Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun kı menum ne guzel ekmeksız gıdıyordum esım her ogunde 1 dılım yıyelım deyınce bende atladım hemen sabah 1 haslanmıs yumurta 1 kk peynır 1 dılım kızarmıs kepek ekmegı cok hafıf salca surdum ama bır kupa cay oglen 1 dılım kızarmıs kepek ekmegı bır domates 1 bıber ara karpuz aksam 1 dılım k.ekmeğı bır kase corba 1 kk kızarmıs peynır ara 2 kasık makarna bugun ıyı olmadı mutsuzummm

Sağol frida :) sana da yoğunluklarında kolaylıklar..

Herkese hayırlı geceler

Iyi geceler..diyette 11.günüm de başarılı gecti.dalgınlikla yedigim yarm tatli azicik cekirdek ve 4.5 kaşık makarnayı saymazsak..ama günlük 40 dk sporu.u yaptm..ama spor yamak sıkıcı oluyo.neyse ki sayılı gün geriye kaldı 29 günüm.bi yarilasaydm hayırlısıyla

İyi geceler
DelyDoly dun temizlik yaptim giremedim bugünde annemdeydim canim

Bugün annem de poğaça kurabiye yaptim..çocuklar yesin diye pek yapmiyorum yemiyorlar esimde fazla yemez...neyseki Nisa güzel yedi ...bende ikiser tane yedim ...midem bayram etti..uzun zamandir agzima koymamistim...aksam yemeği yemedim artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…