sanıırm hani monotoflu saldırı yapılmıştı minübüse .. orda yanan bir gnç kız vardıahahah ablam tamam beğendim ne bileyim o kadar içerlediğini ben:))) hem ben beğenirsem asıl kıskanman lazım değil mi bak ne güzel alıcı gözüyle bakmıyom:))))
"YURDUSUM kullanıcısından alıntı
nursena'm akşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım."
bu soruya cevap alırsam çok rahatlayacağım ablacım o yüzden tekrar soruyorum... :uhm:
sanıırm hani monotoflu saldırı yapılmıştı minübüse .. orda yanan bir gnç kız vardı
dün yaşamını yitirdi :a015:
allah rahmet eylesin
benim tek temennim bu topraklarda herkes barış içinde yaşasın inşallah...
baba tarafından dedesi kürt, babanesi türk olan (anne tarafım da türk) biri olarak benim temennim de o. üstelik dedem de katipti, kaç yıl önceki mektupları elimde, nefis bir türkçeyle yazılmış, babama türkçe öğretmiş, kürtçe bilmez mesela babam,kürt asla demez kendine, ki dese ne olacak o da ayrı mevzu.. bize de ırkçılık aşılamamış, öyle ki ben taa lisede bizim soyumuzda kürt olduğunu öğrendim, haberim bile yoktu, çünkü babam bize milletlerden değil insanlardan bahsederdi. zulmü kim yaparsa ona küfrederdik... burada da küfredilmesi, kızılması gereken pkk dır, terördür, ama milletlere mal edilirse olayların sonu iyice kötüleşir, üstelik de haksızlık yapılmış olur ve atatürkçü olduğu, terörü kınadığı halde birileri kürt olduğu için yadırganırsa durduk yere insanlar sempatizanlığa sürüklenir...
vereliniortakŞeniz
canım çok sağol varsa devamlı olan bir başağrın mutlaka anlarsın 24 saa gec gündüz ağrıdı valla yeni hafifldi akannehirbişeye sıkılıpda üzülmedim ama başladı birden ağrı regl olduğumdandır gerçi iki gün oldu ama kaydirigubbakcemile3 dahayeni aklına geldi başımın ağrıması gerektiği herhalde kaydirigubbakcemile3canımmm geçmiş olsun migrenmi var sende yoksa bişeyemi üzüldün kıss inş geçer ne zordur başağrısı bilirim acil şifalar olsunn:Saruboceq:
ybikaç doktor migren demişti ama ben migren olduğunu düşünmüyorum çünkü herzaman olmuyor regl dönminde bu oluyor ama bazen regl olmadanda olabiliyor ama migren igibi şiddetli bir ağrı nefs alırken hareket edrken bile ağrı şiddetlniyor gecede uyutmadı bazen mide bulantısı falanda yapıyor dün akşam bu saatlerde başladı daha şimdi yeni yeni geçiyor :bbo:tursari bacım neyin var migren filan gibi bişi mi? yoksa uykusuz mu kaldın bacım?
