- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Hahahahhaha iyimiş bonuss yaa az gülmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahhaha iyimiş bonuss yaa az gülmedim
Yine yeniden hoşgeldin canım azmin daimi olsun.Hep birlikte güle oynaya vereceğiz inşallah bu kiloları...herkese hayırlı cumalar canlar
yeniden bismillah diyerek listeye donuyorum insallah bu sefer basaririm artik kurban bayraminda 8 li hanelere gecmek istiyorum
ben ayrilik doneminde 95 olmusum esim kilo vermis 75 olmus
gelde sinir olma
neyse an itibariyle kilom 93.3
geleli anca bu kadar inebildim![]()
Haftalık sporum 330 dakika ve kilom 103.6 wuhuuuu vermişim yaşasın![]()
Teşekkür ederim bonusumm valla 18/03/20009 muş aktif zamanın valla sana patron dimeklee haklıyım
Teşekkür ederim bonusumm valla 18/03/20009 muş aktif zamanın valla sana patron dimeklee haklıyım![]()
![]()
Canım benim devam et bence dün yazılarda okudum neden motivasyonun düştü
![]()
![]()
Sendin yaww bizi gazlıyann haydee haydee diyenn nolduu sanaa
![]()
çok yaratıcı olamadım isim konusunda
Yasim ortaya cikacak lan dinazor oldugumu ogrenecekler 20009 ne demek allah seni napsin bilemedimM.Ö. zaar
O bu topige geldigim zamanlardi 11 kilo verdim sonra ilaclar dogumlar falan.....
Spor olarak en son kucuge hamile olmadan once aktiftim. At gibi yuruyodum. 2.cocuktan sonra olan bunalimdan tam kurtulmus kendime gelmistimki oyle olmustu iste.
YENA da 2009 dan. Asuman abla dafi abla yolcu falan 2011 de
n sanirim.
inş hepimiz istediğimiz kiloya inerizde sadece muhabbet amaçlı gelirizElif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.
Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.
Aleykum selamm canım oğlun nasıl oldu aklımız sende iyi misin.Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum
Ayyyy aynennn kızz sadece muhabbete geliriz.Şöyle 65-70 felan kgcuklarlaa belkidee dahadaa azzz hadii inşallahhinş hepimiz istediğimiz kiloya inerizde sadece muhabbet amaçlı geliriz![]()
Yaaa beeen ?Elif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.
Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.