gerçek müslüman asla dil din ırk renk ayırd etmez. yerimseniben
merhaba kızlar bende sizdenim deli gibi spor yapıyorum diyet yapıyorum ama çok zor gidiyor bu kilolar sizin aranızda sadoloz sakızını deneyen varmı ben tereddüt ediyorum denemekle deneyen varsa cevaplarınızı bekliyorum
Canım,yurdusum farklı bişey dememiştir kanımca..
ısrarla kendisinin bir şeyler söylemesini bekliyorum inanmak istemiyorum. öyleyse de benim de nokta noktalı kuracağım cümleler olacak. çünkü nazist bir şekilde terörün değil de bir ırkın sonu gelsin isteniyorsa görmezden gelemem:1no2:
Çoğunluk tarafından kürt veya alevi oldukları için zaten yadırganılıyor..Ön yargı almış başını gidiyor..Potansiyel terörist gözüyle bakılıyor.. Ben dünde üstü kapalı bu konuya değinmiştim..
Feci kaygılarım var..Çünkü ben şişko olduğum kadar:roflol: memleket meselelerine duyarlı bir anneyim iki çocuğum var..Daha geçende çanakkalede kürtlerin yaşadığı mahalle taşlandı..
Tıpkı maraşta alevilere yapılanlar gibi..
Benim tek inandığım ve savunduğum eğer gerçekten bu savaşın bitmesi istenseydi biterdi..
Ayrıca bu güzel ülkede ön yargılar bitmediği sürece düze çıkıcağımızı sanmıyorum..
Yıllar önce işe giderken serviste okuduğum bir kitap yüzünden,az kalsın güme gidiyodum..:))
Musa Anter, okuyodum..Daha sonra Diyarbakırda bir sokakta öldürüldü..
Neden bu kitabı okuyomuşum..? Kimlik kontrolünde bana sorulan soru vs. vs.
Güneşli güzel günler göreceğimize inanalım..ınşallah sayfamız kapanmaz..:))
BEYZUS ben geldim sen kaçtın ..
Nüçün..:)
Buradayım canımmmmmm...Bir şeyler yazmanızı bekliyordum.Bu arada fena halde menapozlardayım.Aniden sıcaklar basıyor.Gidip üstümü değiştirdim o arada pc açıktı canım.Şimdi geldim burdayım,aranızdayım.
Gördüm ben seni üstünü değiştirirken..:jeyyar:
Şaka bi yana çok zor olmalı yaşadıkların..Umarım kısa sürede atlatırsın..
Ne kadar sürüyormuşş...?
canım günaydın, bu kür gerçekten işe yarıyor.Benim komşum yaptı.Gerçekten görünce inanamadım.120 kg.lık kadın 85'lere düşmüştü.İbrahim Saraçoğlundan Zayıflatan Kürler
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor. Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Beyaz Lahana – Maydanoz- Limon Kürü
Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur. Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı tercih etmelisin. Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, amaca uygun değildir. Maydanozlar taze, sararmamıs ve de küçük yapraklı olmalıdır. İri yapraklı olan maydanozlar amaca uygun değildir. Onlar sadece gösterişlidir.
Bu kürü uygularken tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir. Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne kadar güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır. Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar.
Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin. Ancak tabii ki abur cubur yememek kaydıyla.
Kürün hazırlanışı
Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.
Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 20-25 adettir. Maydanozların gövde sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir.
çok eringeçim yapabilirsem bunu denemeyi düşünüyorum..isteyenler netten de araştırsın diye burayada koydum.. yazması benden denemesi sizden
tursari şimdi nasılsın arkadaşım geçti mi ağrıların?canım çok sağol varsa devamlı olan bir başağrın mutlaka anlarsın 24 saa gec gündüz ağrıdı valla yeni hafifldi akannehirbişeye sıkılıpda üzülmedim ama başladı birden ağrı regl olduğumdandır gerçi iki gün oldu ama kaydirigubbakcemile3 dahayeni aklına geldi başımın ağrıması gerektiği herhalde kaydirigubbakcemile3
ybikaç doktor migren demişti ama ben migren olduğunu düşünmüyorum çünkü herzaman olmuyor regl dönminde bu oluyor ama bazen regl olmadanda olabiliyor ama migren igibi şiddetli bir ağrı nefs alırken hareket edrken bile ağrı şiddetlniyor gecede uyutmadı bazen mide bulantısı falanda yapıyor dün akşam bu saatlerde başladı daha şimdi yeni yeni geçiyor :bbo:
[/COLOR][/I][/B]
sağol arkadaşım..Hiçmi fire vermezsin arkadaş..
Süpersin..[/B]
[/B]
canım bu kürü çok söylüyolar paylaşım için sağol...opuyorumnanaktanİbrahim Saraçoğlundan Zayıflatan Kürler
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor. Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Beyaz Lahana – Maydanoz- Limon Kürü
Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur. Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı tercih etmelisin. Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, amaca uygun değildir. Maydanozlar taze, sararmamıs ve de küçük yapraklı olmalıdır. İri yapraklı olan maydanozlar amaca uygun değildir. Onlar sadece gösterişlidir.
Bu kürü uygularken tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir. Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne kadar güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır. Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar.
Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin. Ancak tabii ki abur cubur yememek kaydıyla.
Kürün hazırlanışı
Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.
Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 20-25 adettir. Maydanozların gövde sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir.
çok eringeçim yapabilirsem bunu denemeyi düşünüyorum..isteyenler netten de araştırsın diye burayada koydum.. yazması benden denemesi sizden
:1shok::1shok:canım günaydın, bu kür gerçekten işe yarıyor.Benim komşum yaptı.Gerçekten görünce inanamadım.120 kg.lık kadın 85'lere düşmüştü.
opuyorumnanaktan
günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR]
Günaydın,bugün tartıldım dayanamdım..
yarın artık söylemem,likom 96..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?