Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaç gün kalıcaksınız iyidir iyi

12 sanirim

Canim bugunluk boyle olsun ama bir daha boyle zorlama kendini lutfen. Kendimize eziyet etmek yok. Yukumuz agir bu yukle hareket etmek zor ve fazlasi eklemlerimize ciddi zarar.

Dr lar ilk zaman spor hic vermiyo bazen.

Hafta 3 gun yarim saat yada 45 dk yuruyus yeter bize. 1 ay alistiktan sonra artirabiliriz yada baska seyler ekleriz.

Yediklerin gayet iyi bence.
Olur olur işte ekmeksiz ve tatlısız gün proteğin günüdür

Bana göreee

Yaz meyvalarına dayanamıyorum kiii
Bende bu ara cok yiyorum meyve sabahlari meyve tabagi yapiyorum kendime :)

Hanimlar,

saf protein günü yaptiginizda üc ögün neler yiyorsunuz merak ettim

1 kere 3 ogun yaptim kendimce. Sonrada karatay usulu 2 ogun yaptigim icin oyle devam ettim tabi bunlar ramazandan onceydi. O duzene hala geri donemedim.

Sabah kahvaltida 2 yumurta peynir sutlu kahve

Oglen tavuk yogurt

Aksamda tavuk yemistim.

Yesil cay bide bol su cok faydasini gormusudum.

Güzel canım Ama spora yeni yeni başladıysan 2 saat çok olmuş sanki başlangıç için.

Evet her yerim ağrıyor . Ben tek birşeydir koruyorum
Genelde insanlar hep derler ya diyet yaptık kilo verdik bıraktık tekrar aldık diye. Ben bu şekilde yeme alışkanlığı edine bilirim ama birgün sporu sürekli yapamayıp bırakırsam ne olucak..

Plates Zor yaa ben fitness yaparken bir kere hocanın zorlamasıyla derse girmiştimde kısmen yapamamıştım yinede dersinsonuna kadar dayanmıştım :)
Evet zordu gerçekten ebru Şallı nin plates vidosu nu aynen uyguladım . Ama 30 DK dayana bildim ...

Iyi geceler kizlar

Bonus senin iyi olmana sevindim kp ne gecmis olsun

Simdiden kazasiz belasiz gidin insallah tatilinize 2 aile gitmenizde guzel en azindan cocuklar icin iyi olur diye düşünüyorum.

Broken annenin koluna ne oldu kacirdim gecmis msjdi sanirim mumkun oldugunca okuyorum ama atlamisim

Tekrar yarin bavul hazirlamaca kuafore gidip dip boyama bugunlerde gidemedim beyazlar bana cookk yakisiyor hepsi beyaz olsa daha iyi olurdu hic ugrasmazdim :))persembe yada cuma yolculuk var
insallah
Diyet ve saglikli beslenme ve listelerinizi yorumlarinizi okuyorum

Korkma arkadasim hic. Soyle dusun spor neysede surekli hareketi birakicak degiliz dimi? Simdi kilo vermeye yonelik o zamanda form tutmaya yonelik olucak ins.
50 kilo hanimlar ne hareketler yapiyolar zaten duzgun olan fucutlari iyice simetri olsun diye :)

Herseyden yiyerek zayiflayanlar hemen almiyolar alsalarda 2-3 kilo gibi olur.

Ne bavul hazirladin bee bahar elin valizlerde kaldi

Hanimlar,

saf protein günü yaptiginizda üc ögün neler yiyorsunuz merak ettim
Bonus yazmış gerçi:)

Ben 1 ayın. 15 günü saf protein yapmaya çalışıyorum
Dukan yaptığım icin
Sabah yumurta peynir.
Öğle akşam: bol yoğurt + kirmiz/Beyaz et ya da balık
En az 2.5 litre su içiyorum

Günaydın canlarim musmutlu sabahlar diliyorum. Bugün agrilarlaa uyandim inşallah iyi gecer günüm belim heryerim ağrıyor Sabah menum 1 yumurtali menemen 3 zeytin 1 kk peynir 2 dilim buğday ekmeği 3 brdk çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…