa uyuklar gezersin.Valla insan bünyesi öyle tuhafki herşeye alışıyor bende ona şaşırıyorum.Ben mesela resmen robot gibiyim herşey saatli düzen gitti mi tam gidiyor.

Helall bakk nasıl neşen geldi kızz daha iyi olacak inşallahh ekmek yemeyince bayağı etkili oluyor
Evet canım aynen cok neselıyım enerjığım ayyy ucuyom mutluluktan ekmek benım ıcın cok rısklıymıs demek esım 10 gun yemıycez sonra bırer dılım yıycez mıdemız kuculsun once dedı ama ben uzun bır sure yemek ıstemıyorum 5 kılo verınce odul kahvaltısı yapıcam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…