Hayriyecim geçmiş olsun
Hayırlı güzel sonuç alırsın inşallah
Olumsuz düşünme önemli birsey yoktur canım benim
YENA
cım sevgili kayinvalidecigin gelini evde mi işte mi haberi yok bir de çocukları neden gondermedin diye hesap soruyor demek şuursuzca :)
Hepsi aynı bu modellerin takma kafana
aynen asucum... Şuursuzluk zaar başka açıklaması yok :)
Senin yoğunluğun devam ediyor sanırım... Kolay gelsin tatlım..
ya şu insanları anlamak gerçekten mümkün değil toplu bır organizasyon yapılmış olsa neyse haberin olmadığı halde çocukları göndermdn diye tripler..ne kadar mantıksiz bır davranış güzel bır dille söylenmis olsa seninde canın sıkılmaz.ama bu yaşanılan şeyler gelip geçici şeyler inan can sıkmaya degmiyor biz saatlerce kafamızi taktığımızla kalıyoruz.
evet haklısın ama ister istemez o an etkileniyorum... İyi tarafı daha kısa sürüyor artık üzülmem. :)
Senin de sorunların hallolur inşş.
Masallah burasi cok hareketli..
Size yetisebilir miyim bilemiyorum.
Bir de herkes birbirini taniyor uzun sürede..
Bugün güne limonlu 9'lu cay ile baslayabildigim icin gurur duyuyorum daha önce de yazdigim gibi bitki caylari yesil cay icmekte cok zorlaniyorum istahim kesilsin diye öyle baslayim dedim.
Zencefilli yesilcay yapip termosa koyucam bugün bakalim sekerli siyah cayimdan kurtaracak mi beni
Iki dilim siyah ekmek ile kahvalti da basarili benim icin Bugün daha ekmek yememek icin zorlayacagim.
Bugün itibari ile 102.4 olmusum moralim yerlerde..Bakalim azimle basladim insallah pes etmem..
Listeden bahsediliyor aralarda okudum nasil oluyor biraz bilgi verirseniz iyi olur
Hoşgeldiniz aramıza... dilerim hepimiz istediğimiz kilolara ineriz sağlıklı bir şekil de...
Sizede geçmiş olsun canım ablanın ayağı alcıdamı halaa ayak çok zor
Yok canım epey oldu ablamın,iyileşti çok şükür.. unuttunmu kızz beni iyi takip etmiyorsun diyorum haksız değilim yani..
Yena frida sizinkilere de geçmiş olsun.. Ben yarın fındığa yardıma gidiyorum anneme.. Fındıktan sonra da son bi bursa tatili. Sonra okul başlayacak zaten..
Kolay gelsin elifçim.. Ailene sevgiler ve yanında ki cadıya öpücükler :)
eeee sonra görüştün mü görümcenle veya kayınvalidenleee yani görümcen annemin doğumgününü kutlıycaz sen iştesin istiyorsan çocukları gönder diye bilgilendirebilirdi
sende çok ince düşüncelisin yaavs kayınvalide doğumgünü kutlamaktaa neee yok siz çok sosyotesiniz çok aayy :)))
Hahah evet bir miktar sosyeteyiz.. Kayınvaldem avrupalı bir kere

böyle şeylere çok önem verir evlilik yıldönümleri vb hediye elıp gelir özellikle kutlar yanımızda olur hep.

Tek kötü yanı ihtiyacımız olduğun da gelmez :) Olsun artık naapalım...
Esracım yeniden hoşgeldin.. İnşallah çok daha iyi olur ve bir ömür boyu birlikte huzurla yaşarsınız çocuklarınızla birlikte...
Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum
hayriyeciğim oğlanla ilgili bilgi vermeyi unutma lütfen...
arada gel ama ben seni çok merak ederim yoksa..
Vermek istiyorum koşu bandim basucumda ama ben sabit kalamadim bu yaz ordan oraya koşup duruyorum insallah bu donemde artilarim cogalmaz
Bavul hazirla bavul bosalt camasir yika utule tekrar hazirla :))
baharcım nasılsın yoğunsun sanırım.. İyi gezmeler...
Evet biliyorum canım çok aktifti, hatta ben kendi çapımda bi günlük açmıştım ilk, benim buraya gelmeme o vesile olmuştu burayı anlatıp. Belki bizim gibi duygusal bakmamıştır olaya, zayıflamak için gelip zayıflayınca gitmiş olabilir yani :) ben 50 kiloya da düşsem gidemem herhalde temelli :) eşimin rahatsızlığı döneminde gelemediğimde de merak ediyodum, gittiğimde sen hamileydin :) 7-8 ay gelmemiştim ben de o zaman, daha doğrusu gelememiştim
Kesinlikle elifçim bir çoğuna göre saçma bir şekil de duygu bağımız var burayla ilgili.. :)
Kilo verip gidenler de çok ciddiye alıp başlığın hakkını vererek eylemlerini gerçekleştirip gittiler...
Hani arada bir selam verilebilir ama gerek görmüyorlar hatta çok eminim ki bizi küçümsüyorlarda..
DelyDoly
canm annene cok geçmiş olsun.yena ve frida sizin kardeslerinize de acil şifalar diliyorum.kızlar bi arkadaş var .adam tatildeyken havuzdan çıkıp klimann karşnda uyumuş.adam menenjit olmuş.on gündr yoğun bakımda.Rabbim evlatlarna bağıslasn üçüz cocukları var adamn daha 5 yaşlarnda.inş iyileişr ya.
aaaaa çok geçmiş olsun... İnşallah düzelir...
Menejit nasıl olabilir yaaa. Zaatürre olunabilir de menenjit çok ilginçç Boşuna her şey insanlar için denmiyor...
Selam güzeller..
3-4 gündur tartım bozuk tartilamadim

Kilom aynı diyorum bu nedenle :)
@nhtylz Allah ne sıkıntın varsa acil devasını versin..
@OGULCUKLARIM Hayriyecim cok gecmis olsun minik delikanlıya.. insallah kotu bir sey çıkmayacak canım.. Allah evlatlarimizi her şerden korusun..
YENA
Nilüfercim kayinvaliden canını sıkmış, halletmişsizdir umarım. Maalesef böyle şeyler yaşatıyor hayatımızdaki bir çok insan.. sen hassas birisin uzme kendini.. ayrıca ablandi sanirim kirik durumu gecmis olsun
DelyDoly
canim annenee cok gecmis olsun Allah acil şifa versin
@74FRIDA seninde kardeşine
gecmis olsun
Çok zarifsin sen de.. sağol iyi görüşün için... bir miktar hassasiyet mevcut ben de.. Ne kadar hassaslık incelik o kadar fazla beklenti akabin de hayal kırıklığı :))
Olsun ne diyelim Allah başka keder vermesin...
Siz iyimisiniz.?
Çok geçmiş olsun...
Ben mesaj yazmıştım diye hatırlıyorum ama bulamadım göndermemişim demekki
Hatırladıklarımı yazayım
Yenacım kv. boşver çocuklarla ilgilen dediğinde bakamam diyebiliyor. Şimdimi aklına gelmiş çocuklar.
Hayriye cim inşallah tahlilleriniz temiz çıkar. Birşeyi yoktur kuzunun.
Yeşimcim annene çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Frıdacım kardeşine geçmiş olsun
Başka kime yazmıştım hatırlamıyorum
Ahh daficiğim ahhh. Sen ve asu en yakın tanığımsınız bu konu da...
senin bu yoğunluğun ne olcak yaa artık dinlensen çok iyi olur...