Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirimde yapayım .
geçen ki listede yoktum sanırım gelmiycem demiştim ya :olamaz:

kilo : 92.1
ne güzel 8* li rakamlara düşmüştüm hastayken tabi su kaybıyıdı ama almasaydım iyiydi

sipor: 60*4 = 240 dk cık.

DelyDoly DelyDoly haftaya görüşürüz canım :spor: geçicem seni.
haftaya izinliyim evde takılıcam günde 2 saat spor yapıcam:halay::halay::halay:
Enemmmm hayyy maşallah genee iyisin dimekk günde 2 saat heee çok zalimsin :D :D :D :D

Enemmmm hayyy maşallah genee iyisin dimekk günde 2 saat heee çok zalimsin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hayırlı cumalar :))

ay bir an ödüm patladı cuma değil diye :KK70: :KK70:

Günaydın azim böcüklerim:KK200::KK200:

Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii :KK15::KK15:

Günaydın azim böcüklerim:KK200::KK200:

Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii :KK15::KK15:
Sağolasın birtanemm hep birlikte inşallah vereceğiz kiloları sende az koşturmuyosun kızz sende de sarkma olmaz bence :KK15:

Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Hayırlı cumaların olsun canımm hayy maşallah valla tebrik ederim.Darısı başımaa inşallah bir daha verdiklerini geri almazsın canımm :KK15::KK15::KK15:

Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim

Artik gidemen sen demirbaşsin burda.
Ablaydin citir oldun sana asu diycem artik :KK53:

Yenaya fridaya abla dedigim gun sagada asu diycem :KK59:

Vayy bee fridam o ne guzel rakam oyle 120 lerden sonra dimi :KK200:

Bize cumayi sorgulattin he bi an bende dusundum bizmi yanlis biliyoruz diye :KK53:

Derin Derin bak sende bir sure sonra beyle olucan.

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayrisim sende ins.
Evet bebeğem desteklerinizle Allah razı olsun geçen hafta bayağı gerildim 100 ü görmiyim diye dün koşturmadan bişey yiyemedim sonuç bu

Back
X