Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım dunkı menum sabah 1 domates salatalık haslanmıs yumurta 1 kk peynır 1 kupa cay oglen komsularım pısı yapıyodu yardıma gıttım kendımı zor tuttum ama bır tane yemek zorunda kaldım kucuk ama saat 4 de 1 bardak ayran 7 de bır kase corba bır tabak patlıcan yemegı etsız ve kızartmasız 9 da bır porsıyon meyve yatarken 1 bardak ayran 2 cubuk kraker ekmek yok spor 30 dk yuruyus busabah eksıdeyım 94.800 oldum canlarım benım 15 gun verıyorum dıger 15 gun duruyor o durdugu zaman spora yuklenıp durmayı engellıycem ınsallah ama esım kepek ekmegı almıs ama ben kılo verırken boyle guzel guzel yemek ıstemıyorum

Günaydın canım hayırdır nedir bu kadar üzen seni gecenin bir yarısına kadar uyutmayacak
eltimler geldi Düzce'den sabah kahvaltısina çağırmadklari halde arayıp neden gelmedik diye bır sürü laf işittm ve ben kaynanamla konuşurken telefonda eltim arkadan bas bas bağırıyor bana ben kaynanama kendimi ifade etmeye çalışıyorum eltim geriden hala bağırınca daha sabredemdm ona ne oluyor ya kessin sesini diye bağırdm baktı ki kaynanam bende sinirlendm o sakinlesti tamam neyse dedi bende telefonu o şekil kapattım 1bardak bile çay içmeden sofradan kalktk eşimle sinirden o anda ağrı girdi başıma ve hala geçmiyor ağrı kesici içiyorum hafif geçer gibi oluyo tekrar başlıyor.

Sıkma canini plynna isin zor daha oncede biseyler anlatmistin. Kimseye yaranamazsin arada yeter demek lazim gercekten kimse seni dusunmez.

Hayirli gunler hayirli haftalar ve hayirli bir ay diliyorum (evrensel bonus)

Aksam yorgundun baktim ama yazamadim. Broken odul falan yapmadim kilomu verdimde odulu olsun :) eve yaptigim bulgur pilavindan yedim hatiri sayilir bir tabakla.

Yeni ayla birlikte 1 mayis ruhunu geri getirmek istiyorum ins

Ekmeksiz bir kahvalti yaptim.

Beyaz peynir, tel peynir, bir kac dilim salam, domates , kavun ve seftali yedim.

Kavunu az yiyeydim iyiydi ama olsun. Selimpasadan almistim beyaz kavun cok severim kendisini

5 mayis tarihli msjm sanursam.

Simdi bir okuyun gozatin ve herkes ekleme yapicaksa ya da cikarma ona gore duzenleyelim.
En onemlisi pembe madde onu kimse degistirtemez bana

Hayriye mayis mesajlarina senin msjlarina bakarak cabuk ulastim sen daha az yazdigin icin

Bu kadar üzme canım kendini kopar iletişimini olsun bitsin.Hiç bir şey sendne önemli değil ve senin sağlığından hayatında seni ne etkiliyorsa silkele at.Ne bu dertler ne bu ömürr değer mi şu çektiğin çileyee

Öğlen menum yulaf ezmesi ve 1 kase yoğurt Çok tuhaf bir bayan geldi ve ünlü bir gazeteyi bedava verdi gitti Bedava gazete dağıtıyorum deyince verin bakiimm dedim Ben şok ünlü gazete neden bedava dedim bilmiyorum bana dağıt dediler dağıtıyom diyoo

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
pembe kuralı bende seviyorum hatırlamakta fayda var :)

dün eşimin tek cümlesi beni tutuyor benim için yapma duyma onu ben abimle yığenlerimle uzak kalcam siz böyle olunca yoksa şimdiye çoktan silerdm suan mesafe koydum ne yazikki 15güne tekrar gelip 1aya yakın kalacaklar o zamana kadar kayinvalidemin evine yaz temizliği yapıcam eltim gelirde beraber yaparsak yine tartışma olur iyi biliyorum sırf onu çekmek istemediğim için tek yapıcam temizliği

Ne denirki canım Allah sabır versin valla aksi insanla uğraşması zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…