- 2 Mayıs 2016
- 1.202
- 6.547
- 73
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetıyor hayatım ekmeksız yıyınce okadar yıyebılıyorum bayıyor ekmeksız hersey benı ama ekmek yok yasak aralardada meyve tuketıyorum aslında yumurta haslıycaktım bır usendım kıGozler kalbin aynasidirne kadan manali bakmissin
Ayluho nasil kahvalti oyle 1 kk peynir olurmu kilolu insana ekmeksiz olur illakide peynirini cogaltabilirsin yumurta ekleyebilirsin.
Sagol canım basarılarımız daım olsun ınsallah hepbırlıkteGünaydın dicem de saçma olacak :) dedim :)
4te yatıp 8de kalktım, zombi gibiyim. Regl oldum, çok ağrım var, sanırım sıcaklara aldanıp üşütüyorum.. İnşallah dünkü +1.9 kilocuk regl şişkinliğidir diye avutuyorum kendimi..
Bonus geçmiş olsun. Denizde iyi eğlenceler..
Ayluh88 tebrik ederim 700 gr çok iyi maşallah :)
YENA ben hala alışamadım az uykuya.. Çalışmaya başlayınca iyice zorlanacağım sanırım..
Ayyy koptum ınankı cok guldum bunu hıc unutmıycam hatta ekran resmı yapıcam suan senı canan karatay olarak goruyorum
Valla nette bakarken gördüm canım o bir şey değil her ekmek gördüğünde aklına gelmiyimdeAyyy koptum ınankı cok guldum bunu hıc unutmıycam hatta ekran resmı yapıcam suan senı canan karatay olarak goruyorumnerden buluyosun bunları canım ya
Deniz iyi gelir inşallahGunaydin
Tatile gidemeyince cocuklar deniz krizine girdi. Yoldayim ins bir deniz yapip gelecegim
Teee semizkumda
Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz
Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.
Valla nette bakarken gördüm canım o bir şey değil her ekmek gördüğünde aklına gelmiyimde![]()
![]()
![]()
![]()
Benımde 2 aydır yok cıldırcemHayırlı hafta sonları dilerim
Ben de 5 de yattım 8 de kalktım 9da tekrar yatıp 11.30 da kalktım
İyiyim 100 gr eksi gördüm düne göre
Hala reglden haber belirti yok :))
Uyku düzenin mi bozuldu çok karışık olmuş canım insanı sersem gibi yapar uykusuzlukta da şükür eksi eksidir canım inşallah bol eksi görürsünHayırlı hafta sonları dilerim
Bende 4 u geciyodu yattim 8 olmadan kalktim :)Günaydın dicem de saçma olacak :) dedim :)
4te yatıp 8de kalktım, zombi gibiyim. Regl oldum, çok ağrım var, sanırım sıcaklara aldanıp üşütüyorum.. İnşallah dünkü +1.9 kilocuk regl şişkinliğidir diye avutuyorum kendimi..
YENA ben hala alışamadım az uykuya.. Çalışmaya başlayınca iyice zorlanacağım sanırım..
Günaydın dicem de saçma olacak :) dedim :)
Hayırlı hafta sonları dilerim
Yok canım bugün böyle oldu :)Uyku düzenin mi bozuldu çok karışık olmuş canım insanı sersem gibi yapar uykusuzlukta da şükür eksi eksidir canım inşallah bol eksi görürsün![]()
Evet canım 2 ay içtim bıraktımSen hormon haplarini biraktinmi .?
İnşallah bizimki de düzelir bakalım..Surekli uyuyup uyandigin icindir elifcim..
ben az uyusamda deliksiz uyudugumdan nispeten tatmin ediyor..
parcali uyumak iyice sersemletiyor insani..
işe baslayincaya kadar biraz daha toparlanmis olur betul. Daha uzene girer insallah..
calisan annelerin cocuklari da Allahtan diyorum uyku sorunu pek yasamiyorlar hastalik vb dışın da. :)