Ceyda arkadaş bilir yönlendirsin ben hiç saf proteğin yapamadım eskiden daha çok yapıyordum ama şimdi o gücü kendimde bulamıyorumHanimlar,
saf protein günü yaptiginizda üc ögün neler yiyorsunuz merak ettim
Kaç gün kalıcaksınız iyidir iyi
SLM KIZLAR ....
ÇOK YORGUNUM BUGÜN HAMLADİM SANIRIM 1.30 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM . 30 DK DA PLATES İÇİN UGRASTİM.
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
domates, salatalık, yumurta çay peynir üç dilim ekmek
ÖĞLEN
Domates çorbası , Salata, kutu kadar beyaz peynir, iki dilim ekmek
AKSAM
Üc yemek kaşığı makarna ,bir çay bardağı yoğurt , bir but haşlama tavuk ekmeksiz. ...
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim
Nasıl gidiyor sizce kızlar
Her yerim ağrıyor Karnım bacaklar belim
Bende bu ara cok yiyorum meyve sabahlari meyve tabagi yapiyorum kendime :)Olur olur işte ekmeksiz ve tatlısız gün proteğin günüdür
Bana göreee
Yaz meyvalarına dayanamıyorum kiii
Hanimlar,
Güzel canım Ama spora yeni yeni başladıysan 2 saat çok olmuş sanki başlangıç için.
Evet zordu gerçekten ebru Şallı nin plates vidosu nu aynen uyguladım . Ama 30 DK dayana bildim ...Plates Zor yaa ben fitness yaparken bir kere hocanın zorlamasıyla derse girmiştimde kısmen yapamamıştım yinede dersinsonuna kadar dayanmıştım :)
Korkma arkadasim hic. Soyle dusun spor neysede surekli hareketi birakicak degiliz dimi? Simdi kilo vermeye yonelik o zamanda form tutmaya yonelik olucak ins.Evet her yerim ağrıyor . Ben tek birşeydir koruyorum
Genelde insanlar hep derler ya diyet yaptık kilo verdik bıraktık tekrar aldık diye. Ben bu şekilde yeme alışkanlığı edine bilirim ama birgün sporu sürekli yapamayıp bırakırsam ne olucak..
Ne bavul hazirladin bee baharIyi geceler kizlar
Bonus senin iyi olmana sevindim kp ne gecmis olsun
Simdiden kazasiz belasiz gidin insallah tatilinize 2 aile gitmenizde guzel en azindan cocuklar icin iyi olur diye düşünüyorum.
Broken annenin koluna ne oldu kacirdim gecmis msjdi sanirim mumkun oldugunca okuyorum ama atlamisim
Tekrar yarin bavul hazirlamaca kuafore gidip dip boyama bugunlerde gidemedim beyazlar bana cookk yakisiyor hepsi beyaz olsa daha iyi olurdu hic ugrasmazdim :))persembe yada cuma yolculuk var
insallah
Diyet ve saglikli beslenme ve listelerinizi yorumlarinizi okuyorum
Aynen oyle oldu hep ayagimin altindalar buyuklu küçuklu. :) adanaya dugune gitcemNe bavul hazirladin bee baharelin valizlerde kaldi
Bonus yazmış gerçi:)Hanimlar,
Çok teşekkür ederim bonuusumm valla vicdann azabi cekiyordum.Sagol canim. O kurabiye sana hic bisey yapmaz cunku butun hafta cok iyi gidiyosun bunlar arada olucakki zaten yiyerek zayiflamis olasin ve geri almayasin.
Aslmm canim benim 90 dk bende yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?