Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazık yavrucak bu sıcakta birde diş çıkartmaya çalışıyor ateşide olur azıcık çok zorlanırsa dr. Dişi için krem veriyor

Geçmiş olsun canım erken yazmıştım mesajı yeni göderiyorum diş kreminiz varmış zaten :)

Ayyy inşallah hayırlısıyla şu sıcakalr bitse yapış yapış oluyor insan valla beynim bile duruyor bazen ...Toplu taşıma neden ücretsiz canım bedava olunca herkes hücum eder ipsiz sapsızz
Son bir hafta akşamları 20:00 den sabah 6 ya kadar ücretsiz işi olanda biniyor olmayanda uzatmazlar inşallah zor oluyor kutlamalar mitinkler varya ondan ücretsiz

Aman yaaa ben yine duzgun gidemedim bugun cok yemedim ama duzenli saatli degildi.
Bir basaraydim gerisi gelicek ins.
Cydnz broken afferim size yavrularim benim :)
Bu hafta bende istikrarlı olamadım ama hareket tavan sabah 7 den beri sokaklardayım yoldayım eve gidiyorumda hem kızım hem ben açız nasıl olcaksa yarın sabahda 5 de kalkıcam evdede işlerim var poofffff

Iyi canim zamanla bünye alisiyor valla inşallah verirsin güzelim hepberaber nice eksilereee inşallah
Oglus makarna ıstedıııı bende pişirdim hemde sslçalı ıkı kasık aldım napım agzımın suyu aktı kacsmak yok dedık ama napım dayanamadım heee neyse yarın telafı ederız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…