yok anacım ben öyle katı kurallı dyetler uygulamıyorum yediklerm bana yetiyor kilo vermemede yetiyorki zayıflıyorum yavaş yavaş :lepi:zamanla midemde bende alıştım diyetle yaşamayahihoyyyt bu arada hoşgeldin:lepi:tusarı gecmıs olsun canım o agrıyı bılırım aclıktan olmasın sakın sıcak bıseyler ıc canım tekrar gecmıs olsun
kızlar cekın su agızlara fermuarı yahu yedınız yedıgınız kadar yeter gariii
beyzus ahanda bı bıber de ben gonderıyom sana, 89 olmusun gorunce amanınnn ne gusell dedımmm
cuma gorusuruzzzzzz :))))
Allah bizim aramıza fitne sokanların belasını versn. bu kadar net konuşuyorum çünkü benim eşiminde annnesi ve bazı akrabaları kürt mardinliler aralarında yaşayan ve onları tanıyan biri olarak söylüyorum çanakkalede şehitlikte akrabaları eşimin büyük dayıları amcaları var çok değil iki nesil öncesinden sözediyorum.ne çabuk unuttuk bütün bunları. nasıl dış güçlerin bizim gibi güçlü bir geçmişi olan bir milleti kandırmasına bazı sütü bozukların çıkıpta bu ülkeyi çorba kazanı gibi kaynatmasına nasıl müsade ediyoruz anlamıyorum.koca koca çınarları deviren göze görülmeyecek kadar küçük böcekler değilmidir.onuda geçtim her şehit haberinde oturup 80 yaşında insanlar ağlıyorlar bu insanların kökenleride aynı asla demiyorlar biz kürtüz biz arabız biz türküz kim olursa olsun hangi ırktan olursa olsun şehitlerimize ağlıyorlar ve teröre lanet ediyorlar.biz kültürümüzün zenginliği ile varolmuş bir ülkeyiz bu çınarı içten içe kemiren böcekleide temizlemesini bilir bu millet geçmişte olduğu gibiturkbayragiturkbayragiturkbayragi aramıza fitne sokan bizi birbirimize kırdıranlara Allah lanet etsin.her seferinde kürtleri savunuyorum diye ortaya çıkıp kürtere şöyle yapılıyor böyle yapılıyor diye korumaya çalışıp aynı konuyu ısıtıp ısıtp ortaya koyanlarda ayrımcılık yapanların en önünde bayrak tutanlarıdır hele şu dönemde bu kadar özel davranılırken birşeyler iyi olsun diye . bunu bütün kalbimle dua ediyorum:Saruboceq: Allah bu milletin arasında nifak tohumları ekenlere Lanet etsin:Saruboceq:biz toprağa ekilmiş farklı tohumlar olsakta tarlamız aynıbaba tarafından dedesi kürt, babanesi türk olan (anne tarafım da türk) biri olarak benim temennim de o. üstelik dedem de katipti, kaç yıl önceki mektupları elimde, nefis bir türkçeyle yazılmış, babama türkçe öğretmiş, kürtçe bilmez mesela babam,kürt asla demez kendine, ki dese ne olacak o da ayrı mevzu.. bize de ırkçılık aşılamamış, öyle ki ben taa lisede bizim soyumuzda kürt olduğunu öğrendim, haberim bile yoktu, çünkü babam bize milletlerden değil insanlardan bahsederdi. zulmü kim yaparsa ona küfrederdik... burada da küfredilmesi, kızılması gereken pkk dır, terördür, ama milletlere mal edilirse olayların sonu iyice kötüleşir, üstelik de haksızlık yapılmış olur ve atatürkçü olduğu, terörü kınadığı halde birileri kürt olduğu için yadırganırsa durduk yere insanlar sempatizanlığa sürüklenir...
Allah bizim aramıza fitne sokanların belasını versn. bu kadar net konuşuyorum çünkü benim eşiminde annnesi ve bazı akrabaları kürt mardinliler aralarında yaşayan ve onları tanıyan biri olarak söylüyorum çanakkalede şehitlikte akrabaları eşimin büyük dayıları amcaları var çok değil iki nesil öncesinden sözediyorum.ne çabuk unuttuk bütün bunları. nasıl dış güçlerin bizim gibi güçlü bir geçmişi olan bir milleti kandırmasına bazı sütü bozukların çıkıpta bu ülkeyi çorba kazanı gibi kaynatmasına nasıl müsade ediyoruz anlamıyorum.koca koca çınarları deviren göze görülmeyecek kadar küçük böcekler değilmidir.onuda geçtim her şehit haberinde oturup 80 yaşında insanlar ağlıyorlar bu insanların kökenleride aynı asla demiyorlar biz kürtüz biz arabız biz türküz kim olursa olsun hangi ırktan olursa olsun şehitlerimize ağlıyorlar ve teröre lanet ediyorlar.biz kültürümüzün zenginliği ile varolmuş bir ülkeyiz bu çınarı içten içe kemiren böcekleide temizlemesini bilir bu millet geçmişte olduğu gibiturkbayragiturkbayragiturkbayragi aramıza fitne sokan bizi birbirimize kırdıranlara Allah lanet etsin.her seferinde kürtleri savunuyorum diye ortaya çıkıp kürtere şöyle yapılıyor böyle yapılıyor diye korumaya çalışıp aynı konuyu ısıtıp ısıtp ortaya koyanlarda ayrımcılık yapanların en önünde bayrak tutanlarıdır hele şu dönemde bu kadar özel davranılırken birşeyler iyi olsun diye . bunu bütün kalbimle dua ediyorum:Saruboceq: Allah bu milletin arasında nifak tohumları ekenlere Lanet etsin:Saruboceq:biz toprağa ekilmiş farklı tohumlar olsakta tarlamız aynı
katılıyorum canım elbette... tabii bazı noktalarda farklar var. kürtlere karşı yapılan haksızlıklar vardır, yok demek fazla iyimserlik olur en basiti hepsini pkk lı sayıp "pis kürtler" falan demek bile buna bir örnektir. o yüzden kürtlere yapılan haksızlıklardan bahsetmeyelim demek doğru olmaz.. alevi falan değilim ama aleviler için de aynı şeyi düşünüyorum mesela. elbette haksızlıklardan söz edilecek. ama terör bambaşka bir şey, tasvip edilmesi imkansız bişey. dediğin gibi yakın tarih ne çabuk unutuldu? omuz omuza yapılan savaşlar, yanyana mezarda yatan türk kürt laz çerkez şehitler ne ara unutuldu yazık valla....
