- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Ohhhh afiyet olsun canım senin şu nick nedense bana hep şu mor minyonu hatırlatıyor nedendir bilmemGünaydıııııınnnnnnn gençlerr
Sabah klasik kahvaltımı ettim ve bi tane Türk kahvesi içtim
Aleykum selam canım doya doyaa güzel bir tatil geçirdinse ne mutlu sana boşverr yeniden hoşgeldin gene verirsin canımmSelamün aleyküm...
tatil bitti ve artı 3 le geri döndüm...sinir bozucu olmakla beraber ilk defa eşimle ve çocuklarımla herkesten bağımsız güzel bi tatil geçirdim takmıyorum oyüzden ama artık bugun itibari ile bişeyler yapmaya başlamalıyım...geçmiş okuyamadım herkes iyidir inş...oğlum fırsat verdikçe gelip geçmişi okurum biraz....
asuman abla en çok seni merak ediyorum indinmi 70 e acep...
Aleykum selam canım haydi hayırlısı bakalım inşallah bol eksii görürsün cuma günüSelamın aleyküm güzeller
bugün evime geldim şükür
Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
ve diyetime kaldığım yerden devam ediyorum
sabah iki bardak su içtim ve klasik kahvaltimi yaptım
inşallah cuma günü azda olsa eksi görürüm
Hoşgeldin zeyneep :)Selamün aleyküm...
tatil bitti ve artı 3 le geri döndüm...sinir bozucu olmakla beraber ilk defa eşimle ve çocuklarımla herkesten bağımsız güzel bi tatil geçirdim takmıyorum oyüzden ama artık bugun itibari ile bişeyler yapmaya başlamalıyım...geçmiş okuyamadım herkes iyidir inş...oğlum fırsat verdikçe gelip geçmişi okurum biraz....
asuman abla en çok seni merak ediyorum indinmi 70 e acep...
Ne kadar kalıcaksın adanada bende ayın 25 inde erzuruma gidiyorum 28 inde dönücem güle güle git gelşu sıcaklarda kuaför çekilmiyor sözde fön çektirdim ama benim kafam terlediği için dayanmıyooor .....Iyi geceler kizlar
Bonus senin iyi olmana sevindim kp ne gecmis olsun
Simdiden kazasiz belasiz gidin insallah tatilinize 2 aile gitmenizde guzel en azindan cocuklar icin iyi olur diye düşünüyorum.
Broken annenin koluna ne oldu kacirdim gecmis msjdi sanirim mumkun oldugunca okuyorum ama atlamisim
Tekrar yarin bavul hazirlamaca kuafore gidip dip boyama bugunlerde gidemedim beyazlar bana cookk yakisiyor hepsi beyaz olsa daha iyi olurdu hic ugrasmazdim :))persembe yada cuma yolculuk var
insallah
Diyet ve saglikli beslenme ve listelerinizi yorumlarinizi okuyorum
Geçmiş olsun canım ağrılesici filan içsen ben aspirin kullanırım sen kendini dah iyi bilirsin tabiiiAslmm canim benim 90 dk bende yürüdümAma dahanda hareket edemem regl oldum her yanim ağrıyor
Hahahahhaha sen çok yaşa
Ictimmm ictimm tatlim sağolasın da belli bir zaman sonra gene başlıyor hapkolik olcamGeçmiş olsun canım ağrılesici filan içsen ben aspirin kullanırım sen kendini dah iyi bilirsin tabiii
Kizz ne bileyim çılgın deyince ve seni görünce hep bu aklima geliyor ne alakaysaHahahahhaha sen çok yaşa
Geçmiş olsun canimm :/Ictimmm ictimm tatlim sağolasın da belli bir zaman sonra gene başlıyor hapkolik olcam
Cok teşekkür ederimm :))Günaydın güzelleeeer
Adaş ben yumurtayı seviyorum hergün yiyorumki neyse bu sabah tartıldım tartıda helvalar yoktu ama dikkat etmem lazım
Ceyda kardeşin evleniyormuş Allah mutlulukla tamamına erdirsiin canım sen verirsin istediğin kiloyu ben sana inanıyorum düğünde sana iyi motivasyon olucak düpünde kimse semş tanıyamıyacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?