Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata

Inadina ekmeksiz günler..

Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.

Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Bence doğru yapıyorsun aynen devam

Aksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata

Inadina ekmeksiz günler..

Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.

Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?

Bence dogru birden kestinmi daha cok zorlanirsin. Zamanla azaltip tamamen kesilebiliyo. Hafta bir gun haftasonu falan yenir oda bisey yapmaz.

Akşam yine hiiic bişey yiyesim yok.
Cacık yaparım büyük bir ihtimalle kendime :KK53:
Cydnz sen yuruyus bandinda yuruyosun dimi aman dikkat et dizlere cok zarari oluyo. 4 u gecme istersen 5 falan yaziyodun epey hizli biliyorum yapma :KK4:

Zayif ama sakat olmak istemezsin dimi :KK53:
Acimasiz bonus :KK14:

kızzz Ayluh88 Ayluh88 nirlerdesin sennnnn bitmedii kızz iş dahaa :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
sorma canım ya bugunle bır hafta tatıldeyım bugunde aliyi goturdum dıkıslerı aldırayım dıye bıde oksuruk ordan ezcane uzak pazara gıttım cok yogun gectı sızı ıhmal ettım bıraz tabıı rejımde uctu yarın ınsallah tekrardan kendımı kontrole alıyorum ve buraya daha cok gırıyorum

sorma canım ya bugunle bır hafta tatıldeyım bugunde aliyi goturdum dıkıslerı aldırayım dıye bıde oksuruk ordan ezcane uzak pazara gıttım cok yogun gectı sızı ıhmal ettım bıraz tabıı rejımde uctu yarın ınsallah tekrardan kendımı kontrole alıyorum ve buraya daha cok gırıyorum
özledim seni kizz aaa baktim yoksun kaçamak yapılmış hee seni senii nasıl oldu oglusun iyi mi peki canım ;)

Ay cok tatlilar.keske biri de bana örse.ya da ben mi örsem?? Bonus Bonus . Senin tel bi ara bozulmustu tamire gonderince sorun halledildin mi benim de ayni sorun var.ekran kararyor.gönderdim ama tam düzelmemis bir daha gonderecem
Ben orerim kiz sana gonderirimm.Ayipsin ne olacak elimden geliyor nasilsa ;)

Asuman abla napim is guc ugrasiyorum.
Kiz uyuyunca rahat yaptigim icin az vakte cok is sigiyo yetismiyo hic biri.

Bugun bide fazladan 2 tencere yemek yaptim konserve yapicam onlari giderken goturcem. Kac gun surekli makarna falan olmaz. Aksam babalari bi parka cikardida rahat bi supurdum utu yaptim su an pertim zaten.
Kilodan oluyo sanirim asiri cabuk yoruluyorum. Ayaklarim agriyo ayakta kaldim diye. Sabahta agrir simdi.
Bir dokun bin ah isit bonustan.

Ay cok tatlilar.keske biri de bana örse.ya da ben mi örsem?? Bonus Bonus . Senin tel bi ara bozulmustu tamire gonderince sorun halledildin mi benim de ayni sorun var.ekran kararyor.gönderdim ama tam düzelmemis bir daha gonderecem

Gecmis olsun bebem dusurdunmu sende :) artis bengisu ben gonderdigimde bana hava atiyodun :)

Binimdi tilifinim lg hic sirin cikirmidi cik mimninim diye :KK53:

Ana kart sorunu o kararma. Bastan temizledik dediler bana. Sonrada degistiler ana karti simdi bi sorunu yok. Ama cok uzun bekledim sen orda beklemezsin o kadar sanirim.

Back
X