Tursari bebeğim, geçmiş olsun canım....
Regl döneminden olabilir baş ağrın hayatım.Bu dönemde tüm vücut ödem yaparken kafa içide ödem yapıp ağrıya neden olabiliyormuş.Bol bol su içip ödemi atmayı denesen belki faydası olur.Allah sağlık sıhhat versin canım......Öpüyorum....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
dün bu bombanın fitilini ateşleyenler ne istiyrsa bugünde amaç değişmemiştir bence. sadece bu ülkenin gelişerek hakettiği konuma gelmesini istemeyenlerdir bu nifak tohumlarını aramıza serpenler.yaşım daha genç olmasına rağmen şunu farkedebiliyorum bu ülkede ne zaman gelişmeye yönelik iyi bişeyler olsa ya kürt ya alevi yada başka milletimizce asla sorun olmayacak kardeşçesenelerdir iç içe yaşadığımız haldesorun haline getirilmeyen ama ne hikmetse sorun sorun diye kafamıza kazınmaya çalışan şeyler birden hortluyor. ben doğduğumdan beri var bu problem ama ne hikmetse aşılamadı. ne baadireler atlattı bu millet ama bunları bi türlü çözemedi.kürt demek pkk değildir tabiki asla hemde pkk içerisine TC vatandaşı olmayan ne kadar çok insan olduğunu medyada da defalarca açıklamıştır.neyse ben bu konuyu kaptmak istiyorum benim vicdanım bu ülkede rahat yaşamama sebep olan Atalarıma karşı inanın sızlıyor. bu saçma konular yüzünden utanıyorum. bir müslüman olarak yarın ahirette Benim dedelerim bana sorsun yanlış bişey söylerm diye korkup kırılmalarınıda isetmiyorum. ÇünküAllah YOLUNDA ÖLDÜRÜLENLERE ÖLÜ DEMEYıN! BıLAKıS ONLAR DıRıDıR; FAKAT SıZ BUNU ANLAYAMAZSINIZ. BAKARA 154 ŞEHıTLER ÖLMEZ.......
dün bu bombanın fitilini ateşleyenler ne istiyrsa bugünde amaç değişmemiştir bence. sadece bu ülkenin gelişerek hakettiği konuma gelmesini istemeyenlerdir bu nifak tohumlarını aramıza serpenler.yaşım daha genç olmasına rağmen şunu farkedebiliyorum bu ülkede ne zaman gelişmeye yönelik iyi bişeyler olsa ya kürt ya alevi yada başka milletimizce asla sorun olmayacak kardeşçesenelerdir iç içe yaşadığımız haldesorun haline getirilmeyen ama ne hikmetse sorun sorun diye kafamıza kazınmaya çalışan şeyler birden hortluyor. ben doğduğumdan beri var bu problem ama ne hikmetse aşılamadı. ne baadireler atlattı bu millet ama bunları bi türlü çözemedi.kürt demek pkk değildir tabiki asla hemde pkk içerisine TC vatandaşı olmayan ne kadar çok insan olduğunu medyada da defalarca açıklamıştır.neyse ben bu konuyu kaptmak istiyorum benim vicdanım bu ülkede rahat yaşamama sebep olan Atalarıma karşı inanın sızlıyor. bu saçma konular yüzünden utanıyorum. bir müslüman olarak yarın ahirette Benim dedelerim bana sorsun yanlış bişey söylerm diye korkup kırılmalarınıda isetmiyorum. ÇünküAllah YOLUNDA ÖLDÜRÜLENLERE ÖLÜ DEMEYİN! BİLAKİS ONLAR DİRİDİR; FAKAT SİZ BUNU ANLAYAMAZSINIZ. BAKARA 154 ŞEHİTLER ÖLMEZ.......
