Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enemmmm hayyy maşallah genee iyisin dimekk günde 2 saat heee çok zalimsinbildirimde yapayım .
geçen ki listede yoktum sanırım gelmiycem demiştim ya
kilo : 92.1
ne güzel 8* li rakamlara düşmüştüm hastayken tabi su kaybıyıdı ama almasaydım iyiydi
sipor: 60*4 = 240 dk cık.
DelyDoly haftaya görüşürüz canım
geçicem seni.
haftaya izinliyim evde takılıcam günde 2 saat spor yapıcam![]()
hayırlı cumalar :))Bu gün cuma mıısizden öğreniyorum cuma olduğunu ben perşembe zanediyorduum iyiki sabah tartışmışım
Hayırlı cumalar o zaman![]()
Enemmmm hayyy maşallah genee iyisin dimekk günde 2 saat heee çok zalimsin![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin esracım
Enemmmm hayyy maşallah genee iyisin dimekk günde 2 saat heee çok zalimsin![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı cumalar :))
ay bir an ödüm patladı cuma değil diye![]()
![]()
Ohhh ohhhh hayy maşallahhh canımm benim bende napsam kii acepivett![]()
sabah 1 , akşam 1 saat yürüyüş
bazen 1 saat yürüyüp senin attığın videolardan yaparım
Yaaa beeen ?
Sağolasın birtanemm hep birlikte inşallah vereceğiz kiloları sende az koşturmuyosun kızz sende de sarkma olmaz benceGünaydın azim böcüklerim
Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii![]()
Vayy bee fridam o ne guzel rakam oyle 120 lerden sonra dimiKilo bildirimi şeyitiyim o zaman
98.8
Yok canım çok sarktım çok amaaaan napıyım takmıyorum incelmemden memnunum yaniiiSağolasın birtanemm hep birlikte inşallah vereceğiz kiloları sende az koşturmuyosun kızz sende de sarkma olmaz bence![]()
Hayırlı cumaların olsun canımm hayy maşallah valla tebrik ederim.Darısı başımaa inşallah bir daha verdiklerini geri almazsın canımmHayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Ama maşallah canım 22 kg vermişssin anladığım kadarıylaa o da az değil seni tebrik ediyorum..Yok canım çok sarktım çok amaaaan napıyım takmıyorum incelmemden memnunum yaniii
Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Evet bebeğem desteklerinizle Allah razı olsun geçen hafta bayağı gerildim 100 ü görmiyim diye dün koşturmadan bişey yiyemedim sonuç buVayy bee fridam o ne guzel rakam oyle 120 lerden sonra dimi
Bize cumayi sorgulattin he bi an bende dusundum bizmi yanlis biliyoruz diye
Derin bak sende bir sure sonra beyle olucan.
OGULCUKLARIM hayrisim sende ins.
22 kilodan fazla verdin dimi bu deli yanlis hesapladiEvet bebeğem desteklerinizle Allah razı olsun geçen hafta bayağı gerildim 100 ü görmiyim diye dün koşturmadan bişey yiyemedim sonuç bu
Yok canım 36 kilo verdim hatda 37 işteeeAma maşallah canım 22 kg vermişssin anladığım kadarıylaa o da az değil seni tebrik ediyorum..![]()
Kızz 120 ile başladıı demedin miydii ondan öyle şeyy ettim ben22 kilodan fazla verdin dimi bu deli yanlis hesapladi![]()