Bütünüyle olmasada dukan menüler benimde dikkatimi çekiyor ne kadar proteğin o kadar hafifleme :)teşekkür ederimm :)) bünyem başka diyetleri kabul etmiyor :)
eltimler geldi Düzce'den sabah kahvaltısina çağırmadklari halde arayıp neden gelmedik diye bır sürü laf işittm ve ben kaynanamla konuşurken telefonda eltim arkadan bas bas bağırıyor bana ben kaynanama kendimi ifade etmeye çalışıyorum eltim geriden hala bağırınca daha sabredemdm ona ne oluyor ya kessin sesini diye bağırdm baktı ki kaynanam bende sinirlendm o sakinlesti tamam neyse dedi bende telefonu o şekil kapattım 1bardak bile çay içmeden sofradan kalktk eşimle sinirden o anda ağrı girdi başıma ve hala geçmiyor ağrı kesici içiyorum hafif geçer gibi oluyo tekrar başlıyor.Günaydın canım hayırdır nedir bu kadar üzen seni gecenin bir yarısına kadar uyutmayacak
eltimler geldi Düzce'den sabah kahvaltısina çağırmadklari halde arayıp neden gelmedik diye bır sürü laf işittm ve ben kaynanamla konuşurken telefonda eltim arkadan bas bas bağırıyor bana ben kaynanama kendimi ifade etmeye çalışıyorum eltim geriden hala bağırınca daha sabredemdm ona ne oluyor ya kessin sesini diye bağırdm baktı ki kaynanam bende sinirlendm o sakinlesti tamam neyse dedi bende telefonu o şekil kapattım 1bardak bile çay içmeden sofradan kalktk eşimle sinirden o anda ağrı girdi başıma ve hala geçmiyor ağrı kesici içiyorum hafif geçer gibi oluyo tekrar başlıyor.
...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...
- Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
- Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
- Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
- Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
- Hergün menü paylaşımı yapılacak.
- Günlük kaçamak yapılmıycak.
- Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
- Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
- Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
- Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...
NOTLAR:
- Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
- Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
- Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
- Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
- Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
- Kaçamak günü herşey serbest.
- Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
- Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
Bu kadar üzme canım kendini kopar iletişimini olsun bitsin.Hiç bir şey sendne önemli değil ve senin sağlığından hayatında seni ne etkiliyorsa silkele at.Ne bu dertler ne bu ömürr değer mi şu çektiğin çileyeeeltimler geldi Düzce'den sabah kahvaltısina çağırmadklari halde arayıp neden gelmedik diye bır sürü laf işittm ve ben kaynanamla konuşurken telefonda eltim arkadan bas bas bağırıyor bana ben kaynanama kendimi ifade etmeye çalışıyorum eltim geriden hala bağırınca daha sabredemdm ona ne oluyor ya kessin sesini diye bağırdm baktı ki kaynanam bende sinirlendm o sakinlesti tamam neyse dedi bende telefonu o şekil kapattım 1bardak bile çay içmeden sofradan kalktk eşimle sinirden o anda ağrı girdi başıma ve hala geçmiyor ağrı kesici içiyorum hafif geçer gibi oluyo tekrar başlıyor.
yaranamazsin bu türlü nankörler olduğu müddetçe.Sıkma canini plynna isin zor daha oncede biseyler anlatmistin. Kimseye yaranamazsin arada yeter demek lazim gercekten kimse seni dusunmez.
Sıkma canını, kendini, aileni düşün, eşinle huzurunuz varsa boşver gerisini. Allah yardımcın olsun canımyaranamazsin bu türlü nankörler olduğu müddetçe.
dün eşimin tek cümlesi beni tutuyor benim için yapma duyma onu ben abimle yığenlerimle uzak kalcam siz böyle olunca yoksa şimdiye çoktan silerdm suan mesafe koydum ne yazikki 15güne tekrar gelip 1aya yakın kalacaklar o zamana kadar kayinvalidemin evine yaz temizliği yapıcam eltim gelirde beraber yaparsak yine tartışma olur iyi biliyorum sırf onu çekmek istemediğim için tek yapıcam temizliğiBu kadar üzme canım kendini kopar iletişimini olsun bitsin.Hiç bir şey sendne önemli değil ve senin sağlığından hayatında seni ne etkiliyorsa silkele at.Ne bu dertler ne bu ömürr değer mi şu çektiğin çileyee
Ne denirki canım Allah sabır versin valla aksi insanla uğraşması zor olur.dün eşimin tek cümlesi beni tutuyor benim için yapma duyma onu ben abimle yığenlerimle uzak kalcam siz böyle olunca yoksa şimdiye çoktan silerdm suan mesafe koydum ne yazikki 15güne tekrar gelip 1aya yakın kalacaklar o zamana kadar kayinvalidemin evine yaz temizliği yapıcam eltim gelirde beraber yaparsak yine tartışma olur iyi biliyorum sırf onu çekmek istemediğim için tek yapıcam temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?