Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
İnanılmaz bir sıcak var. Bu sıcakta yürüyerek hastahaneye hasta ziyaretine gittim. Orda tansiyonum düştü galiba. Kötü oldum. Kendimi kantine zor attım. Biraz dinlenip su içtim. Kendime gelince kalkıp tekrar yürüyerek eve geldim. Klimalı yerde hâlâa ter atıyorum. Ev genç dolu. Şu anda salona serilmiş hem film seyredip hem durmadan tıkınıyorlar. Kimsi çekirdek çitliyor, kimsi çukulata ,dondurma yiyor. Kimsi cips kola tüketiyor.tabiki hiç birisinden bir tek bile tatmadım.
Kalkıp mutfağa gidip yemek koyayım ocağa. Ne pisiricem hiçbir fikrim yok. Bakalım ne ler var. Dolabı bir karıstırayım.

Aleyküm selam d@dafi ablacim aman dikkat et kendine lütfen gerçekten havalar çok sicak ben gölgede bile bayilcam nerdeyse bunalatici bir sıcakvar.OoooO maşallah hayırlı misafirlerin olsun ablam çok cazip yiyecekler benim için iyi durmussun valla şimdiden kolay gelsin sana:KK200:

Aleyküm selam d@dafi ablacim aman dikkat et kendine lütfen gerçekten havalar çok sicak ben gölgede bile bayilcam nerdeyse bunalatici bir sıcakvar.OoooO maşallah hayırlı misafirlerin olsun ablam çok cazip yiyecekler benim için iyi durmussun valla şimdiden kolay gelsin sana:KK200:
Abur cabur şeyler hiç ilgi alanıma girmez. Hiç olsada yesem dediğim şeyler değil. Gazlı içecek hiç içmem zaten

Selamun aleyküm güzeller
İnanılmaz bir sıcak var. Bu sıcakta yürüyerek hastahaneye hasta ziyaretine gittim. Orda tansiyonum düştü galiba. Kötü oldum. Kendimi kantine zor attım. Biraz dinlenip su içtim. Kendime gelince kalkıp tekrar yürüyerek eve geldim. Klimalı yerde hâlâa ter atıyorum. Ev genç dolu. Şu anda salona serilmiş hem film seyredip hem durmadan tıkınıyorlar. Kimsi çekirdek çitliyor, kimsi çukulata ,dondurma yiyor. Kimsi cips kola tüketiyor.tabiki hiç birisinden bir tek bile tatmadım.
Kalkıp mutfağa gidip yemek koyayım ocağa. Ne pisiricem hiçbir fikrim yok. Bakalım ne ler var. Dolabı bir karıstırayım.
Aleyküm selam ablacım zaten bız kadınlar yemek pısırırken degıl ne pısırcem bugun dıye dusunurken yoruluyoz :KK64:

canım dıkkat et bı doktora gorun belkı ıncıttın ama belkıde bazen kemıklerımızde sıvı kaybı oluyomus sen yınede bı gorun ıcın rahat etsın gecmıs olsun

Teee semizkumda :KK30:

Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz :bicak:

Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.[/QUOTE]

Kızlar bugunluk menüm sabah 1 domates 1 salatalık bır kk peynır bır fıncan sekersız cay oglen dugun yemegıne gıttık zor tuttum kendımı 1 kase corba 1 kase nohut ıkı kasık keskek helva vardı yemedım hıc aksam bır kase corba 3 tane bıber dolması 2 kasık kozlenmıs patlıcan salatası saat 8 de 1 porsıyon meyve ve kapanıs 3 lıtre su aralarda yesıl cayım spor 30 dk yuruyus

Sorma cnm ya ablam yengemde ole dedı yok emınımde aklıma kurt dustu ya varsa :olamaz:
:))) hayırlısı :))
Mutlu haftasonlari arkadaşlar.
dün regl oldum bugün hep bır şey yemek geliyor içimden tutmaya çalışıyorum kendimi ama arada kaçıyor bır şeyler.
Ben de öyleyim, gerçi zaten her zaman yemek için bahanem var, dönemsel değil benimki :)
Selamun aleyküm güzeller
Geçmiş olsun abla.. Ben olsaydım en büyük boyundan bi cips yerdim, böyle şeyler sevmemen ne güzel :))

Kızlar uzun süredir diyet konusunda pek isteksizdim.ben de kısa hedef koydum.
1. ) 40 günlük diyet yapacam.hedef 4 kilo.
2 ) hergün 40 dk spor.
3)haftada 1 gün izin günü
4) aksam 8 den sonra hibirsey yemiyorum (meyve bile yemiyorum).
.5)ekmegi sadece izin günü kahvaltıda yerim.
6)haftada bikac gün yesilcay
7.ciklata tatli abur cubur izin günü dışında 1 lokma bile yasak.
8)kolayı da tamamen cıkardm hayatmdan.iz8n günü bile yok.

Bu arada bugün diyetimin 8.günü.bbugun başarılı gecti.tek sorun aksam yemeğini 7.dr yemem.bundan sonra biraz daha erken yemeye calisacam.
Saatle yıycem dıye kural koydumu kacamaklarda kalkıyor ortadan ben varya agzım hıc bos durmazdı ama 1 haftadır fılan kacamak yapmıyorum 3 ana ogun 1 ara ogunum oluyor oglen saat 2 de yemek aksam 6 da egrr sabah 8 de kahvaltı yaparsam bı ara ogun daha yapıyorum meyve ama 10 da kahvaltı yaparsam ara ogun yapmıyorum ve suan duzene gırdı 3 gundur bır yudum ekmek yemedım duzen koyunca ıyı oluyor

IMG-20160722-WA0009.webp

Back
X