Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın dicem de saçma olacak :) dedim :)
4te yatıp 8de kalktım, zombi gibiyim. Regl oldum, çok ağrım var, sanırım sıcaklara aldanıp üşütüyorum.. İnşallah dünkü +1.9 kilocuk regl şişkinliğidir diye avutuyorum kendimi..
Bonus Bonus geçmiş olsun. Denizde iyi eğlenceler..
Ayluh88 Ayluh88 tebrik ederim 700 gr çok iyi maşallah :)
YENA YENA ben hala alışamadım az uykuya.. Çalışmaya başlayınca iyice zorlanacağım sanırım..

Gozler kalbin aynasidir :KK53: ne kadan manali bakmissin :KK53:

Ayluh :duduk: o nasil kahvalti oyle 1 kk peynir olurmu kilolu insana ekmeksiz olur illakide peynirini cogaltabilirsin yumurta ekleyebilirsin.
Yetıyor hayatım ekmeksız yıyınce okadar yıyebılıyorum bayıyor ekmeksız hersey benı ama ekmek yok yasak aralardada meyve tuketıyorum aslında yumurta haslıycaktım bır usendım kı:olamaz::KK48:

4te yatıp 8de kalktım, zombi gibiyim. Regl oldum, çok ağrım var, sanırım sıcaklara aldanıp üşütüyorum.. İnşallah dünkü +1.9 kilocuk regl şişkinliğidir diye avutuyorum kendimi..
YENA YENA ben hala alışamadım az uykuya.. Çalışmaya başlayınca iyice zorlanacağım sanırım..
Sagol canım basarılarımız daım olsun ınsallah hepbırlıkte

Ayyy koptum ınankı cok guldum bunu hıc unutmıycam hatta ekran resmı yapıcam suan senı canan karatay olarak goruyorum :KK74::KK70::KK70::KK70::KK70:nerden buluyosun bunları canım ya
Valla nette bakarken gördüm canım o bir şey değil her ekmek gördüğünde aklına gelmiyimde :D :D :D :D

Gunaydin :KK68:

Tatile gidemeyince cocuklar deniz krizine girdi. Yoldayim ins bir deniz yapip gelecegim :cool:

Teee semizkumda :KK30:

Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz :bicak:

Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.
Deniz iyi gelir inşallah
Afiyet olsun orda yediklerin kalır mı hem deniz hem çocuklar varken
Belinde fıtık vardı değil mi senin dediğin tarz ağrı yapıyor kendisi
Geçmiş olsun

Hayırlı hafta sonları dilerim
Ben de 5 de yattım 8 de kalktım 9da tekrar yatıp 11.30 da kalktım
İyiyim 100 gr eksi gördüm düne göre
Hala reglden haber belirti yok :))
Uyku düzenin mi bozuldu çok karışık olmuş canım insanı sersem gibi yapar uykusuzlukta da şükür eksi eksidir canım inşallah bol eksi görürsün ;)

Bende 4 u geciyodu yattim 8 olmadan kalktim :)

Asuman abla fena agriyo boynumda fitik varda belimi bilmiyorum. Belim hic agrimiyo su an sadece kalcamin ici yanarak agriyo arabadan inip binerken bacagimi attikca uy dedirtti baga :)

Vardir biseyler evi supuruncede kalcamin ici agrir hamileykende agrirdi.

Surekli uyuyup uyandigin icindir elifcim..
ben az uyusamda deliksiz uyudugumdan nispeten tatmin ediyor..
parcali uyumak iyice sersemletiyor insani..
işe baslayincaya kadar biraz daha toparlanmis olur betul. Daha uzene girer insallah..
calisan annelerin cocuklari da Allahtan diyorum uyku sorunu pek yasamiyorlar hastalik vb dışın da. :)

Surekli uyuyup uyandigin icindir elifcim..
ben az uyusamda deliksiz uyudugumdan nispeten tatmin ediyor..
parcali uyumak iyice sersemletiyor insani..
işe baslayincaya kadar biraz daha toparlanmis olur betul. Daha uzene girer insallah..
calisan annelerin cocuklari da Allahtan diyorum uyku sorunu pek yasamiyorlar hastalik vb dışın da. :)
İnşallah bizimki de düzelir bakalım..

Back
X