Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın azim böcüklerim:KK200::KK200:

Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii :KK15::KK15:
inş hepimiz frida:KK200:

tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım

Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Sağol adaşım öpüyorum :KK200:

Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim

38 kilo oluyo toplamda eger dogru hesapladiysam :oha: agzini kapat bonus :oha:

inş hepimiz frida:KK200:

tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım
Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedim :D :D :D Çocuk gül güll öldüüü :D :D :D Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee :KK53::KK53::KK53:

Kollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil :KK70:
Sağolasın canım ben şu Jilian Michale yaptıgı dambıllı hareketleri ve hepsini yapıyorum.Onu izleyip inşallah iyi bir şekilde de devam ederim. Uyardığın için çokk teşekkür ederimm :KK15::KK15::KK15::KK15:

Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedim :KK70: :KK70: :KK70: Çocuk gül güll öldüüü :KK70: :KK70: :KK70: Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee :KK53::KK53::KK53:
bayanlarda en fazla 2 diye biliyorum canım
3 le yapma bence kaslı kaslı dolanmayalım ortalıkla :D :D :D

Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedim :KK70: :KK70: :KK70: Çocuk gül güll öldüüü :KK70: :KK70: :KK70: Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee :KK53::KK53::KK53:

:oha::oha::oha: isin ehli degiliz ama hep duydugumuz sey bu fazla kiloyla agirlik calisilmaz. Ablam spoe salonuna gitti 1,5 yil duzenli. Son zamanlarda agirlik kullandi ki bizim gibi degildi kilosu.
Kilolu insan baslangicta kendi agirliginda calissa en iyisi.

bayanlarda en fazla 2 diye biliyorum canım
3 le yapma bence kaslı kaslı dolanmayalım ortalıkla :KK70: :KK70: :KK70:
indir.webp

Böyleee hahahhaa :D :D :D Yapmıyımm kızz barii o zamann alayım kendime :KK49::KK49::KK49:

:oha::oha::oha: isin ehli degiliz ama hep duydugumuz sey bu fazla kiloyla agirlik calisilmaz. Ablam spoe salonuna gitti 1,5 yil duzenli. Son zamanlarda agirlik kullandi ki bizim gibi degildi kilosu.
Kilolu insan baslangicta kendi agirliginda calissa en iyisi.
Anladım canım sağolasınn o zaman ben tez elden kendime küçük yada sorup denk bir ağırlık alayım

Back
X