Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada YENA farsça ve zazaca geliyorum demek..yerimseniben

BEYZUS ben geldim sen kaçtın ..
Nüçün..:)

Aaaaa İzmirdensin..

KAç kilosun,ikamet neresi..?

ha bu arada hoşgeldin..
:roflol:

bu yazdıklarını kast etmiştim işte ben de. izmiri biraz da bu yüzden seviyorum, insanları sebebiyle:) sayfa kapanır mı ki sırf bu yüzden? tartışmadık ki ama yakaydirigubbakcemile5

dediğin duyarlılık bende de mevcut yena'cım, o yüzden kime ne haksızlık yapılırsa ben orada ateşle düşüncelerimi söylerim, bu yüzden kürt, alevi, hatta eşcinsel sanan bile olur beni:))) hımm savunuyorsa bu da öyle demek ki derler:) bence insan yanındakini de görmeli, sadece kendi o kitleye dahil olduğunda savunuyorsa orada bir yapaylık var gibi gelir... aynı şekilde memur eyleminde de kalbim memurlarlaydı, halbuki banane aman diyebilirdim. memur olma ihtimalim yok gibi:) neyse yetsin bugünlük çok yoruldum ve üzüldüm... güneşli güzel günlere...

Son düzenleme:

Gördüm ben seni üstünü değiştirirken..:jeyyar:

Şaka bi yana çok zor olmalı yaşadıkların..Umarım kısa sürede atlatırsın..

Ne kadar sürüyormuşş...?

Bende yatsam iyi olucak..Benim kızım hala uyanık..

Ama babanın suçu,şu çirkin vampir edwırd'ın yeni filmini getirmiş baba kız izliyorlar..

Çiğdem,kola eşliğinde..

Sizleri öpüyorum..ıyi geceler diliyorum..

Gördüm ben seni üstünü değiştirirken..:jeyyar:

Şaka bi yana çok zor olmalı yaşadıkların..Umarım kısa sürede atlatırsın..

Ne kadar sürüyormuşş...?

Sağol canım...Ne kadar süreceği kişiye göre değişiyormuş.Aslında adet görmeye devam ediyorum (ilaçla tabii) Fakat ilaç bittiğinde 7 gün ara veriliyor.Yenacığım işte bu arada kalan 7 gün yanıyorum.Çok farklı bir yanma hissi.Ortamı değil tenini çok sıcak hissediyorsun kendi tenin fazla geliyor.Allah başka elem keder vermesin ama zor gerçekten.
Aslında ilaç kullanıp uzatmak taraftarı değilim ama malum menapozda kalsiyum kaybı başlıyor.Kullandığım hypotiroidi ilacıda kalsiyum kaybını hızlandırıyor.Bu kayıp dönemini ertelemeye çalışıyorum.Umarım işe yarar ama kol bacak ağrılarım başladı bile.
Bak bak orta yaşlılar gibi konuşuyorum.Aslen gencim,güzelim saçlarıda kestirdim bir 10 yaş daha azaldım.Bide zayıflayabilsem öf öf öf...Bu gece narsizmin dibine vurdum ha..ama menapozda normaldir değil mi...Adamcağızımda andropozda.O çalıyor ben oynuyorum.Ev BKM mutfağı gibi......:roflol::roflol::roflol::roflol:

çıtır adayları günaydın..
bu sabah bir greyfurt suyu 10 dk. sonrada elma sirkesi bal ılık su içtim tıkandım hala birşey yiyemedim canım istemiyor sade çay içiyorum ve malum dönemdeyim geçen gün bayram dan kalan çikolatalardan 3 tane yedim başkada tatlı krizi olmadı çok şükür ...

ıbrahim Saraçoğlundan Zayıflatan Kürler
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor. Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu’nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Beyaz Lahana – Maydanoz- Limon Kürü

Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur. Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı tercih etmelisin. Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, amaca uygun değildir. Maydanozlar taze, sararmamıs ve de küçük yapraklı olmalıdır. ıri yapraklı olan maydanozlar amaca uygun değildir. Onlar sadece gösterişlidir.
Bu kürü uygularken tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir. Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne kadar güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır. Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar.
Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin. Ancak tabii ki abur cubur yememek kaydıyla.
Kürün hazırlanışı

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. ıçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.
Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 20-25 adettir. Maydanozların gövde sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir.

çok eringeçim yapabilirsem bunu denemeyi düşünüyorum..isteyenler netten de araştırsın diye burayada koydum.. yazması benden denemesi sizden

günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR]

canım günaydın, bu kür gerçekten işe yarıyor.Benim komşum yaptı.Gerçekten görünce inanamadım.120 kg.lık kadın 85'lere düşmüştü.
opuyorumnanaktan

Günaydın kıslarrrr,
yarın tartı günü......

tursari şimdi nasılsın arkadaşım geçti mi ağrıların?

Hiçmi fire vermezsin arkadaş..
Süpersin..[/B]

[/B]
sağol arkadaşım..
valla hiiiç bozmuyommmm inadım inatttttttttttt
zafer benim olcekkkkkkk :lepi:

canım bu kürü çok söylüyolar paylaşım için sağol...opuyorumnanaktan

canım günaydın, bu kür gerçekten işe yarıyor.Benim komşum yaptı.Gerçekten görünce inanamadım.120 kg.lık kadın 85'lere düşmüştü.
opuyorumnanaktan
:1shok::1shok:
sırf bunu mu yapmış? ne kadar zamanda vermiş yaaaa?
bak heyecan bastı beni şimdi...CADIARZU

abla son ana kadar senin farklı bişey söyleme ihtimalini düşünerek kesin konuşmadım zaten dikkat edersen. takılma diyorsun ama bu eğer benim tahmin ettiğim şekilde olsaydı takılmamak mümkün olmazdı. sebeplerini de önceki mesajlarda açıkladım. bi tek o lafa takılmışsın diyorsun ama diğer dediklerine zaten katılıyorum ki. konu uzadı çünkü ben eğer öyleyse çok üzülürüm dermem üzerine tursari den başlayarak görüşler gelmeye başladı, bu benim elimde olan bir şey değildi. zaten doluyduk sanırım bu konuda ve öfkemizi dile getirdik, zaten sana özel bir konuşma yapmadık geneldi. özellikle bana cevap yazar gibi değil de benim gibi başkalarının da o kelimeyi merak etmesini isterdim objektif bir şekilde, ama evet bana cevap oldu teşekkür ederim. düşündüğüm gibi olmadığına sevindim.

madem öle konu burada kapandı... haa ben ırkçı düşüncelere karşı çıkarım, (ki burada yokmuş açıklandı) ama bu demek değil ki ben vatanımı sevmem, her şeyi göze almam... turkbayragiturkbayragi

Günaydın,bugün tartıldım dayanamdım..

yarın artık söylemem,kilom 96..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…