Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi Akşamlar canlarim nasılsınız akşam yemeği 1 tabak çorba az fasulye 3 yaprak sarma sıfır ekmek yedim
Geçmişten bulamadım şimdi sen bu öğlen kurabiye mi yedin senin gibi iradeli bir hatuna hiç yakıştıramadım :))))

Yoksa sen değilmiydin bir mesajda gördüm biri kurabiye yemiş neden yemiş kimse çıkaın ortaya :))) neyliydi ev kurabiyesimiydi ayy eskiden ben tayinli cevizli kurabiye yapardım güzel olurdu şimdi yap deseniz interneten tarifine bakmam lazım

Benn benn malesef benn canimm işyerime misafir sevdigim bir ablam geldi.Elide bos gelmemis bende en küçük yedim.Soylemesi ayip olmasin anne kurabiyesi findikli

Iyi aksamlar

Bende yeni geldim kizlari yatirdim.

Kp iyiydi biraz usutmeyle karisik biseyler olmus bugun daha iyiymis. Ailenin en buyugu olunca biraz tedirgin olduk.

Bende daha iyiyim yarina bir baslangic yapmayi dusunuyorum ins.
Ohhh şükür canim sevindim iyi olmasina yanliz kizz yaz grobide pek zor oluyor. İnşallah tez zamanda atlatir kp geçmiş olsun yeniden canim

Bonus napaysın daha iyi olmana sevindim kp nasıldı ?

Sagol canim benim oda iyiydi sukur. Gel bi sarilayim sana ozledik bu is hayati biraz mesafe koydu araya ama yinede her firsatta geldigini gormek cok guzel.

Bende maya getirdim kv fazla almis. Pogca neyin yapip dondurucuya koyim diyorum haftaya gidicem tatil icin yolda orda burda iyi olur.

Benn benn malesef benn canimm işyerime misafir sevdigim bir ablam geldi.Elide bos gelmemis bende en küçük yedim.Soylemesi ayip olmasin anne kurabiyesi findikli

Sagol canim. O kurabiye sana hic bisey yapmaz cunku butun hafta cok iyi gidiyosun bunlar arada olucakki zaten yiyerek zayiflamis olasin ve geri almayasin.

Arada olur oyle patates kizartma olsada cok sorun degil bence yaninda ekmek falan yokki :)

Aksam sebze yemegi yada tavuk,balik salata falan yiyebilirdin corbayla. Bak dikkat et gun icinde hic sebzen yok salatanda yok.
Tek corba az bile. Yine onunla durmussan masallah. Ben corbayla dursam acikiyorum

Corba besin olarak ekmek gurubuna giriyo. ( cok bilmis bonus)

Oy oy oy mayalı puaça güzel olur yaaws

Kos koca mesjda bonus tatil diyor ben puaçayı görüyorum ne iştahlı kadınım

Yolculuk nereee?

Oy oy oy mayalı puaça güzel olur yaaws

Kos koca mesjda bonus tatil diyor ben puaçayı görüyorum ne iştahlı kadınım

Yolculuk nereee?
Izin yasagi kalkti eşler atladi resman 2 aile gidicez ins. Ben pek hevesli degilim.
Gorumcemlerde gelicek donmemize yakin. Yolculuk gokceadaya kismetse haftaya sali gecesi.

Yas mayayla hic yapmadim kuru yaptim hep bunuda deniycem kalanida yuzume surerim fridanin biri dediydi

Alla alla haci helva ne gurubu oluyodu yaz helvasi hemde. Cekinme soyle ne gurubu he ne gurubu
Kızım cevizli o bikerem

Kardeşim kahvaltı sonrası tabağı aldı masasına geçti o benim dedim çalışan kadın diyoki abla dolapta var bende oda benim hepsini kendime ayırdım dedim

Cumaya tartıda helvalar çıkarsa hapı yuttum hem ben düzensiz besleniyorsam arkadaşlarımıdMı yanlış yönlendiriyim he söyle bonus söylee sonra yok kurabiye yedim yok çorba içtim olcak iş deeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…