Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalar canlar :KK15:

yeniden bismillah diyerek listeye donuyorum insallah bu sefer basaririm artik kurban bayraminda 8 li hanelere gecmek istiyorum
ben ayrilik doneminde 95 olmusum esim kilo vermis 75 olmus:kızgın:
gelde sinir olma:KK14:

neyse an itibariyle kilom 93.3:KK59:

geleli anca bu kadar inebildim:olamaz:

herkese hayırlı cumalar canlar :KK15:

yeniden bismillah diyerek listeye donuyorum insallah bu sefer basaririm artik kurban bayraminda 8 li hanelere gecmek istiyorum
ben ayrilik doneminde 95 olmusum esim kilo vermis 75 olmus:kızgın:
gelde sinir olma:KK14:

neyse an itibariyle kilom 93.3:KK59:

geleli anca bu kadar inebildim:olamaz:
Yine yeniden hoşgeldin canım azmin daimi olsun.Hep birlikte güle oynaya vereceğiz inşallah bu kiloları...

Haftalık sporum 330 dakika ve kilom 103.6 wuhuuuu vermişim yaşasın :halay::halay::halay::halay::halay:

Masallah sana :) dun benim eski spor dk mi gordun dimi :KK53:

Ona yaklasan bir dayko dayko vardi gecende sadece burcuydu o sene.

Bu senede en cok yukselten nothinggg nothinggg ve sizsiniz :) cydnz la.

Bu arada cydnz in adinin ceyda oldugunu tahmin etmek zor degildi :KK53: cydnz= ceyda yada ceydanaz :KK53: tipki nhtylz= yeliz gibi :KK53:

Bu arada cydnz in adinin ceyda oldugunu tahmin etmek zor degildi :KK53: cydnz= ceyda yada ceydanaz :KK53: tipki nhtylz= yeliz gibi :KK53:
Teşekkür ederim bonusumm valla 18/03/20009 muş aktif zamanın valla sana patron dimeklee haklıyım :D :D :D Canım benim devam et bence dün yazılarda okudum neden motivasyonun düştü :( :( :( Sendin yaww bizi gazlıyann haydee haydee diyenn nolduu sanaa :KK42::KK42:

Ya bu dayko dayko nerde yani hic mi bir aksam girme firsati olmaz.

Eger girerde okursan sana bi kac cift lafim var bilesin.
Girmek istemese bile arada bir allahin selamini verir insan dimi? O kadar muhabbetimiz oldu helede benimle nankor insan sana azmi enerji verdim burdan az mi guldurdum seni :KK67:

Öldünmü kaldinmi ne bilim hayir bilsem bi fatiha okurum. Yaşın vardi ölmüste olabilirsin :KK67: tovbe ya rabbim ya sinirden şeydiyorum :KK14::KK53:

20 kilo veren basip gidiyo arkadas bu ne ya :ruh:

Bak DelyDoly DelyDoly ins senin sonunda boyle olmaz.
Bu topikte bir soz vardir " bonusun diline dusecegine lagima düş" diye :KK53:

Teşekkür ederim bonusumm valla 18/03/20009 muş aktif zamanın valla sana patron dimeklee haklıyım :KK70: :KK70: :KK70: Canım benim devam et bence dün yazılarda okudum neden motivasyonun düştü :KK43: :KK43: :KK43: Sendin yaww bizi gazlıyann haydee haydee diyenn nolduu sanaa :KK42::KK42:

Yasim ortaya cikacak lan dinazor oldugumu ogrenecekler 20009 ne demek allah seni napsin bilemedim :KK53: M.Ö. zaar

O bu topige geldigim zamanlardi 11 kilo verdim sonra ilaclar dogumlar falan.....

Spor olarak en son kucuge hamile olmadan once aktiftim. At gibi yuruyodum. 2.cocuktan sonra olan bunalimdan tam kurtulmus kendime gelmistimki oyle olmustu iste.

YENA YENA da 2009 dan. Asuman abla dafi abla yolcu falan 2011 de:sus:n sanirim.

çok yaratıcı olamadım isim konusunda :KK53::KK53:
ama sonu naz değil :D

Yasim ortaya cikacak lan dinazor oldugumu ogrenecekler 20009 ne demek allah seni napsin bilemedim :KK53: M.Ö. zaar

O bu topige geldigim zamanlardi 11 kilo verdim sonra ilaclar dogumlar falan.....

Spor olarak en son kucuge hamile olmadan once aktiftim. At gibi yuruyodum. 2.cocuktan sonra olan bunalimdan tam kurtulmus kendime gelmistimki oyle olmustu iste.

YENA YENA da 2009 dan. Asuman abla dafi abla yolcu falan 2011 de:sus:n sanirim.
:KK70::KK70::KK70::KK70: Allah seniii bonuscan sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :KK37::KK37::KK37:

Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum
Aleykum selamm canım oğlun nasıl oldu aklımız sende iyi misin.

bildirimde yapayım .
geçen ki listede yoktum sanırım gelmiycem demiştim ya :olamaz:

kilo : 92.1
ne güzel 8* li rakamlara düşmüştüm hastayken tabi su kaybıyıdı ama almasaydım iyiydi

sipor: 60*4 = 240 dk cık.

DelyDoly DelyDoly haftaya görüşürüz canım :spor: geçicem seni.
haftaya izinliyim evde takılıcam günde 2 saat spor yapıcam:halay::halay::halay:

Back
X