Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

tatil bitti ve artı 3 le geri döndüm...sinir bozucu olmakla beraber ilk defa eşimle ve çocuklarımla herkesten bağımsız güzel bi tatil geçirdim takmıyorum oyüzden ama artık bugun itibari ile bişeyler yapmaya başlamalıyım...geçmiş okuyamadım herkes iyidir inş...oğlum fırsat verdikçe gelip geçmişi okurum biraz....

asuman abla en çok seni merak ediyorum indinmi 70 e acep...

Selamın aleyküm güzeller

bugün evime geldim şükür

Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum

ve diyetime kaldığım yerden devam ediyorum
sabah iki bardak su içtim ve klasik kahvaltimi yaptım

inşallah cuma günü azda olsa eksi görürüm

Aleykum selam canım doya doyaa güzel bir tatil geçirdinse ne mutlu sana boşverr yeniden hoşgeldin gene verirsin canımm

Aleykum selam canım haydi hayırlısı bakalım inşallah bol eksii görürsün cuma günü

Hoşgeldin zeyneep :)

Ne kadar kalıcaksın adanada bende ayın 25 inde erzuruma gidiyorum 28 inde dönücem güle güle git gelşu sıcaklarda kuaför çekilmiyor sözde fön çektirdim ama benim kafam terlediği için dayanmıyooor .....

Dipler bendede çıkmış poofff

Günaydın güzelleeeer

Adaş ben yumurtayı seviyorum hergün yiyorumki neyse bu sabah tartıldım tartıda helvalar yoktu ama dikkat etmem lazım

Ceyda kardeşin evleniyormuş Allah mutlulukla tamamına erdirsiin canım sen verirsin istediğin kiloyu ben sana inanıyorum düğünde sana iyi motivasyon olucak düpünde kimse semş tanıyamıyacak :)

Hahahahhaha sen çok yaşa
Kizz ne bileyim çılgın deyince ve seni görünce hep bu aklima geliyor ne alakaysa Bu arada tam bir.minyon hastayim hatta amugurumi orgulerini bile yaptimm.Hahaha ama en güzeli bu resimdeki oldu bencee

Selamun aleyküm güzeller
Benim canım kahvaltı bile istemiyor
Ama tartı beni artı gösterdi.
Sabah sadece bir armut yedim
Gidip karşıdan bir tavuk alayım iki öğün onu yerim. Karşımızda çok güzel kömürde tavuk yapıyorlar.

Yeşim cim geçmiş olsun canım

Cok teşekkür ederimm :))
Biraz da motive kaynağı oldu düğün inşallah verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…