Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eline saglik canim
masallah hepinize ne guzel kilo vermissiniz darisi butun topikdaslarima ve bana tabiki

Merhaba hanimlar,

Aranizda yeni oldugum icin henüz tanima asamasindayim ancak okuyabiliyorum.

Bugün ikinci günüm ve tartida 800 gr eksik ciktim sanirim zencefilli tarcinli yesil cay ile ödem atiyorum. Her gün tartilmak iyi degil ama bundan vazgecemiyorum. 100 gr bile eksik ciksam güne bir baska mutlu basliyorum.

Tuz, seker ve ekmek ile savasim devam ediyor, su ana kadar da kendimle gurur duyuyorum ama bir türlü kendimi tok hissedemiyorum.
Yine de basarili iki gün gecirdigimi düsünüyorum.

Yalniz sporda zorlaniyorum. Dün 35 dk bugün ise sadece 15 dk dayanabildim.

2,5 litre su ve yaklasik iki litre caydan sonra öyle bir siskinlik oluyor ki sürüne sürüne ciktim kosu bandina..

Bir de sorum var sizlere..
Cogunuz yogurt yiyorsunuz aksam ögünü olarak ya da ara ögün..

Ben yogurt yeme özürlüyüm. Cesit cesit aldim, bir dönem kendim yaptim ama bir türlü yutamiyorum. Süzme yogurt seviyorum onu da yalniz kizartma ile olursa..Yogurt yaglari yakiyor diye biliyorum ama ne yapsam yemeyi basaramadim.

Sizce bunun yerine süt icsem olur mu?

Esracım hoş geldin canım. Rabbim bundan sonsöyle zünü güldürsün. Huzurun, mutluluğun daim olsun.

Ayluh kuzuya çok geçmiş olsun

çok sağol dafi ablacim duaların eksik etme

hosgeldin canim

yogurt ile ilgili olarak soyle yardimci olabilirim gittigim diyetisyenim ara ogun olarak yarim cay bardagi yogurt veya bir su bardagi ayran vermisti
esdeger demekki diye akil yurutuyorum sadece
daha bilgili arkadaslarim da var burda eminim onlarda yardimci olacaklardir

simeranya7 selam canım , çok sevindim eksi 800 e :))
Evet yoğurt yağ yakmada etkiliymis ancak evde yapılan yogurtlar daha etkili diye biliyorum yani doğal doğal olanlar :)
Yoğurt içine meyve doğrayıp tuketebilirsin değişiklik olmuş olur.
Süzme yoğurt eksi olmaz mı onu ben de sadece kızartma ve semizotu ile yerdim :))

Bir de meyveli yoğurt tüketmemeni tavsiye ederim.
Hazır olanlardan yani.
Ben cok yağlı peynir hariç süt ve süt ürünlerini fazlaca tüketiyorum .
Sporada yavaş yavaş alışırsın bence. Sabah yapma şansın varsa daha iyi olur

Son düzenleme:
Bu arada yedikleri yazayım

sabah haşlanmış yumurta
kk peynir
6 zeytin
Domates
1 tatlı kaşığı reçel 2dilim tam buğday ekmeği

ara
yarım kepekli galeta
15 tane Çekirdeksiz üzüm

öğle
2dilim kakaolu kek

ara
yeşil çay

akşam
4 kaşık nohut yemeği
1 kepçe çorba
2kasik makarna
yağsız salata

yatmadan önce bir çay bardağı tarcinli süt icicem
3 litreye yakın şu
sabah yarım saat de basenler için egzersiz yaptım

Zayiflamaya niyet ettim yine
allah kabul etsin

Amiiiin:))

Hoşgeldin
Yoğurt yağ yakıminda etkili gerçekten
Ben de ayran tavsiye ederim

aynen asucum... Şuursuzluk zaar başka açıklaması yok :)

Senin yoğunluğun devam ediyor sanırım... Kolay gelsin tatlım..

evet haklısın ama ister istemez o an etkileniyorum... İyi tarafı daha kısa sürüyor artık üzülmem. :)
Senin de sorunların hallolur inşş.

Hoşgeldiniz aramıza... dilerim hepimiz istediğimiz kilolara ineriz sağlıklı bir şekil de...