farklı bir şeyleri savunuyormuşuz gibi gözükmesini istemem çünkü söylediklerine katılıyorum daha önce de belirttim. tek katılmadığım "sorunlar sunidir, aslında yoktur" anlamında yazdıkların. diri diri aleviler yakıldı bu ülkede... sorunları yok saymak da işleri çözmez. ama art niyetlilerin kışkırtmalarını kast etmiyorum tabi ki. neyse zaten bu konuları konuşmanın yeri değil burası. ben sadece eğer yurduşum, "bütün k.... nın sonu gelir inşallah" derken kürtleri kastettiyse bunun çok yanlış olduğunu belirtmek istemiştim, çünkü tıpkı eşin gibi benim de baba tarafımda kürt akrabalar var ve pkk ya lanet etmelerine rağmen böyle sözler onları yaralar. ırkçılığın her türlüsü benim gözümde birdir. şehitlerimize tekrar allahtan rahmet diliyorum. ben kürt değilim kendime hiç bir zaman da kürt demedim tek kelime kürtçe bile bilmem. bunun da tekrar altını çiziyorum...
gerçek müslüman asla dil din ırk renk ayırd etmez. yerimseniben
bendeee geldımmmmmmmmmmm
bugun basladımm dıyete bı zayıflıcam bı zayıflıcamkı hepınz sasacaksınız
heryerım ayrı bı dunya oldu evlendıgımden bu yana sankı bı manken yutmusum o kadar yanı bı de ustune dogum hamıleleık ohh oldumu sana 92.2 hele daha da alıyom ama artıkkk bıtttııııııııııııııııııııııı
yazada pikini gıymezsem bana da ozlem demesınlerrr
optum hepınızııı
süper yaa modundasınız gene güldürdünüz beni ölüyom baş ağrısındanaman derdime bir çareee ya bitürlü geçmiyor dünden beri gözümde yerinde çıkacak gibi ilaçta aldım banamısın demedi neyse öptm hepinizi bilg bakamıyordun
bugünkü menü
2 dilim kepek ekmek, 1 peynir, domates,salatalık,çay
ton balıklı salata
ara öğün şimdi 1 elma yiyom ...
akşama nohut yemeği var etsiz 8 kaşık yerim,yarım kase yoğurt biraz da salata yiycem
ara:2 mandalina ile günü kapatırım...
biliyorum canım serap'ı diyosun.. ben onu yazmıştım zaten üzüldüm diye. benim merak ettiğim "allah bu k.... nın sonunu getirsin" dediği etnik bir köken mi? . umarım farklı bişeydir...
baba tarafından dedesi kürt, babanesi türk olan (anne tarafım da türk) biri olarak benim temennim de o. üstelik dedem de katipti, kaç yıl önceki mektupları elimde, nefis bir türkçeyle yazılmış, babama türkçe öğretmiş, kürtçe bilmez mesela babam,kürt asla demez kendine, ki dese ne olacak o da ayrı mevzu.. bize de ırkçılık aşılamamış, öyle ki ben taa lisede bizim soyumuzda kürt olduğunu öğrendim, haberim bile yoktu, çünkü babam bize milletlerden değil insanlardan bahsederdi. zulmü kim yaparsa ona küfrederdik... burada da küfredilmesi, kızılması gereken pkk dır, terördür, ama milletlere mal edilirse olayların sonu iyice kötüleşir, üstelik de haksızlık yapılmış olur ve atatürkçü olduğu, terörü kınadığı halde birileri kürt olduğu için yadırganırsa durduk yere insanlar sempatizanlığa sürüklenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?