Tek sıkıntı bazlama, tabi o da fazlaysa.. Az yediysen ondan da bişey olmaz :)Elif ne vuruyon be ya nefis terbiyesi yapiyoz burda
Sarki super eyvallah balkon teklifin gozlerimi isildatti
Sabah iyiydimde aksam sapittimacili kabak yemegi yaptim kendime bazlamayla yedim iyimi.
Onden bir mercinek sonra kabak. Bir doluda zeytin yedim bazlamayla
Yarina kurallarla basliyoruz ins. Aksamdan detoks sulari yapila
Tek sıkıntı bazlama, tabi o da fazlaysa.. Az yediysen ondan da bişey olmaz :)
çok doğru söylüyorsun kendimi anlatmaya kalksam kavga ile bitecek sonu onu çok iyi biliyorum susmak en iyisi gittiği yere kadar artık ne yapalım suan daha iyiyim kaynanam bu konuyu açıp tekrar beni Gerene kadarO geldimi senin gidecegin bi yer varmi?
Sık sık cikarsin belki maksat bir arada durmamak.
Seninkiler 1 gun bile gitmeyince laf ediyolardi sanirim.
Bi de plynna boyle insanlarin yaninda en iyi gununu gosterme haddini bildirme sekli umursamadigini ona gostermektir. Inadina gulumsemek herseyden keyif almak moralinin bozulmamasi hele kocanla aranin iyi olmasi bunlar her turlu laftan daha iyi etkiler karsidakini.
Isleride allah rizasi icin yap spor olur bana diye dusun.
Ben de geçeyim yarın sıkıyönetime, niye malum dönemin bitmesini bekleyeyimki. Bahane işteCeyrek bazlamaydi su markette satilan bazlardan. Ama yaninda dunyayi yedim yemiyeydim iyiydi
Agsamdan garnizi eyice doyurun yarin sıkı yonetime geciyoz ins
Sanırım çıldırdı k canimm toptan hep beraberYa bayanlar ne oluyor size kaç gündür aklımda ağlayan kek vardı zaten
Allahh korusun canım benim hakkiyla kazanani da cikartcak değiller. Sanmam kalbini ferah tut Allahin izniyle bir sey olmaz. Suan çok bilgi kirliliği var.Her kafadan ses cikiyor bilende bilmeyende konuşuyor. .....Kızlar dua istiyorum.. 2010 kpss bi kaç adi yüzünden iptal edildi.. Eşim 2010 kpss ile atanmıştı, ve durumları belirsiz... Henüz kurumlardan bi açıklama yok ama, 2010da atanan herkesin memurluğu iptal edilebilirmiş..
Bencede cnmbence her pazar kaçamak olması yerine herkesin haftalık bir hedefi olsun , örneğin cumaya kadar 500 grm üzeri kilo verirsem pazar şunu yiyeceğim diye daha etkili olabilir.
yani hakedersek kaçamak yapalım derim ben :)
böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcam
Bende cnm kacamak bı kere yaparsam devamı gelır dıye korkuyorum suan cok guzel motıve oldumBenim kaçamaklar baya büyük oluyorda kendim için dediydim
Bir dönem evde çalışmıştım da ne günlerdiyarım ekmek tost lar kumpirler tatlılar cipsler
Kendını anlatamazsın cnm yorulursun bıde suclu cıkarsın sınırlı sen olursun yanı kendını savundugun ıcın cok cvp verıyo olursun bosver en ıyısı susmak mesafe allah buyuk o goruyorya esınde bılıyor ya o yeter bosver gerısını esınle ıyı olçok doğru söylüyorsun kendimi anlatmaya kalksam kavga ile bitecek sonu onu çok iyi biliyorum susmak en iyisi gittiği yere kadar artık ne yapalım suan daha iyiyim kaynanam bu konuyu açıp tekrar beni Gerene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?