Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.webp 2.webp 3.webp Ördüğüm amugurimilerin en küçük bazlıları daha bir sürü var.Evdeki pcde sanırım .Kış gelsede gene başlasak örmelere :D :D

Bayıldımm :KK200:
Ben de örgü sıfır, geçen kış atkı öreyim Diye heves ettim annem aldı elimden:KK53:

Ben bi ufak çaplı temizlik yapıp geliyoruum.
Eşimin takıntıları bana da geçmiş meger:KK70:
Onlarda çok örüyorum bebe yeleği patiği,atkı bere rengarek can sıkıntısı için çok iyi oluyor canım annen ne diye aldı kızz ipler ziyan olmasın diye mi yoksa birde kendini bunlarla yorma diye mi :D :D Haydii bakalım kolay gelsin temizliğinde :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Selam

Broken maşallah amugurimilerine pek sevimliler

Frida kuafor isini hallettim beyaz diplerden kurtuldum :) insallah cuma gidip sali dönücem sanada simdiden hayirli yolculuklar
Teşekkür ederim canım sağolasınn eğlencelik stres atmalık :D :D

Onlarda çok örüyorum bebe yeleği patiği,atkı bere rengarek can sıkıntısı için çok iyi oluyor canım annen ne diye aldı kızz ipler ziyan olmasın diye mi yoksa birde kendini bunlarla yorma diye mi :KK70: :KK70: Haydii bakalım kolay gelsin temizliğinde :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Beceremiyorum diye çekti aldı:D

Hatırladım da ilkokulda el işi dersi vardı onu da beceremiyordum : D
Bi arkadaşım vardı ben onun matematik ödevini yapardım o benim elisi dersi ödevlerimi yapardı:D

Beceremiyorum diye çekti aldı:KK70:

Hatırladım da ilkokulda el işi dersi vardı onu da beceremiyordum : D
Bi arkadaşım vardı ben onun matematik ödevini yapardım o benim elisi dersi ödevlerimi yapardı:KK70:
Allah seniii az değilmişin hee sende :D :D uyanık senii
Benim küçükken oturdugumuz ev müstakil idi.O zaman komşuluk değerleri pek fazlaydı kim ne örerse dibinde biterdim :D :D :D Bu tığ işini kadınıncağız bana öğretesiyeee çatladı vallaa :D :D :D Yanii kısacası komşu gadınlar sağolsun ve anamda sağolsun el birliği ile öğrettiler bana :D :D :D

Back
X