Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tek sıkıntı bazlama, tabi o da fazlaysa.. Az yediysen ondan da bişey olmaz :)

çok doğru söylüyorsun kendimi anlatmaya kalksam kavga ile bitecek sonu onu çok iyi biliyorum susmak en iyisi gittiği yere kadar artık ne yapalım suan daha iyiyim kaynanam bu konuyu açıp tekrar beni Gerene kadar

Allahh korusun canım benim hakkiyla kazanani da cikartcak değiller. Sanmam kalbini ferah tut Allahin izniyle bir sey olmaz. Suan çok bilgi kirliliği var.Her kafadan ses cikiyor bilende bilmeyende konuşuyor. .....

Elifcim tuh ya uzuldum ins oyle bisey olmaz.
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin size.

Yani biseyleri duzelticekler diye herkes boyle magdurmu olucak ya amaaaaan dusun dusun b...ktur isin demisler aynen oyle.

böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcam
Benim kaçamaklar baya büyük oluyorda kendim için dediydim
Bir dönem evde çalışmıştım da ne günlerdi yarım ekmek tost lar kumpirler tatlılar cipsler
Bende cnm kacamak bı kere yaparsam devamı gelır dıye korkuyorum suan cok guzel motıve oldum

çok doğru söylüyorsun kendimi anlatmaya kalksam kavga ile bitecek sonu onu çok iyi biliyorum susmak en iyisi gittiği yere kadar artık ne yapalım suan daha iyiyim kaynanam bu konuyu açıp tekrar beni Gerene kadar
Kendını anlatamazsın cnm yorulursun bıde suclu cıkarsın sınırlı sen olursun yanı kendını savundugun ıcın cok cvp verıyo olursun bosver en ıyısı susmak mesafe allah buyuk o goruyorya esınde bılıyor ya o yeter bosver gerısını esınle ıyı ol

Hayırlı akşamlar.
Yarın bende sıkıya almak ve artik yine kilo vermek istiyorum. 1 aydir yerimde sayıyorum. Kızımın alerjisi Icin diyete basladiktan sonra dkkat edemiyorum. Sabah yiyecek bisi bulamayınca ekmeğe yukleniyorum. O yüzdende Surekli yeme ve açlık isteği ile surekli karbinhidrat ağırlıkli yiyorum.
Bana bi yardim edin ben ozellikle kahvalti ve ara ogunde ne yiyebilirim

Yasaklar

Yumurta beyazı(sarısinida yeni yemeye başladım en fazla bir tane sarı yiyebilirim)

Tum Sut ve urunleri

Tropik ve kirmizi meyvalar( sadece muz yiyebiliyorum tropik meyvalardan ızin verdi 10 gun once)
Dana eti

tum kabuklu kuru yemisler

Soya ve iceren yiycekler

Cig domates (pismiside yeni ızin verdi yoksa beyaz yedim 1 Ay yemekleri )

Kabuklu deniz urunleri zaten yemiyorumda yazayim yinede :)

Susam ve tahin

Canlar bugunkı menum sabah 1 haslama yumurta 1 kk peynır donates salatalık ekmek yok ara bır bardak ayran ve karpuzoglen yemıyım defım ama esımle corva ıctım bır kase yarım haslanmıs patates ara bır bardak ayran 10 tane cubuk kraker aksam 1 tabak kısır ekmek yemedım ama kısırda kotumu ettım bulgur salata dedım ama kotu oldu bu sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…