Sizede geçmiş olsun canım ablanın ayağı alcıdamı halaa ayak çok zor

Yok canım epey oldu ablamın,iyileşti çok şükür.. unuttunmu kızz beni iyi takip etmiyorsun diyorum haksız değilim yani..

Yena frida sizinkilere de geçmiş olsun.. Ben yarın fındığa yardıma gidiyorum anneme.. Fındıktan sonra da son bi bursa tatili. Sonra okul başlayacak zaten..

Kolay gelsin elifçim.. Ailene sevgiler ve yanında ki cadıya öpücükler :)

Hahah evet bir miktar sosyeteyiz.. Kayınvaldem avrupalı bir kereböyle şeylere çok önem verir evlilik yıldönümleri vb hediye elıp gelir özellikle kutlar yanımızda olur hep.
Tek kötü yanı ihtiyacımız olduğun da gelmez :) Olsun artık naapalım...

Esracım yeniden hoşgeldin.. İnşallah çok daha iyi olur ve bir ömür boyu birlikte huzurla yaşarsınız çocuklarınızla birlikte...

Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum

hayriyeciğim oğlanla ilgili bilgi vermeyi unutma lütfen...
arada gel ama ben seni çok merak ederim yoksa..

Vermek istiyorum koşu bandim basucumda ama ben sabit kalamadim bu yaz ordan oraya koşup duruyorum insallah bu donemde artilarim cogalmaz
Bavul hazirla bavul bosalt camasir yika utule tekrar hazirla :))

baharcım nasılsın yoğunsun sanırım.. İyi gezmeler...

Kesinlikle elifçim bir çoğuna göre saçma bir şekil de duygu bağımız var burayla ilgili.. :)
Kilo verip gidenler de çok ciddiye alıp başlığın hakkını vererek eylemlerini gerçekleştirip gittiler...
Hani arada bir selam verilebilir ama gerek görmüyorlar hatta çok eminim ki bizi küçümsüyorlarda..

aaaaa çok geçmiş olsun... İnşallah düzelir...
Menejit nasıl olabilir yaaa. Zaatürre olunabilir de menenjit çok ilginçç Boşuna her şey insanlar için denmiyor...

Çok zarifsin sen de.. sağol iyi görüşün için... bir miktar hassasiyet mevcut ben de.. Ne kadar hassaslık incelik o kadar fazla beklenti akabin de hayal kırıklığı :))
Olsun ne diyelim Allah başka keder vermesin...
Siz iyimisiniz.?

Burdayım canım ıse gıdıyorum bıjac gun telde net yok oyuzden gıremedım bıde olus hastalandı onla ılgılendım oyuzden okudum ama yazamadım bu arada kacamak hıc yapmadım

Çok geçmiş olsun...

Ahh daficiğim ahhh. Sen ve asu en yakın tanığımsınız bu konu da...
senin bu yoğunluğun ne olcak yaa artık dinlensen çok iyi olur...

Kasımpatı emeğine sağlık tatlım...

Yeşimcim annen nasıl ağrısı var dimi .? Allah yardımcısı olsun...

Fridacım çok tebrik ederim seni.. Maşallah ahretliğime :) hiç birşey yemiyorsun sanırım dikkat et kendine..

23 Mart 2009

YENA

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin neyapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.dd

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..dd

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------

Ahahha broken buda benim ilk mesajım.. Ne heyecanlıymışım..

Bonus ben de tursari seçil beyzuss ve dilencii yi çok özlüyorum...

Yenacım aynen devam ediyor benim tempo hatta eklemeler de oldu diyebilirim şükür Allaha kosturmayi seviyorum ev işleri olmasa dışarda kosturmak iyi:)
Gidip gelmeyenlere bir selamı bize çok görenlere ben de kızıyorum vakitsizlige pek inanmıyorum herkesin elinde telefon ve internet var birkaç dakika bile zaman ayiramayacak kadar yoğun nasıl olunur bilmem
Gerçekten fırsat bulamayan istisnalar da vardır elbet

OTE="annemcim, post: 4867649, member: 119119"]90,1 kiloyum...Ama şu an bebişi emzirdiğim için diyet yapamıyorum....Yinede bu konuya abone olmalıyım dedim...

Sevgiler...[/QUOTE]
Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin 63

Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin
63
Çekilin kenara zira bu büyük popoya büyük bir yer lazım..111:lepi: kilo ile aranızdayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriim:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…