- 2 Mayıs 2016
- 1.202
- 6.547
- 73
- 37
Sorma cnm ya ablam yengemde ole dedı yok emınımde aklıma kurt dustu ya varsaKız misafir geliyor olmasınn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma cnm ya ablam yengemde ole dedı yok emınımde aklıma kurt dustu ya varsaKız misafir geliyor olmasınn![]()
Kiz bir test felan yapsana allah seni ne olur ne olmazSorma cnm ya ablam yengemde ole dedı yok emınımde aklıma kurt dustu ya varsa![]()
Abur cabur şeyler hiç ilgi alanıma girmez. Hiç olsada yesem dediğim şeyler değil. Gazlı içecek hiç içmem zatenAleyküm selam d@dafi ablacim aman dikkat et kendine lütfen gerçekten havalar çok sicak ben gölgede bile bayilcam nerdeyse bunalatici bir sıcakvar.OoooO maşallah hayırlı misafirlerin olsun ablam çok cazip yiyecekler benim için iyi durmussun valla şimdiden kolay gelsin sana![]()
Yoktur cnm bakalım 15 gune olmazsa yaparım benım hep duzensız 2 ay 3 ay 10 senedır boyle zaten kılo almamın yarı sebebı bu 65 kıloydum cunkı bı duzen bozuldu 90 dan ınemedımKiz bir test felan yapsana allah seni ne olur ne olmaz![]()
Karpuz ye cnm butun krızlerı cozuyor hemde mıden doyuyorMutlu haftasonlari arkadaşlar.
dün regl oldum bugün hep bır şey yemek geliyor içimden tutmaya çalışıyorum kendimi ama arada kaçıyor bır şeyler.
Aleyküm selam ablacım zaten bız kadınlar yemek pısırırken degıl ne pısırcem bugun dıye dusunurken yoruluyozSelamun aleyküm güzeller
İnanılmaz bir sıcak var. Bu sıcakta yürüyerek hastahaneye hasta ziyaretine gittim. Orda tansiyonum düştü galiba. Kötü oldum. Kendimi kantine zor attım. Biraz dinlenip su içtim. Kendime gelince kalkıp tekrar yürüyerek eve geldim. Klimalı yerde hâlâa ter atıyorum. Ev genç dolu. Şu anda salona serilmiş hem film seyredip hem durmadan tıkınıyorlar. Kimsi çekirdek çitliyor, kimsi çukulata ,dondurma yiyor. Kimsi cips kola tüketiyor.tabiki hiç birisinden bir tek bile tatmadım.
Kalkıp mutfağa gidip yemek koyayım ocağa. Ne pisiricem hiçbir fikrim yok. Bakalım ne ler var. Dolabı bir karıstırayım.
Ben gecmısı takıp edemedım lısteyı goremedım canlar kusura bakmayın sımdı gordum sagol canım ellerıne emegıne saglık eksılerıde burda gorucez ınsallah
:))) hayırlısı :))Sorma cnm ya ablam yengemde ole dedı yok emınımde aklıma kurt dustu ya varsa![]()
Ben de öyleyim, gerçi zaten her zaman yemek için bahanem var, dönemsel değil benimki :)Mutlu haftasonlari arkadaşlar.
dün regl oldum bugün hep bır şey yemek geliyor içimden tutmaya çalışıyorum kendimi ama arada kaçıyor bır şeyler.
Geçmiş olsun abla.. Ben olsaydım en büyük boyundan bi cips yerdim, böyle şeyler sevmemen ne güzel :))Selamun aleyküm güzeller
İnanılmaz bir sıcak var. Bu sıcakta yürüyerek hastahaneye hasta ziyaretine gittim. Orda tansiyonum düştü galiba. Kötü oldum. Kendimi kantine zor attım. Biraz dinlenip su içtim. Kendime gelince kalkıp tekrar yürüyerek eve geldim. Klimalı yerde hâlâa ter atıyorum. Ev genç dolu. Şu anda salona serilmiş hem film seyredip hem durmadan tıkınıyorlar. Kimsi çekirdek çitliyor, kimsi çukulata ,dondurma yiyor. Kimsi cips kola tüketiyor.tabiki hiç birisinden bir tek bile tatmadım.
Kalkıp mutfağa gidip yemek koyayım ocağa. Ne pisiricem hiçbir fikrim yok. Bakalım ne ler var. Dolabı bir karıstırayım.
Saatle yıycem dıye kural koydumu kacamaklarda kalkıyor ortadan ben varya agzım hıc bos durmazdı ama 1 haftadır fılan kacamak yapmıyorum 3 ana ogun 1 ara ogunum oluyor oglen saat 2 de yemek aksam 6 da egrr sabah 8 de kahvaltı yaparsam bı ara ogun daha yapıyorum meyve ama 10 da kahvaltı yaparsam ara ogun yapmıyorum ve suan duzene gırdı 3 gundur bır yudum ekmek yemedım duzen koyunca ıyı oluyorBu arada bugün diyetimin 8.günü.bbugun başarılı gecti.tek sorun aksam yemeğini 7.dr yemem.bundan sonra biraz daha erken yemeye calisacam.