Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar çook guzelmissEki Görüntüle 1868659 Eki Görüntüle 1868660 Eki Görüntüle 1868661 Ördüğüm amugurimilerin en küçük bazlıları daha bir sürü var.Evdeki pcde sanırım .Kış gelsede gene başlasak örmelere![]()
![]()
Teşekkür ederim tatlımm valla hello city minyon ve bir sürü şeyde ördüm.Hem eğlenceli hemde maksat çocuk sevindirmek.Bunlar çook guzelmiss![]()
Bayıldımm
Onlarda çok örüyorum bebe yeleği patiği,atkı bere rengarek can sıkıntısı için çok iyi oluyor canım annen ne diye aldı kızz ipler ziyan olmasın diye mi yoksa birde kendini bunlarla yorma diye miBayıldımm
Ben de örgü sıfır, geçen kış atkı öreyim Diye heves ettim annem aldı elimden
Ben bi ufak çaplı temizlik yapıp geliyoruum.
Eşimin takıntıları bana da geçmiş meger![]()
Teşekkür ederim canım sağolasınn eğlencelik stres atmalıkSelam
Broken maşallah amugurimilerine pek sevimliler
Frida kuafor isini hallettim beyaz diplerden kurtuldum :) insallah cuma gidip sali dönücem sanada simdiden hayirli yolculuklar
Beceremiyorum diye çekti aldıOnlarda çok örüyorum bebe yeleği patiği,atkı bere rengarek can sıkıntısı için çok iyi oluyor canım annen ne diye aldı kızz ipler ziyan olmasın diye mi yoksa birde kendini bunlarla yorma diye mi![]()
Haydii bakalım kolay gelsin temizliğinde
![]()
Allah seniii az değilmişin hee sendeBeceremiyorum diye çekti aldı
Hatırladım da ilkokulda el işi dersi vardı onu da beceremiyordum : D
Bi arkadaşım vardı ben onun matematik ödevini yapardım o benim elisi dersi ödevlerimi yapardı![]()
Eki Görüntüle 1868659 Eki Görüntüle 1868660 Eki Görüntüle 1868661 Ördüğüm amugurimilerin en küçük bazlıları daha bir sürü var.Evdeki pcde sanırım .Kış gelsede gene başlasak örmelere![]()
![]()
Eline sağlık çok güzeller
Öğlen menum 7 küçük kepekli grisini ve 1 kase yoğurt![]()
Bende akşamları kışın uzun oluyor hem stres atıyorum hemde çocuk sevindiriyorumÇok güzeller ya. Ben hiç anlamam örgüden
![]()
Afiyet olsun canımmÖğle yemeğimi; bir kase çorba 2 dilim kepek ekmeği arası kaşar ve 1 bardak tuzsuz ayran
:)